Curke moje, ja dobila jutrps. Na 25dc. Bem ti Femisan A! Cim pocnen piti neki caj, kapi, tinkturu, biljni linek….ciklus se dkrati. Pazite na sebe, molim vas, nemojte uzimat nists na svoju ruku.
Znam da sam nezahvalna, jer imam bebicu od godinu dana, znam da sam dva puta ostala trudna bez problema, ali zene drage, ovo bas pocinjem shvatat tragicno. Bojim se uzasno da nesto nije ok, a doktori me ne salju ni na kakve pretrage. ….
Mene je valjda puknuo PMS na prvi dan mjesecnice….
Sorry sto kukam, nemam prava kad vidim borilice koje stisnu zube i idu dalje. Ne odustaju.
Nama je ovo treci ciklus od kiretaze i po doktoru tek sad smijemo pokusat ponovno.
Hvala vam za podrsku. ..
Ljubek!
Podržavam...moramo samo vjerovati...ja jos cekam da dobijem, danas mi je 28 DC, i idemo dalje u 7. ciklus. Jos cu pokušati dva, tri ciklusa i ako Bog da, bit ce, jer želimo to jako. Ne uzimam ništa osim Gynositola, i moj dr. i privatna dr. nisu za Klomifen. Ali folikuli napreduju iz ciklusa u ciklus, to je bitno i endometrij je trolinijski. Veliki napredak od samog početka i prvog ciklusa. Podrska svima...
Curke nista od naseg cuda ovaj mjesec, stigla vjestica jutros.. Sad u nove borbe.. po dogovoru sa doktorom javit mu da nije uspjelo, dogovorit konzultacije oko ulaska u postpak i nadat se najboljem..
Tako mi je zao, ti si prirodno pokušala ili si bila u nekom postupku ? Sledeci put ce uspjeti samos e moramo truditi i biti pozitivne...
Želim male bebane <3 <3 <3
Jutro svima 🙋🏽
Vidim menge su pocele navracati opet, stvarno su nepristojne. Zao mi je cure, sto drugo reci nego: novi ciklus,nova nada. ❤️
Ja sam ovulaciju opet osjetila, vidjela i na maybe baby i to dva dana prije nego bi trebala bit po kalendaru. Bolili su me jajnici kao inace ali blaze, maybebaby pokazuje plodni period vec par dana (nadam se da ga dobro analiziran 😂😂), e sad... vidim jednu malu promjenu... jos me cicke nisu pocele bolit. Inace me krenu bolit odmah dan poslije ovulacije ili na sam dan O i onda bole do menge. Prosli mjesec su pocele bolit kasnije ali cini mi se dva dana poslije O, sad vise ni sama nisam sigurna. 🤔 Vec dva dana ih diram, gnjecim al nista...vidit cemo sta ce bit na kraju. 🤷🏼♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Patricia bas mi je zao da je dosla M. Najcesce te sve kapi i sve to nam malo zdrmaju hormice pa to tako zavrsi, al ne znamci da ne pomazu. Ciklus od 25 dana je sasvim u redu. Drzi se i samo pozitiva. Mozda je i tijelu trebalo ta 3 mj od kiretaze da dodje k sebi pa ce sad biti srece. Nemoj me Medi krivo shvatiti, al to sto ona ima dijete ne znaci da je njena zelja i potreba manje vazna od nase i da bi zato ona trebala biti opustenija i ispunjenija. Svaka nasa zelja za bebom bila to 1. ili 5. jednako je vazna jer svako dijete je vazno. Ja si isto zelim barem jedno, al vec sad znam ako ga ikad dobijem da se necu prestat boriti za 2. Zelja je zelja. Cak mislim da je njoj teze se opustiti nego nama. Moramo curke biti pozitivne.
Hrabrica zao mi je sto dosla M. Bas su nepristojne te M nam dosle dolaze i odlaze kako ce one. Bahate!
Rastika sretni u lovu 😉
Hrabrica, rasplakala sam se zbig tebe. Prosli put zbig Grizli, sad ti...
Ata je ovo, desetak cura koje poznam na faceu ili ovdje na forumu nije uspjelo ovaj mjesec. Nike se dalo...
A dobro, idemo dalje, ne smijemo odustati.
Rastika, streberko! Kod tebe je skolska ovulacija, ja cekam plusek za 15 dana da nam pipravis prosjek i da ne cmoljimo toliko.
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Cure, hvala svima za podrsku. Svakome je njegov problem najtezi. Svjesna sam svoje situacije, da sam u prednosti i empaticna sam prema curkama koje cekaju prvo....
Tu smo da navijamo jedna za drugu - bilo to prvo ili deseto.
Sretno nam!
Mozemo mi to, zene!!
Da Grizlija nisam nista lose mislila nego da se opusti jer zna da moze zatrudniti, i da ima barem to jedno koje zna da ce biti tu uz nju cijeli zivot... a sa druge strane mi koje pokusavamo prvo bojimo se da necmo uspjeti, ja govorim u svoje ime drage, jer ja imam 29.godina sredina je uzasna i jako se bojim zato kazem kada bih imala barem jedno bila bih dosta opustenija, tako da Patrica moj savjet opusti se i uzivaj doci ce mila sve na svoje
Medi, mila, ja tebe u potpunosti razumijem. Okolina zna biti gadna. Jos ti vise stvori pritisak.
Barem mi ovdje razumijemo jedna drugu. Svaku pricu prozivim kao da je moja. Navijam iz petnih zila, jer znam sto to znaci.
Bitno je da se razumijemo i drago mi je da imamo podrsku.
A vidjet ces kad dobijes prvo, nitu se zelja smanji, niti strah
Isto mi je....vidjet ces!
Drage moje kod mene ništa novo još…Postajem očajna.Pocela sam i sa trakicama ali nemam neke pomoći jer kad mi je ovulacija muž nije tu nego na terenu.. Iako prošli mj je nisam ni uhvatila sve mi je pokazivalo svaki dan po malo tajniku crtu ali nikad tamniju od kontrolne.Ovaj mj mi je kasnilo 3 dana iako se to ne dešava uvijek mi dođe 1-2 dana ranije ili tačno na isti dan.Bas sam se bila ponadala kad dođe treći dan.More suza sam oplakala već su počela pitanja okoline kad će beba itd.Cekst ću da prestane ova menst.i idem se naručit kod ginekologa neka odradi sve nalaze..Pa šta dragi Bog dadne..
koliko vec pokusavate ?
Bili smo u vezi 3.5 godine.Svo vrijeme smo imali odnose ali nikad nismo išli na dijete uvijek smo to radili metodom prekinutog snosaja.Uzeli smo se u prije 5 mjeseci i onda smo išli na bebu međutim nista..Onda sam počela razmišljati da svo vrijeme i nije nam se nikad moglo omaket jer evo ništa se ne dešava ni sad...Jeste da on nije tu radi terenski posao i dolazi svaki mjesec 5 dana kući.. .Ali ja sam svakako očajna..Cim prođe ova menst idem se naručit ginekologu.
Medi, mila, ja tebe u potpunosti razumijem. Okolina zna biti gadna. Jos ti vise stvori pritisak.
Barem mi ovdje razumijemo jedna drugu. Svaku pricu prozivim kao da je moja. Navijam iz petnih zila, jer znam sto to znaci.
Bitno je da se razumijemo i drago mi je da imamo podrsku.
A vidjet ces kad dobijes prvo, nitu se zelja smanji, niti strah
Isto mi je….vidjet ces!
Vjerujem ali ja to sada ne mogu osjetiti niti znati, ja samo imam zelju da moja zelja se ostvari ne toliko ni zbog svijeta nego sto ja ludim inace za bebama i uvijek sam djecu volila, a u mene evo vec godinu dana kako idem ginekologu nece i nece, onda mi se desi i spontani tesko je to sve proci ako me razumijes i onda se nadas tom jednom makar tome jer bolje je i to nego nikako, nista ti lose ne mislim i vjerujem sve da je tako ali se opusti znas da mozes i uspjeti ce ti vjeruj mi.
Sortiraj odgovore
Najstariji