Malina sta je s atvog rezultata, ma nista niko mi ne odgovara niti mi govori nesto za te siptome koje sam napisala niti hoce ko da mi da podrsku nista :(
Medi <3
Malina sta je s atvog rezultata, ma nista niko mi ne odgovara niti mi govori nesto za te siptome koje sam napisala niti hoce ko da mi da podrsku nista :(
Medi <3
sitno brojimo <3 bit će plusić
Medi, vibram da sve bude dobro. Oprosti, procitam post, ali sam u svom privatnom paklu, pa dok dodjem do odgovora, zaboravim kome sam htjela sta napisat.
Cuj, moj najiskreniji savjet je da se malo opustis sad. Nije lako. Pricam ti stvari koje sama ne mogu primjenit na sebi, jer je zelja jaca.. ali , pusti. Neka tece. Par dana ne osluskuj tijelo. Simptomi ce biti jaci i bit ces intuitivno sigurnija.
Samo polako, dosta nas ovih dana ceznutljivo ceka plusic..
Vib, vib! Be positive!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Cure, hvala na odgovorima. Da, ja sam zabrijala da se mora duplat svaki dan a treba svaki drugi jelda... a doktor ne znam sta je zabrijao, ali stvarno ti ne daju ni trunku nade, uzas !! Doslovno mi je rekao da je to tako, da se ne zadrži svaki plod...
Ja sam danas 4+2. Zadnja menga 9.9, a ovulacija točno 2 tjedna nakon - 24.9 (znam jer mi je druga ginekologica na sistematskom točno rekla kada će biti).
A sestra me je prvo pokusala uvjeriti da sam imala normalnu mengu, vjer je mislila da sam luda zašto tako rano radim test na trudnoću
A sestra me je prvo pokusala uvjeriti da sam imala normalnu mengu, vjer je mislila da sam luda zašto tako rano radim test na trudnoću
Ma pusti, bez uzv nista ti ne moze reci. A to stp te nije pregledao je ppsebno ludilo doktorsko. Beta ti je ok. Ne se sikirati. I ako mozes, cekaj barem sest tjedana za pregled. Dzaba ce te isprepadat da nesto nije ok, a prerano je.
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Hvala curke takve vas volim, nadam se svačijoj sreci ovaj mjesec ako ne ovaj ima sledeci nista ne brinite <3 tu smo jedna za drugu :*
Želim male bebane <3 <3 <3
Cure evo malo sam vas povirila... Malina I embarasada čestitke vam... Samo se opustite bit će sve ok....
Ostalim curama želim da što prije dočekaju plusić...
Mi smo danas 7+2 tt.. Idem na pregled u 18,00 i nadam se da ću čuti srčeko
Malina i Embarasada čestitke na plusiću i urednu trudnoću želim :)
Zupčica sretno na pregledu javi nam 💓💓
Medi89 samo polako, nadam se da ces ubrzo ugledati plusić 👍😘
Kod mene ništa novo, pratim vas...M treba doć za 5 dana, grudi bole ovaj put, moj tipični pms znak...
Sortiraj odgovore
Najstariji