Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    09. Listopad 2018. 14:06

Cestitam na pusicima cure 🤗

• medi89
    09. Listopad 2018. 14:48

Ana Donna

Malina i Embarasada čestitke na plusiću i urednu trudnoću želim :)
    Zupčica sretno na pregledu javi nam 💓💓
    Medi89 samo polako, nadam se da ces ubrzo ugledati plusić 👍😘
    Kod mene ništa novo, pratim vas…M treba doć za 5 dana, grudi bole ovaj put, moj tipični pms znak.

Hvala :) I kdo mene za 6 dana samo sto kod mene ovaj put imam neke bolove dva dana dole i ide nekako u kicmu ali bas cudno i cijelo vrijeme, a danas sam anpuhana i stomake me bas ono muči a cicke ne smijem da pipnem nikad ovako nije bilo, ali kao sto kazem svaki put kod mene nesto novo, tako da sve ovo prepisujem stoperici :) Vama svima opet srecu zelim lijepo je sto ovako mozemo da dijelimo nasa iskustva i srecu i sve ostalo 

Želim male bebane <3 <3 <3

• medi89
    09. Listopad 2018. 14:48

deica

deica

medi89

Malina sta je s atvog rezultata, ma nista niko mi ne odgovara niti mi govori nesto za te siptome koje sam napisala niti hoce ko da mi da podrsku nista :(

Medi &amp;lt;3

sitno brojimo &lt;3 bit će plusić

Hvala također puno srece 

• medi89
    09. Listopad 2018. 14:50

PatriciaZG

Medi, vibram da sve bude dobro. Oprosti, procitam post, ali sam u svom privatnom paklu, pa dok dodjem do odgovora, zaboravim kome sam htjela sta napisat.
    Cuj, moj najiskreniji savjet je da se malo opustis sad. Nije lako. Pricam ti stvari koje sama ne mogu primjenit na sebi, jer je zelja jaca.. ali , pusti. Neka tece. Par dana ne osluskuj tijelo. Simptomi ce biti jaci i bit ces intuitivno sigurnija.
    Samo polako, dosta nas ovih dana ceznutljivo ceka plusic..
    Vib, vib! Be positive!

Hvala ti i sama sam takva drugima pricam a samo nesto citam iscekujem i tako u krug, nadam se pozitivnom pa cemo vidjeti 

Grizli
    09. Listopad 2018. 16:03

Embarasada jesam ti rekla ne znam dal si procitala moj post. To au gluposti beta se dupla svakih 48-72 sata i to sto se tebi dupla je sasvim u redu. Samo ti pricekaj jos. Jel ti dao kad da dodjes na pregled. 
    Medi draga odgovorila sam ti za stopericu, nemoj se zamarat toliko ne stignemo ni sve odgovoriti na sve postove. 

• misica35
    09. Listopad 2018. 16:05

Emberasada 

IEmbarasada

Ako se netko kuži u betu šta mislite o ovom rastu : subota 195, utorak 946.
    Ginekolog mi je danas rekao da treba biti 2000…

Moj komentar na ovo je da HITNO promijenis doktora!!!!

Nadam se da ne mislis u njega voditi trudnocu. 😅
    Meni je beta 4+1 bila 20. Pa evo nas danas u 10+2. Bitno je da se pravilno dupla svako drugi dan, u tebe je cak i mnogo vise, mogli bi biti i twinsići 🤞🏻

09. Listopad 2018. 16:36

Embarasada

Ako se netko kuži u betu šta mislite o ovom rastu : subota 195, utorak 946.
    Ginekolog mi je danas rekao da treba biti 2000…

meni je beta 26. dc, 16. dan nakon ovulacije bila 542, a dva dana kasnije, znači na 28 dc, na točno 4+0 1153, taj dan kod ginekologa vidli samo gestacijsku vrećicu jer je naravno bilo prerano, tjedan dana kasnije na 5+0 vidjela se i žumanjčana vrećica i plod 1,4 mm, i preksutra dok budem 7+0 idem ponovo da vidimo srčeko. tak da ne brini, jer je sve u redu, nego čim prije mijenjaj ginekologa.

09. Listopad 2018. 16:52

Evo me cure, mob mi se ugasio.
    Beta 562 :)) zadnja M 07.09. je bila. 

U cetvrtak idem svom ginekologu pa cu cut sto dalje :))

Za sve cure koje brinu simptomi... ja ni na 28.dan nisam imala nikakve simptome, ma ni ovulaciju nisam osjetila. Tek od 32dc i danas 33dc dobijem bol kao da cu procurit ali to je sve. I stalno mi suze radosnice dolaze na oci :D

Župčica
    09. Listopad 2018. 19:23

Evo da se javim i vama sve je ok... CRL 1.06 cm, srecko kuca i nalazi su ok...😀

09. Listopad 2018. 20:04

Župčica, baš mi je drago, nadam se da se bude i dalje se ovako školski razvijalo  i isto tako da se ja vama u četvrtak javim s lijepim vijestima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.