Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mm2712
    09. Listopad 2018. 20:31

Trebam savjet već 7 mjeseci pokušavamo na bebi a ne ide. Pijem folnu i čaj od macine trave. Jel netko možda imao iskustva s macinom travom jel zaista pomaže. Stvarno jako želim bebu.

PatriciaZG
    09. Listopad 2018. 20:57

Zupcica, bravo! Sad samo neka raste. A ti, neka ti bude sve ravno do mora.
    Tenci, drzim fige, javi mila!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

PatriciaZG
    09. Listopad 2018. 21:00

mm2712

Trebam savjet već 7 mjeseci pokušavamo na bebi a ne ide. Pijem folnu i čaj od macine trave. Jel netko možda imao iskustva s macinom travom jel zaista pomaže. Stvarno jako želim bebu.

Dobro je da pijes folnu za pripremu za trudnocu, ali pripazi sa cajem. Ja imam uredne cikluse, pa sam nadobudno jedan mjesec pila vrkutu i macinu travu, sve po pravilima. Vjestica mi dosla ranije, sve se poremetilo. Ako su ti ciklusi uredni, nemoj vuci vraga za rep. Macina trava je super za regulaciju ciklusa, a ne direktno za zacece.

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

mala_mrvica
    09. Listopad 2018. 21:36

Drage zene, redovno vas citam ali dok dodjem do kraja skroz zaboravim kome sta trebam da napisem  toliko lijepih vijesti ovih dana paa ajmo redom 
    Zupcica stvarno mi je drago da trudnoca tece uredno i da je sve uredu ako Bog da bit ce tako do kraja i da rodis zdravu ii pametnu bebicu 
    Malina08, Embarasada cestitam na trudnoci zene majke kraljice  Da sve bude uredu ako Bog da ii javljajte novine 
    Deica, Rastika, Linop i meni bi menstruacija trebala doci za otprilike 8 dana po kalendaru tako da sam i ja cekalica sa vama. Sto se tice simptoma nemam nista samo neke blage grceve u stomaku, grudi me ne bole niti ista cak nisam ponovo ni ovulaciju primjetila tako da ne znam sta se desava. Nalaz sto se tice one ranice koju mi je doktor pronasao na grlicu jos uvijek cekam trudim se da ne razmisljam o tome, a mm i ja smo pokrili dosta dana ovaj mjesec otprilike svaki treci haha valjda cemo nesto i da pogodimo 

tata_me_zove_zlato
    09. Listopad 2018. 22:28

Misica,da,pijem ga svakoga dana...pitacu dr svakako ako mi sake nastave trnuti...
    Grizli,ma kakav pritisak,samo da verujemo.A nista me ne bi srecnijom ovde ucinilo nego da bar koji mesec istrudnicimo zajedno 😊💝💞🙏

yoyo102
    09. Listopad 2018. 23:15

mala_mrvica

Drage zene, redovno vas citam ali dok dodjem do kraja skroz zaboravim kome sta trebam da napisemtoliko lijepih vijesti ovih dana paa ajmo redom
    Zupcica stvarno mi je drago da trudnoca tece uredno i da je sve uredu ako Bog da bit ce tako do kraja i da rodis zdravu ii pametnu bebicuMalina08, Embarasada cestitam na trudnoci zene majke kraljiceDa sve bude uredu ako Bog da ii javljajte novine
    Deica, Rastika, Linop i meni bi menstruacija trebala doci za otprilike 8 dana po kalendaru tako da sam i ja cekalica sa vama. Sto se tice simptoma nemam nista samo neke blage grceve u stomaku, grudi me ne bole niti ista cak nisam ponovo ni ovulaciju primjetila tako da ne znam sta se desava. Nalaz sto se tice one ranice koju mi je doktor pronasao na grlicu jos uvijek cekam trudim se da ne razmisljam o tome, a mm i ja smo pokrili dosta dana ovaj mjesec otprilike svaki treci haha valjda cemo nesto i da pogodimo

Još malo, iako mi se sada cini da me sise više ne bole i vec sam lagano odustala, ali se nadam za vas koke 🐔❤️

Vrazicak123@
    10. Listopad 2018. 07:45

Curke evo mene.
    Kako ste mi.
    Kako vrijeme prolazi danas mi je dan menge ali jos je nema, e sad valjda ni nece doc nadam se.
    U petak testic pravim curke.
    Pozdrav drage moje 😘😘

Grizli
    10. Listopad 2018. 07:55

Zupcica sjajno drqga! Sretno i skolski dalje!
    Tenci 🤞🤞🤞 da nam javis super vijesti!
    Mm2712 dobrodosla, macina trava moze pomoc samo pazi kad ju uzimas koliko znam ne pije se od ovulacije. Al ima ovdje cura koje su je uzimale pa ce ti znat vise reci o njoj. 
    Svima koje cekaju sretno nam bilo! 
    Tata mozda ti je problem kralježnice, mozda da ides kod fizijatra ili pogledaj malo vjezbe za trudnice jer znas i sama da se promjeni teziste u trudnoci kako raste trbusina pa nepravilno drzanje i pritisak odrade svoje. 

yoyo102
    10. Listopad 2018. 10:23

Vrazicak123@

Curke evo mene.
    Kako ste mi.
    Kako vrijeme prolazi danas mi je dan menge ali jos je nema, e sad valjda ni nece doc nadam se.
    U petak testic pravim curke.
    Pozdrav drage moje 😘😘

Vrazicak, držim fige da ne dođe <3 čekamo petak :)
    I meni bi trebala sad svaki dan doći, pošto varira dala sam si rok do ponedjeljka 

MiniCooper26
    10. Listopad 2018. 11:48

Cure sretno svima i da ne docekate mengu 🤗❤️ meni 20.dan ciklusa.. Pokrili smo koliko smo mogli plodne dane.. I uzivali u tome nakon dugo  vremena. Sezona je bila dugaaaaaa ali sreća jos malo je ostalo pa smo i mi odmah bolji i odmorniji 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.