Bulbi draga, cestitke ❤️
Cvrsto vjerujem ovaj put, ovaj put je to to, ima da bude sve u redu, zasluzila si. Uzmi taj heparin sto prije, ne cekaj pregled odi da ga izganjas i da si pod terapijom za svaki slucaj. Drzim fige ☺️
Hvala vam cure😀...
Grizli probaj se izborit za heparin,ako je odobren meni bez ikakve trombofilije i tebi s trombofilijom moraju odobrit...i ja sam od prije trudnoce na aspirinu preventive radi....betu ne mogu vadit u pon jer je praznik😑...mislin da cu se jednostavno strpit do pregleda🙈...
_svjesna hvala ti puno ❤...necu prije pregleda po heparin jer nema smisla,nedaj Boze ako je biokemijska ili sl.heparin nece pomoci,a samo cu si napravit strku,kad vidim jel se bebac dobro smjestio jurim po terapiju ...tako sam se s gin.dogovorila...i ovako sam s te strane zasticena aspirinom do uzv-a...
Nekako se trenutno ne stresiram puno oko tog...zaokupljena sam poslom srecom🙈...
Tvoja bebica je jos malo uz tebe❤...vrijeme leti stvarno...
Hey cure....
Prije neg postavim pitanje, zelim vam sve najbolje i naravno puno srece i cim prije da vam se zelje za bebici ostvare..
Ovako, ja sam 30 jula izgubila isto svoju bebicu u 8 tjednu i sad opet radimo na bebici.. al da napomenem da sam zatrudnjela s pomocu stimulacija jajnika. Poslije zadnje menstruacije opet sam isla na stimulaciju jajnika i ginekolog je reko da ovaj put imam dva folikula jedan na lijevi jajnik koji je 18mm a drugi na desni 22mm i kaze da ako se oba oplode moguce da cemo dobit blizance.. dal jos neka od vas je imala slicnu situaciju?
Lp 😙
Mika111
Sretno sa pretragama… meni je dr.slicno kom da se rijetko otkrije tocan uzrok spontanih,ali isto tako mi je rekao da nam je sad bitno da su svi nalazi uredni da mozemo ici u miru na novu trudnocu i da on nebi cekao…tako da smo ga poslusali i eto nas🙈❤🙏…
Grizli hvala puno☺❤…dns smo tocno 4+1…mislim da ce za srceko ipak biti malo rano ,zadnji put smo ga culi 6+1…ali bitni da vidimo razvija li se sve ok…
Posao mi nije nesto tezak,jedino stojim cijelo vrijeme…iskreno mozda ce malo ruzno zvucati,ali proslu trudnocu sam skroz prelezala i samo se stresirala radi toga jer sam previse vremena imala za razmisljanje i eto opet se desilo sto se desilo,sad zelim normalno funkcionirati i pustiti da sve ide svojim tokom…
Spermiogram smo radili i nalaz je bio uredan…iskreno meni ta prica sa losim spermiogramom i spontanim bas ne drzi vodu…
Kod mene nema trombofilije,ali preventivno mi je odovren heparin radi tolikih gubitaka,tako da nakon uzv-a ako bude daj Boze sve ok idem hematologu odmah…p.s.jesu ti odibrili heparin s obzirom na trombofiliju?
Bulbi ne znam dal me se sjecas pricamo o tebi na zimskim bebama 2018..stalno mislimo na tebe i evo sad cujem sretnu vijest 🤗😍 cestitam vam i samo hrabro dalje
Mika111
Sretno sa pretragama… meni je dr.slicno kom da se rijetko otkrije tocan uzrok spontanih,ali isto tako mi je rekao da nam je sad bitno da su svi nalazi uredni da mozemo ici u miru na novu trudnocu i da on nebi cekao…tako da smo ga poslusali i eto nas🙈❤🙏…
Grizli hvala puno☺❤…dns smo tocno 4+1…mislim da ce za srceko ipak biti malo rano ,zadnji put smo ga culi 6+1…ali bitni da vidimo razvija li se sve ok…
Posao mi nije nesto tezak,jedino stojim cijelo vrijeme…iskreno mozda ce malo ruzno zvucati,ali proslu trudnocu sam skroz prelezala i samo se stresirala radi toga jer sam previse vremena imala za razmisljanje i eto opet se desilo sto se desilo,sad zelim normalno funkcionirati i pustiti da sve ide svojim tokom…
Spermiogram smo radili i nalaz je bio uredan…iskreno meni ta prica sa losim spermiogramom i spontanim bas ne drzi vodu…
Kod mene nema trombofilije,ali preventivno mi je odovren heparin radi tolikih gubitaka,tako da nakon uzv-a ako bude daj Boze sve ok idem hematologu odmah…p.s.jesu ti odibrili heparin s obzirom na trombofiliju?
Bulbi ne znam dal me se sjecas pricamo o tebi na zimskim bebama 2018..stalno mislimo na tebe i evo sad cujem sretnu vijest 🤗😍 cestitam vam i samo hrabro dalje
Kako se nebi sjecala ,pa to mi je bila najdraza tema❤....hvala puno 😘😘...
Mini cooper zelim ti puno srece ovaj ciklus, započni niz iza ove užasne sezone 😂😍
Mini cooper zelim ti puno srece ovaj ciklus, započni niz iza ove užasne sezone 😂😍
Pina hvala ti ❤️🙏
Hvala cure..išli smo muž i ja na putovanje pa me iznenadila prije al nedam se vise...jedva čekam da prođe pa da krenemo u nove pobjede
Ejj curke u četvrtak pravimo test.
Drzite fige.
Ljubim vas.
Pozdrav curke moje😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji