Drage moje kod mene ništa novo još…Postajem očajna.Pocela sam i sa trakicama ali nemam neke pomoći jer kad mi je ovulacija muž nije tu nego na terenu.. Iako prošli mj je nisam ni uhvatila sve mi je pokazivalo svaki dan po malo tajniku crtu ali nikad tamniju od kontrolne.Ovaj mj mi je kasnilo 3 dana iako se to ne dešava uvijek mi dođe 1-2 dana ranije ili tačno na isti dan.Bas sam se bila ponadala kad dođe treći dan.More suza sam oplakala već su počela pitanja okoline kad će beba itd.Cekst ću da prestane ova menst.i idem se naručit kod ginekologa neka odradi sve nalaze..Pa šta dragi Bog dadne..
Elenice, novi ciklus nova nada ❤ i svakako skokni do ginica da ti potvrdi da je sve ok da budes mirnija jer i to vec puno znaci i pomaze ❤ Bit ce +, ne klonut ❤
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Svaki mjesec sebi kažem to bit će i taj plus nekada..Ali nikad mi to nije toliko teško palo kao jučer baš zato što mi je kasnilo pa sam se ponadala iako sam znala da nije to jer nisu uopšte bili plodni dani u tom periodu ..Najgore je što sve imam osjećaj da svi oko mene imaju bebu kako god se okrenem...I svaki mjesec iznova se nadam da će biti...Naravno čim menst.prode idem se naručit da bar znam na cemu sam.❤
Drage moje kod mene ništa novo još…Postajem očajna.Pocela sam i sa trakicama ali nemam neke pomoći jer kad mi je ovulacija muž nije tu nego na terenu.. Iako prošli mj je nisam ni uhvatila sve mi je pokazivalo svaki dan po malo tajniku crtu ali nikad tamniju od kontrolne.Ovaj mj mi je kasnilo 3 dana iako se to ne dešava uvijek mi dođe 1-2 dana ranije ili tačno na isti dan.Bas sam se bila ponadala kad dođe treći dan.More suza sam oplakala već su počela pitanja okoline kad će beba itd.Cekst ću da prestane ova menst.i idem se naručit kod ginekologa neka odradi sve nalaze..Pa šta dragi Bog dadne..
Elenice, novi ciklus nova nada ❤ i svakako skokni do ginica da ti potvrdi da je sve ok da budes mirnija jer i to vec puno znaci i pomaze ❤ Bit ce +, ne klonut ❤
Svaki mjesec sebi kažem to bit će i taj plus nekada..Ali nikad mi to nije toliko teško palo kao jučer baš zato što mi je kasnilo pa sam se ponadala iako sam znala da nije to jer nisu uopšte bili plodni dani u tom periodu ..Najgore je što sve imam osjećaj da svi oko mene imaju bebu kako god se okrenem…I svaki mjesec iznova se nadam da će biti…Naravno čim menst.prode idem se naručit da bar znam na cemu sam.❤
Curke ja napravila test, - je. dva dana prije menge, ali baš osjećam da će doći
curke koje čekaju, želim vam najjači + ikada .
Curke evo mene.
Kako ste mi.
Kako vrijeme prolazi danas mi je dan menge ali jos je nema, e sad valjda ni nece doc nadam se.
U petak testic pravim curke.
Pozdrav drage moje 😘😘
Vrazicak, držim fige da ne dođe &lt;3 čekamo petak :)
I meni bi trebala sad svaki dan doći, pošto varira dala sam si rok do ponedjeljka
Zajedno brojimo do ponedeljka
Da draga 😘😘😘
Curke evo mene.
Kako ste mi.
Kako vrijeme prolazi danas mi je dan menge ali jos je nema, e sad valjda ni nece doc nadam se.
Pozdrav drage moje 😘😘
Jesi li ti jednom imala pozitivan test sta se desilo sa tim ?
Izvini sto pitam ali vidim tamo na drugim postovima da jesi …
Jesam draga jedan je bio pozitivan a druga dva negativna neznam zasto.
Curke evo mene.
Kako ste mi.
Pozdrav drage moje 😘😘
Vrazicak, držim fige da ne dođe <3 čekamo petak :)
I meni bi trebala sad svaki dan doći, pošto varira dala sam si rok do ponedjeljka
Ma valjda nece pricekaj do ponedeljka pa napravi test mi cemo u petak vidjeti draga.
Hvala ti draga moja
😘😘😘
Svaki mjesec sebi kažem to bit će i taj plus nekada..Ali nikad mi to nije toliko teško palo kao jučer baš zato što mi je kasnilo pa sam se ponadala iako sam znala da nije to jer nisu uopšte bili plodni dani u tom periodu ..Najgore je što sve imam osjećaj da svi oko mene imaju bebu kako god se okrenem…I svaki mjesec iznova se nadam da će biti…Naravno čim menst.prode idem se naručit da bar znam na cemu sam.❤
Znam draga, u potpunosti kužim..i meni je bilo tako prošli mjesec ...kasnila tri dana i došla. Valjda sam more suza isplakala :( Ovaj mj kasni sada već dva dana ali nema ni jednog simptoma trudnoće...a simptoma vještice ko u priči...Zato se ovaj mjesec ne nadam i sama sam sebi rekla da ću na idući test piškiti kad će kasnit bar 4 dana...Javi kako je prošlo kod ginića i kad god te zašora, sjeti se da nisi sama u tome..sve smo mi ovdje u istom sosu i dižemo jedna drugu <3 p.s. meni je ginić prošli put rekao, ako ne upali ovaj mjesec, ne smijem klonut. Danas skoro da ne postoji žena koja stvarno ne može ostati trudna jer za sve postoji riješenje uz današnju medicinu i da nije pitanje hoće li uspjet, nego kada će uspjet i da treba bit strpljiv <3
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Curke ja napravila test, - je. dva dana prije menge, ali baš osjećam da će doći
curke koje čekaju, želim vam najjači + ikada .
Draga možda je prerano...dva dana prije M nije malo...još ak si piškila popodne...Pričekaj i sjeti se što si meni napisala .. On sve čuje i obje vjerujemo da će uslišit <3
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Curke evo mene.
Kako ste mi.
Pozdrav drage moje 😘😘
Vrazicak, držim fige da ne dođe &lt;3 čekamo petak :)
Ma valjda nece pricekaj do ponedeljka pa napravi test mi cemo u petak vidjeti draga.
Hvala ti draga moja
😘😘😘
Vrazicak ako sam dobro polovila, ti čekaš petak? Kako si sa simptomima? Jel ima išta? Ja sve osluškujem tijelo al doslovno niš :/
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Sortiraj odgovore
Najstariji