Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    10. Listopad 2018. 14:40

Hrabrica ne mora biti da bas moras nesto osjetiti. Ima cura koje nemaju niti 1/2 simptoma a trudne. Zelim ti plusic
    Midi taj osjecaj vlaznosti velike i iscjedak sam ja isto imala nakon stoperice, al to je i jedan od simptoma trudnoce. Nadam se da tebi nije samo nuspojava stoperice 

• medi89
    10. Listopad 2018. 14:42

Grizli

Hrabrica ne mora biti da bas moras nesto osjetiti. Ima cura koje nemaju niti 1/2 simptoma a trudne. Zelim ti plusic
    Midi taj osjecaj vlaznosti velike i iscjedak sam ja isto imala nakon stoperice, al to je i jedan od simptoma trudnoce. Nadam se da tebi nije samo nuspojava stoperice

Grizli vidim da iams puno iskustva da li je moguce da meni sada ovako dolaze bolovi u stomaku probadanja i bol u dojkama i to sve zbog stoperice ? Ja curke ne znam kako sam na psoao dosla od umora i svih tih bolova nisu oni strasni ali iscrpi se ja ...

Želim male bebane <3 <3 <3

yoyo102
    10. Listopad 2018. 14:48

Hrabrica

Trudilice evo i meni kasni, danas dva dana (ako je aplikacija točna..). Prošli put je kasnila tri dana i došla pa nisam sigurna koliko je to kašnjenje uopće mjerodavno zato se neću testirati još jedno 2-3 dana. Od simptoma nemam baš ništa…nit piškim češće, nit sam vanserijski umorna, nit mi urin drugačije smrducka..baš ništa…Unazad par dana me trbuh par puta jako zašerafio jedino što sam jučer imala osjećaj dobar dio dana kao da sam procurila i bila uvjerena da je došla, a od menge ni m..Od jučer i bol u donjem dijelu kičme i napuhnutost…Svjesna sam da to sve može i ne mora biti pa se ne nadam previše ali eto, možda je Onaj gore ovaj put čuo naše molitve i možda naše hodoćašće u Međugorje prošli vikend pomogne &lt;3

Čuo je sigurno <3 bit će 

yoyo102
    10. Listopad 2018. 14:50

medi89

deica

Vrazicak123@

Curke evo mene.
    Kako ste mi.
    Kako vrijeme prolazi danas mi je dan menge ali jos je nema, e sad valjda ni nece doc nadam se.
    U petak testic pravim curke.
    Pozdrav drage moje 😘😘

Vrazicak, držim fige da ne dođe &amp;lt;3 čekamo petak :)
    I meni bi trebala sad svaki dan doći, pošto varira dala sam si rok do ponedjeljka

Zajedno brojimo do ponedeljka

Kakva si sa simptomima? 
    Ja baš čekam da dođe M 

Grizli
    10. Listopad 2018. 14:59

Medi nazalost od stoperice mozes imat potpuno iste simptome kao i od trudnoce. To je nazalost tako kad se u tijelo unese hcg jer to je stoperica u nacelu cisti hcg. Koliko dana ti je proslo od nje? Obicno nakon 10-12 nestanu nuspojave od nje. Al u svakom slucaju to su sve znaci trudnoce pa se nadam da nije samo reakcija na trudnocu vec da ces nas razveselit plusicem. 
    Deica e pa nek ne dodje ta M slijedecih godinu dana barem. 

Hrabrica
    10. Listopad 2018. 15:18

deica

Hrabrica

Trudilice evo i meni kasni, danas dva dana (ako je aplikacija točna..). Prošli put je kasnila tri dana i došla pa nisam sigurna koliko je to kašnjenje uopće mjerodavno zato se neću testirati još jedno 2-3 dana. Od simptoma nemam baš ništa…nit piškim češće, nit sam vanserijski umorna, nit mi urin drugačije smrducka..baš ništa…Unazad par dana me trbuh par puta jako zašerafio jedino što sam jučer imala osjećaj dobar dio dana kao da sam procurila i bila uvjerena da je došla, a od menge ni m..Od jučer i bol u donjem dijelu kičme i napuhnutost…Svjesna sam da to sve može i ne mora biti pa se ne nadam previše ali eto, možda je Onaj gore ovaj put čuo naše molitve i možda naše hodoćašće u Međugorje prošli vikend pomogne &amp;lt;3

Čuo je sigurno &lt;3 bit će

Dio brige sam ostavila na vrhu Križevca i prepustila da bude kako bude <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Hrabrica
    10. Listopad 2018. 15:22

Grizli

Ha ne znam...al tu je ta bol i pritisak pa zato nisam klasa optimist ...vidjet ćemo za koji dan.. Svim trudilicama želim svu sreću ovog svijeta da ugledate plusić <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

yoyo102
    10. Listopad 2018. 15:52

Grizli- riječi ti se pozlatile 
    Medi- nadam se da su to "pravi simptomi" 
    Hrabrice <3 <3 

Danas 26 dc i sad sam u napasti da odem kupiti test prije trening 

• misica35
    10. Listopad 2018. 15:54

medi89 meni su “mokre gacice” i tamne areole bile prvi znak trudnoce! 😀

• Elenicaa20
    10. Listopad 2018. 17:58

Drage moje kod mene ništa novo još...Postajem očajna.Pocela sam i sa trakicama ali nemam neke pomoći jer kad mi je ovulacija muž nije tu nego na terenu.. Iako prošli mj je nisam ni uhvatila sve mi je pokazivalo svaki dan po malo tajniku crtu ali nikad tamniju od kontrolne.Ovaj mj mi je kasnilo 3 dana iako se to ne dešava uvijek mi dođe 1-2 dana ranije ili tačno na isti dan.Bas sam se bila ponadala kad dođe treći dan.More suza sam oplakala već su počela pitanja okoline kad će beba itd.Cekst ću da prestane ova menst.i idem se naručit kod ginekologa neka odradi sve nalaze..Pa šta dragi Bog dadne..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.