Curke, bila sam kod svog ginekologa nakon onog blagog krvarenja preko vikenda i pozitivnih testova, i dao mi je Utrogestan i da vadim krv, urin i betu, i da mirujem. Ovo je bar optimističnije od doktora s hitne koji mi je rekao da je to biokemijska i spontani.
Još ništa ne znam ali se nadam da je ipak ok :/
Ako ti je doktor radio ultrazvuk po debljini endometrija bi trebao znati je li trudnoca ili ovo drugo lose, ja ti drzim fige za dobro <3
Nije mi uopće radio pregled ni ultrazvuk, rekao je da je 4+2 prerano da se išta vidi i dao mi ultragest. :/
malinao8 <3 čestitam ti od <3, sve će biti dobro!
Linop i Raštika čekam i ja s vama, treba bi stići kroz 4-5 dana i bole me sisice kao nikad do sad
Nadajmo se plusićima
Ima nas! Omdah mi je lakše. Sretno nam!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sretno malina…Raštika, da li si mjerila bazalnu temp.do sada
Nisam, nekako mi se nije dalo zezati s tim...Ako se ništa ne dogodi ovaj ciklus, možda i počnem.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Embarasada oprosti ma tvoj ginekolog se gubi ili sto??? Ti si 4+2 sto bi on trebao vidit i koliku bi on to betu??? Tvoja se dupla svakih dan i pol po ovome sto si napisala. Mozda se malo prebrzo dupla al ne moze rec da je premala. U 4tt mislim da beta hcg je negdje do 750, a ti si "krenula" tek prema 5tt. Cak i u 5tt je donja granica bete 19 do nekih 7000 ako se ne varam. Koji ti je dan od ovulacije. Joj ti doktori samo plase zene bespotrebno.
Ako se netko kuži u betu šta mislite o ovom rastu : subota 195, utorak 946.
Ginekolog mi je danas rekao da treba biti
Koja si sedmica znas li na netu imas po sedmica pa ukucaj samo vriejdnost bete po sedmicama ako je to početak sasvim je uredu ja mislim...
Želim male bebane <3 <3 <3
Ako se netko kuži u betu šta mislite o ovom rastu : subota 195, utorak 946.
Ginekolog mi je danas rekao da treba biti
Koja si sedmica znas li na netu imas po sedmica pa ukucaj samo vriejdnost bete po sedmicama ako je to početak sasvim je uredu ja mislim…
sorry na poslu sam pa ne vdiim da si 6 sedmica znači vrijednost bete u toj sedmici :3. nedelja: 5-50
4. nedelja: 3 - 426
5. nedelja: 19 - 7.340
6. nedelja: 1.080 - 56.500
7. i 8. nedelja: 7.650 - 229.000
9. do 12. nedelje: 25.700 - 288.000
13. do 16. nedelje: 13.300 - 254.000
17. do 24. nedelje: 4.060 - 165.400
25. do 40. nedelje: 3.640 - 117.000
Znaci samo ti utregogestan i sve je ok jer ne mogu znati u dan koja si sedmica jer znas i sama kakop se računa znam puno zena u kojih je beta bila manja pa poslje sve ok nemoj da se sikiras jer tek onda ces da naskodis plodu, molim te budi pozitivna te uradi betu opet za dva dana ako raste sve je 5 a do sada kako je rasla to je uredu sigurno.
malinao8 &lt;3 čestitam ti od &lt;3, sve će biti dobro!
Linop i Raštika čekam i ja s vama, treba bi stići kroz 4-5 dana i bole me sisice kao nikad do sad
Nadajmo se plusićima
Ima nas! Omdah mi je lakše.Sretno nam!
Ima kakvih značajnih simptoma kod tebe?
Malina sta je s atvog rezultata, ma nista niko mi ne odgovara niti mi govori nesto za te siptome koje sam napisala niti hoce ko da mi da podrsku nista :(
malinao8 &amp;lt;3 čestitam ti od &amp;lt;3, sve će biti dobro!
Nadajmo se plusićima
Ima nas! Omdah mi je lakše.Sretno nam!
Ima kakvih značajnih simptoma kod tebe?
Nope... Ti?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ma više ni sama ne znam, samo me jako bole grudi- onak baš ozbiljno ali sam toliko puta bila nabrijana da se sada samo u podsvjesti nadam <3
bit će plusići, sad će krenuti
Sortiraj odgovore
Najstariji