Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    07. Listopad 2018. 22:26

Drzimo fige 🤞🏼🤞🏼❤️❤️❤️❤️ 
    Jel ima netko da se nada da menga nece doci 24.10.? Treba mi drustvo za cekanje. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Vrazicak123@
    07. Listopad 2018. 23:09

baby

Držim fige, javi kak je prošlo :)

Hvala draga ocu 😘😘

Vrazicak123@
    07. Listopad 2018. 23:10

Raštika

Drzimo fige 🤞🏼🤞🏼❤️❤️❤️❤️
    Jel ima netko da se nada da menga nece doci 24.10.? Treba mi drustvo za cekanje. 😂😂

Hvala ti draga ❤️❤️❤️❤️

08. Listopad 2018. 07:37

Cure... je li ovo moguce... 4 dana kasni M

Hcg
    Hcg
  • medi89
    08. Listopad 2018. 09:23

Da imala sam menstruaciju totalno normalnu i nisam pomišljala na trudnoću , menstruacija je bila od 02.07-05.07, onda sam počela krvariti iopet 11.07 isla doktorici nekoj jer je moj doktor bio na odmoru nista nije primijetila nit skontala kaze ne znam zasto krvaris i to je trajalo jedan dan, polsje kad sam 18. počela krvarit uradim test pozitivan ali vec je kasno bilo,....siptome nikakve nisma imala .... 

Želim male bebane <3 <3 <3

• anamor
    08. Listopad 2018. 09:25

malina08

Cure… je li ovo moguce… 4 dana kasni M

Vidis da je moguce...cestitam od srca..

• medi89
    08. Listopad 2018. 09:28

pivatno cure moje i moj ginekolog je mislim najbolji na svijetu, je li vjerujete da od 10 posjeta naplati 1, za insmeniaciju mi nije uzeo nista kaze da je to poklon od njega.. a situacija sa folikulom on je pratio njega svaka dva dan ai kad aje mogao da vidi jajnu celiju u njemu dao je stopericu on kaze da tako treba i da čak do 27,mm je najbolji kvalitet naravno ako u njemu vidi jajnu celiju, sve je ok prošlo samo sada poslje 4 dana stomak mi je toliko napuhanm, grudi me bole a probadanja u stomaku osjecam stalno, ne nadam se ja previse nečemu, da kod mene sve ok muž sprmogram vise nego dobar, kdo emne je samo problem to ne pucanje folikula samo od sebe...  GRIZLI i tebi zelim svu srecu a i ostalim da sto prije ugledamo taj plus i naravno da sve bude uredu...

• medi89
    08. Listopad 2018. 09:28

Malina08, trudna si 100% čestitam od srca, nsiam pratila jesi li nesto psoebno radila ili je prirodno sve se desilo ?

Grizli
    08. Listopad 2018. 09:29

Malina dakle ipak nije kriv pokrivac novi nego... . cestitam ti draga malina i nek bude sretna trudnoca dalje. 
    Medi89 ja sam imala istu situaciju, nazalost takve stvari se dogode i tu nista ne mozemo. meni su rekli da se ocito ta trdunoca nije ni pocela dobro razvijat u samom startu. 

• medi89
    08. Listopad 2018. 09:33

Da zaboravih Vam napisati da sam isla na kontrolu i da je žuto tijelo pojavilo sve folikul uredno pukao doktor zadovoljan i kaze sada malo vjere, odlučio je da ne radimo insmenicaju d aidemo na ciljane odnose pa cemo vidjeti da li je uspjelo ... Hvala Vam na podršci osjeccam vasu i tugu a i srecu koja ima plusice jer sve sam to prošla :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.