Drage moje kod mene ništa novo još…Postajem očajna.Pocela sam i sa trakicama ali nemam neke pomoći jer kad mi je ovulacija muž nije tu nego na terenu.. Iako prošli mj je nisam ni uhvatila sve mi je pokazivalo svaki dan po malo tajniku crtu ali nikad tamniju od kontrolne.Ovaj mj mi je kasnilo 3 dana iako se to ne dešava uvijek mi dođe 1-2 dana ranije ili tačno na isti dan.Bas sam se bila ponadala kad dođe treći dan.More suza sam oplakala već su počela pitanja okoline kad će beba itd.Cekst ću da prestane ova menst.i idem se naručit kod ginekologa neka odradi sve nalaze..Pa šta dragi Bog dadne..
Elenice, novi ciklus nova nada ❤ i svakako skokni do ginica da ti potvrdi da je sve ok da budes mirnija jer i to vec puno znaci i pomaze ❤ Bit ce +, ne klonut ❤
Svaki mjesec sebi kažem to bit će i taj plus nekada..Ali nikad mi to nije toliko teško palo kao jučer baš zato što mi je kasnilo pa sam se ponadala iako sam znala da nije to jer nisu uopšte bili plodni dani u tom periodu ..Najgore je što sve imam osjećaj da svi oko mene imaju bebu kako god se okrenem…I svaki mjesec iznova se nadam da će biti…Naravno čim menst.prode idem se naručit da bar znam na cemu sam.❤
Znam draga, u potpunosti kužim..i meni je bilo tako prošli mjesec …kasnila tri dana i došla. Valjda sam more suza isplakala :( Ovaj mj kasni sada već dva dana ali nema ni jednog simptoma trudnoće…a simptoma vještice ko u priči…Zato se ovaj mjesec ne nadam i sama sam sebi rekla da ću na idući test piškiti kad će kasnit bar 4 dana…Javi kako je prošlo kod ginića i kad god te zašora, sjeti se da nisi sama u tome..sve smo mi ovdje u istom sosu i dižemo jedna drugu <3 p.s. meni je ginić prošli put rekao, ako ne upali ovaj mjesec, ne smijem klonut. Danas skoro da ne postoji žena koja stvarno ne može ostati trudna jer za sve postoji riješenje uz današnju medicinu i da nije pitanje hoće li uspjet, nego kada će uspjet i da treba bit strpljiv <3
Uh eto bar dođem ovdje pa sam skupa s vama😊Nadamo se i molimo da i nama uspijemo jednom. Kada kažu treba se opustiti uh koliko sam puta to pokusala a opet to dođe u glavu i nikako se opustiti i ne mislit na to.Naravno sve javljam čim prestane menst.
Vrazicak drzim fige da petak bude plusic pa da slavimo
Hrabrica sta drugo da ti pozelim nego da kasni bar jednu godinu sa dobrim razlogom
Patrizia I ja bi broj te nade ako moze hahaha
Deics Jesi li radila test sa jutarnjim urinom? Ja prije nego sam izgubila , uradila sam test par dana prije mens isto je bio negativan, iako nisam imala simptome i jos sam bila bolesna jednostavno sam osjetila da sam trudna drugi test sam uradila dan prije ocekivane mens i bila je skroz blijeda crtica ali je bio pozitivan, sacekaj jos koji dan pa ponovi
Kod mene aplikacija kaze jos 7 dana do "nedolaska" menstruacije
Mala_mrvica, ❤️ budem napravila ako mi ne dodje, a po bolovima u leđima znam da samo što nije došla 😥
Curke moje drzite mi se ❤️❤️❤️❤️❤️
Zenice vidim malo smo sve tuznjikave i nekako tmurne. To valjda dodje tako dio mjeseca. Tesko dodje gledat tudju djecicu... Ja sam upravo u fazi izbjegavanja kume i njezine ekipe, srecom pa ona shvaca to i ne zamjera mi. Dok cekate dan nedolaska M, pokusajte se zaokupiti necime sto volite da niste stalno pod pritiskom jer nije zdravo ni za psihu ni za tijelo. Znam znam tesko je uzasno, al vrijedi jer onda neuspjeh manje boli vjerujete mi, ako do njega dodje. Samo pozitivno, mi to mozemo!
Medi nazalost od stoperice mozes imat potpuno iste simptome kao i od trudnoce. To je nazalost tako kad se u tijelo unese hcg jer to je stoperica u nacelu cisti hcg. Koliko dana ti je proslo od nje? Obicno nakon 10-12 nestanu nuspojave od nje. Al u svakom slucaju to su sve znaci trudnoce pa se nadam da nije samo reakcija na trudnocu vec da ces nas razveselit plusicem.
Deica e pa nek ne dodje ta M slijedecih godinu dana barem.
Da vidim ja da ovaj put cicke pucaju i bas se lose osjecam generalno... Dana je 9-ti dan od primanja stoperice.. nadam se da ce uroditi plodom i da cu biti sretna i poslje pisati koje sam siptome imala, mada kad se sjetim prije spontanog kad sam zatrudnila ja niti jednog siptoma nisam imala osim sto sam imala proliv i upalu zubi ako se to moze nazvati siptzomom .... zelim vam, cure puno svima srece i da me obradujete sa pozitivnim vijestima, a ako ne tu smo jedna za drugu da idemo dalje i borimo se
Želim male bebane <3 <3 <3
medi89 meni su “mokre gacice” i tamne areole bile prvi znak trudnoce! 😀
Najgore do svega draga sto ja nista ne mogu smatrati pouzdanim jer svaki put mi budu i "mokre" i potamne mi areole ili ja umislim ne znam ni sama vise svaki put bude nesto novo sto mene natjera da mislim da jesam trudna pa psolej nista... nadam se da je sada to to ..
Drage moje kod mene ništa novo još…Postajem očajna.Pocela sam i sa trakicama ali nemam neke pomoći jer kad mi je ovulacija muž nije tu nego na terenu.. Iako prošli mj je nisam ni uhvatila sve mi je pokazivalo svaki dan po malo tajniku crtu ali nikad tamniju od kontrolne.Ovaj mj mi je kasnilo 3 dana iako se to ne dešava uvijek mi dođe 1-2 dana ranije ili tačno na isti dan.Bas sam se bila ponadala kad dođe treći dan.More suza sam oplakala već su počela pitanja okoline kad će beba itd.Cekst ću da prestane ova menst.i idem se naručit kod ginekologa neka odradi sve nalaze..Pa šta dragi Bog dadne..
koliko vec pokusavate ?
Curke moje, ja dobila jutrps. Na 25dc. Bem ti Femisan A! Cim pocnen piti neki caj, kapi, tinkturu, biljni linek....ciklus se dkrati. Pazite na sebe, molim vas, nemojte uzimat nists na svoju ruku.
Znam da sam nezahvalna, jer imam bebicu od godinu dana, znam da sam dva puta ostala trudna bez problema, ali zene drage, ovo bas pocinjem shvatat tragicno. Bojim se uzasno da nesto nije ok, a doktori me ne salju ni na kakve pretrage. ....
Mene je valjda puknuo PMS na prvi dan mjesecnice....
Sorry sto kukam, nemam prava kad vidim borilice koje stisnu zube i idu dalje. Ne odustaju.
Nama je ovo treci ciklus od kiretaze i po doktoru tek sad smijemo pokusat ponovno.
Hvala vam za podrsku. ..
Ljubek!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Curke nista od naseg cuda ovaj mjesec, stigla vjestica jutros.. Sad u nove borbe.. po dogovoru sa doktorom javit mu da nije uspjelo, dogovorit konzultacije oko ulaska u postpak i nadat se najboljem..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Curke moje, ja dobila jutrps. Na 25dc. Bem ti Femisan A! Cim pocnen piti neki caj, kapi, tinkturu, biljni linek….ciklus se dkrati. Pazite na sebe, molim vas, nemojte uzimat nists na svoju ruku.
Znam da sam nezahvalna, jer imam bebicu od godinu dana, znam da sam dva puta ostala trudna bez problema, ali zene drage, ovo bas pocinjem shvatat tragicno. Bojim se uzasno da nesto nije ok, a doktori me ne salju ni na kakve pretrage. ….
Mene je valjda puknuo PMS na prvi dan mjesecnice….
Sorry sto kukam, nemam prava kad vidim borilice koje stisnu zube i idu dalje. Ne odustaju.
Nama je ovo treci ciklus od kiretaze i po doktoru tek sad smijemo pokusat ponovno.
Hvala vam za podrsku. ..
Ljubek!
Patricia budi zahvalna i opusti se imas jednu bebicu i ova druga ce doci sama od sebe, ja molim Boga da zatrudnim i da imam barem jedno dijete da me ispuni a drugo kada dodje ne planiram se cuvati jer planiram sto vise djece ali definitivno da imam jedno i zelim drugo opustila bih se jer bih znala da imam nesto sto mnogi sanjaju ,,,, a draga ne mora znacit d anije ok zene jednostavno u ovo sada vrijeme imaju probleme otidji na svoju ruku uradi nalaze hormona , stitne zlijezde ako je to ok, ultrazvuk ok ne vidim nigdje problema , sve je onda do tebe da se opustis i krenes u akciju i naravno uzivas sa bebicom <3
Sortiraj odgovore
Najstariji