Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatriciaZG
    05. Listopad 2018. 19:44

Vrazicak123@

Vrazicak123@

Bokić curke.
    9 dana mi je od ovulacije proslo.
    Jako sam naduta i cesce piškimm sta vi mislite da li je to znak trudnoće.
    Pozdrav curke 😍😘😘

Mislim da ti jos uvijek simptomi mogu biti dvojaki. Sacekaj 14 dana od ovulacije, pa uradi testic. 

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• Embarasada
    05. Listopad 2018. 19:57

Cure, molim vas mišljenje... sutra mi je dan očekivane M, a vec 3.dan skroz malo krvarim. Prva dva dana bilo je jedva išta rozo dok bi se brisala nakon wca a vcrs malo jače pa čak izgleda kao da bi mogla biti M ali je više ruzičasto nego jarko crveno kao M. Radila sam jucer i danas par puta test za trudnoću jer sam pomislila da se radi o implementacijskom krvarenju, i pokazuje jako svjetlu jedva primjetnu drugu crticu. 
    Ne znam šta da mislim, inače mi se nije ovako javljalo.
    Bojim se da ako sam trudna zašto mi je sad počelo jače krvarenje... 
    Razmišljam da odem sutra ginekologu, negdje privatno po mišljenje ili negdje da mi izvade betu pa bi trebala znati više... :/

05. Listopad 2018. 20:02

PatriciaZG

Tenci duso, ovo je najljepsi graf koji sam vidjela sa mojim je show, skace, spusta se, pici po svom…..majke mi mile, ovo je bolje od najnapetijeg trilera. Meni za sad raste, a 19dc sam, 7dpo. Pojma nemam sta mogu ocekivat. Naredni petak mi je dobitan. Nadam se da ce jos malo rasti i istati konstantna. Drz' fige!

držim ti fige da se ubrzo družimo na nekoj ljepšoj temi! vjerujem da bude ti ovaj ciklus dobitan. 
    i evo što sam ja primijetila u vezi s temperaturama u ostalim ciklusima i u ovom zadnjem dobitnom, da mi je temperatura stalna sad bila, znači stalno 37, 37.1, a u ciklusima kod kojih nije došlo do oplodnje, je i u drugom dijelu ciklusa temperatura varirala od 36,8 do 37,1, nije bilo te neke konstante. možda ti i to pomogne. ali, naravno, svaka je žena drugačija tak da su nam i temperature drugačije.

05. Listopad 2018. 20:21

Ja 29dc, jos nema gospodje. Stalno osluskujem boli li me ista, but, still nothing 

Vrazicak123@
    05. Listopad 2018. 20:35

PatriciaZG

Vrazicak123@

Vrazicak123@

Bokić curke.
    Pozdrav curke 😍😘😘

Mislim da ti jos uvijek simptomi mogu biti dvojaki. Sacekaj 14 dana od ovulacije, pa uradi testic.

Hvala draga ocu 😍😍😘

Vrazicak123@
    05. Listopad 2018. 20:46

PatriciaZG

Vrazicak123@

Vrazicak123@

Bokić curke.
    Pozdrav curke 😍😘😘

Draga za 5 dana trebam dobiti, nadam se da neću da mogu praviti testic za trudnoću 

mala_mrvica
    05. Listopad 2018. 22:42

Embarasada

Cure, molim vas mišljenje… sutra mi je dan očekivane M, a vec 3.dan skroz malo krvarim. Prva dva dana bilo je jedva išta rozo dok bi se brisala nakon wca a vcrs malo jače pa čak izgleda kao da bi mogla biti M ali je više ruzičasto nego jarko crveno kao M. Radila sam jucer i danas par puta test za trudnoću jer sam pomislila da se radi o implementacijskom krvarenju, i pokazuje jako svjetlu jedva primjetnu drugu crticu.
    Ne znam šta da mislim, inače mi se nije ovako javljalo.
    Bojim se da ako sam trudna zašto mi je sad počelo jače krvarenje…
    Razmišljam da odem sutra ginekologu, negdje privatno po mišljenje ili negdje da mi izvade betu pa bi trebala znati više… :/

Draga ako ti se makar i malo nazire druga crtica to je znak trudnoce, ali najbolje bi bilo da ujutro opet ponovis test sa prvim urinom i vidis sta ce se desiti ili izvadis betu... u svakom slucaju ako je krenulo jace krvarenje predlazem da odes ginekologu za svaki slucaj ako je trudnoca preventive radi aa ako nije bar si provjerila kod strucnog lica i nemas potrebe da se brines. Sretnooo draga da budu pozitivne vijesti ii cuvaj se 

mala_mrvica
    05. Listopad 2018. 22:44

Zene jedno pitanje, kako se mjeri bazalna temperatura?  Malo sam googlala i sve me to dodatno zbunilo. Koja je normalna i za koliko dnevno treba da se povecava? Da li se moze mjeriti sa obicnim toplomjerom? I da li je bolje da se mjeri oralno ili vaginalno? Kako ide to uopste? Hvala svima na pomoci 

MiniCooper26
    06. Listopad 2018. 00:08

Meni je zeljezo 16. Danas sam dobila recept oa san isla u ljekarnu.. Moraju ga narucit jer ga nemaju jer dolazi iz uvoza. Mislim da su rekli da 150 kuna kosta.
    Ma meni zeljezo nije dobro zbog sezone i gluoe prehrane jer se ne mogu tj. Ne stignem se dobro hraniti.. Nije da ne bi htjela nego mi tempo rada ne dopusta da sebi skuham nesto normalno jer nemam vremena

06. Listopad 2018. 03:18

mala_mrvica

Zene jedno pitanje, kako se mjeri bazalna temperatura?Malo sam googlala i sve me to dodatno zbunilo. Koja je normalna i za koliko dnevno treba da se povecava? Da li se moze mjeriti sa obicnim toplomjerom? I da li je bolje da se mjeri oralno ili vaginalno? Kako ide to uopste? Hvala svima na pomoci

Ja sam ju mjerila odmah cim sam ustala ujutro, to je bilo svakog dana oko pol 6, i vikendom sam se u toliko pocela buditi sama od sebe, obicnin toplomjerom, oralno, 5 minuta, bitno je ako mjeris obicnim da ga istreses uvijek dan prije, ujutro cim otvoris oci, bez dizanja i ikakvom micanja, stavis toplomjer u usta, cekas 5 min i ocitas temp. Bitno je da mjeris cim se probudis, nakon nekoliko sati sna. Ali ja sam znala mjeriti i nakon sam jednog sata sna jer znam ici cesto na wc po noci, i uvijek je dobro pokazalo. Meni se u prvom dijelu ciklusa temp krece izmedu 36.3 i 36.8, a u drugom izmedu 36.8 i 37.1, ali to je individualno, bitno je da imas u prvom dijelu ciklusa nize temp, a u drugom vise, na dan ovulacije mi uvijek temp pala za 0,2-0,3 i sljedeci dan se povisila i ostala povisena.
    Nadam se da sam pomogla, ako imas jos kakvih pitanja, slobodno pitaj 
    I da, sto se tice zeljeza, nije donja granica 7? Pa je Mini ovoh tvojih 16 super, meni zeljezo uvijek oko 1-2, ali to je meni normalno, doktor se cudi kak zivim s takvim zeljezom, onda pijem tablete jedno vrijeme pa mi se digne do 8-9, i opet pada, ali ja normalno funkcioniram i nisam umorna, ni ne osjecam se lose zbog toga.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.