Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • medi89
    09. Listopad 2018. 09:48

A meni niko ne odgovara nit me ubrtaja bilo gdje.....

Želim male bebane <3 <3 <3

• Embarasada
    09. Listopad 2018. 09:52

Curke, bila sam kod svog ginekologa nakon onog blagog krvarenja preko vikenda i pozitivnih testova, i dao mi je Utrogestan i da vadim krv, urin i betu, i da mirujem. Ovo je bar optimističnije od doktora s hitne koji mi je rekao da je to biokemijska i spontani.
    Još ništa ne znam ali se nadam da je ipak ok :/

• medi89
    09. Listopad 2018. 10:03

Embarasada

Curke, bila sam kod svog ginekologa nakon onog blagog krvarenja preko vikenda i pozitivnih testova, i dao mi je Utrogestan i da vadim krv, urin i betu, i da mirujem. Ovo je bar optimističnije od doktora s hitne koji mi je rekao da je to biokemijska i spontani.

Kako krvaris ?

• Embarasada
    09. Listopad 2018. 10:07

Krvarila sam skroz skroz malo 4 dana, a jucer i danas ništa. Nakon wca bi vidjela na papiru rozkaste tragove. Ni blizu količina kao kod menge.

• baby
    09. Listopad 2018. 10:40

Embarasada

Krvarila sam skroz skroz malo 4 dana, a jucer i danas ništa. Nakon wca bi vidjela na papiru rozkaste tragove. Ni blizu količina kao kod menge.

Mozda je implantacijsko krvarenje? Tako zvuci

• medi89
    09. Listopad 2018. 10:44

Embarasada

Ako ti je doktor radio ultrazvuk po debljini endometrija bi trebao znati je li trudnoca ili ovo drugo lose, ja ti drzim fige za dobro <3

09. Listopad 2018. 10:48

medi89

A meni niko ne odgovara nit me ubrtaja bilo gdje…..

Kaj je bilo medi?

• misica35
    09. Listopad 2018. 10:49

Tata da li piješ magnezij?
    Grizli, Malatajna, Svjesna, kako ste???
    Cestitke Malina i ostalim curama drzim fige da sto prije ugledate svoje druge crtice 🙏🏻
    Mi smo danas 10+3. Mučnine su napokon prestale, i iscekujemo slijedeci pregled! 😀

Grizli
    09. Listopad 2018. 10:52

Tata nije da mi stvaras pritisak, al ga stvaras. Samo 100 dana do pronjene prozicija uhuh... Samo znas sto ja na poslu skoro sve odradim prije roka pa mozda te i zeznem.😉
    Embarasada eto vidis bolje ici kod ginekologa, vjerojatno ti progesterona falilo. Nek je sretno sad i da beta bude velika i lijepo se podupla. 
    Patricia a jadan tvoj muz trpio zbog mene. Hahahha... Carice! Obecajem kad ugledam pozitivnu betu prvo tebi javljam. 😀 a za psovanje procitala clanak da iznedprosjecno inteligentne zene vise psuju, to je reko mm da se ja tjesim jer sam ko kocijas. Hahaha
    Medi htjela sam ti samo rec ako si primila stopericu mozes ocekivat hrpu simptoma istih kao u trudnoci tako nemoj uopce se obazirat na njih jer se samo mucis. Drzi fige da bude plus uskoro i to e sve sto mozes sad nadati se. Jer nakon stoperice znam kako meni bude simptomi svi od a do z, a na kraju minus. 

• Embarasada
    09. Listopad 2018. 10:55

Ako se netko kuži u betu šta mislite o ovom rastu : subota 195, utorak 946. 
    Ginekolog mi je danas rekao da treba biti 2000...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.