Vrazicak osobno mislim da je jos malo rano za biti 100% sigurna da se radi o trudnickim simptomima. tek tamo oko 25-26dc mozes posumnjati najcesce, prije toga moze biti samo igra tvojih hormona nazalost. drzim fige da petak bude taj dobitan dan za tebe.
Mimi nek si ti uzela si te tablete, nadam se da ce ti se uskoro popraviti krvna slika.
Embarasada jesi ponovila test mozda. ako je + onda nema sumnje kako god jak on bio. samo ako jos krvaris ja bi ti preporucila da odes kod svoje gin za svaki slucaj moze ti dati progesteron za potporu trudnoce i da sve bude super na kraju. ja se ne bi dvoumila da imam plus odmah bi otisla kod gin. moze biti i normalno, reci ja imala mengu a bila trudna, tako da bolje puhat na sladoled nego se opeci di ne treba.
mala mrvica bazalnu mjeriti ujutro, ja sam u ustima lakse mi je. ci bi se probudila ako sam spavala sa otvorenim ustima lazela bi malo u krevetu sa zatvorenim ustima prvo pa onda mjerila. obican digitalni toplomjer. upisivala svaki da, a ako nisam dobro spavala upisala bi i taj podatak jer onda zna temp.biti tako ko kod nase Patricie - EKG forma... do O je najniza, na dan O moze jos i pasti, a onda krene rasti polagano. 21dc ako je bila O ce narasti oko 37, a 25dc ako je trudnoca ce narasti jos malo. s time da bi trebala barem 2 mjeseca kontinuirano mjeriti da bi bila sigurna i da uhvatis te svoje rastovejer ako ti je prirodno niza temp onda tebi je mozda skok u trudnoci na 36.8 recimo.
Pozdrav cure ❤️
Embarasada, ja sam 27dc u dobitnom ciklusu ujutro imala jedva primjetnu crtu na testu, taj dan sam pocela krvariti ruzicasto i jako vodenasto, tako par dana, javila sam se odmah doktorici, dobila sam duphaston i injekcije progesterona i evo sada je sve ok ☺️
Sto prije doktoru i cestitke na plusicu 😁
Meni je zeljezo 16. Danas sam dobila recept oa san isla u ljekarnu.. Moraju ga narucit jer ga nemaju jer dolazi iz uvoza. Mislim da su rekli da 150 kuna kosta.
Ma meni zeljezo nije dobro zbog sezone i gluoe prehrane jer se ne mogu tj. Ne stignem se dobro hraniti.. Nije da ne bi htjela nego mi tempo rada ne dopusta da sebi skuham nesto normalno jer nemam vremena
Meni je za zeljezo super bio sirup Floradix, ima i vit C jer se tako zeljezo apsorbira u potpunosti. Mislim da kosta 100-tinjak kuna i prirodan je pa ga se treba cuvati u hladnjaku i popiti na vrijeme. Pijem ga ljeti upravo zbog sezone. Uzima se u ljekarni bez recepta.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Bokić curke.
Kako ste mi danas?
Ja sam loše imam probadanje u jajniku ko da Ce svaki vas implatacijsko krvarenje.
Malo mi se povraća, ali sve u svemu dobro sam.
Cekamo još cetri dana i pravimo testic.
Pozdrav curke moje 😍😍😘
Vrazicak osobno mislim da je jos malo rano za biti 100% sigurna da se radi o trudnickim simptomima. tek tamo oko 25-26dc mozes posumnjati najcesce, prije toga moze biti samo igra tvojih hormona nazalost. drzim fige da petak bude taj dobitan dan za tebe.
Mimi nek si ti uzela si te tablete, nadam se da ce ti se uskoro popraviti krvna slika.
Embarasada jesi ponovila test mozda. ako je + onda nema sumnje kako god jak on bio. samo ako jos krvaris ja bi ti preporucila da odes kod svoje gin za svaki slucaj moze ti dati progesteron za potporu trudnoce i da sve bude super na kraju. ja se ne bi dvoumila da imam plus odmah bi otisla kod gin. moze biti i normalno, reci ja imala mengu a bila trudna, tako da bolje puhat na sladoled nego se opeci di ne treba.
mala mrvica bazalnu mjeriti ujutro, ja sam u ustima lakse mi je. ci bi se probudila ako sam spavala sa otvorenim ustima lazela bi malo u krevetu sa zatvorenim ustima prvo pa onda mjerila. obican digitalni toplomjer. upisivala svaki da, a ako nisam dobro spavala upisala bi i taj podatak jer onda zna temp.biti tako ko kod nase Patricie - EKG forma… do O je najniza, na dan O moze jos i pasti, a onda krene rasti polagano. 21dc ako je bila O ce narasti oko 37, a 25dc ako je trudnoca ce narasti jos malo. s time da bi trebala barem 2 mjeseca kontinuirano mjeriti da bi bila sigurna i da uhvatis te svoje rastovejer ako ti je prirodno niza temp onda tebi je mozda skok u trudnoci na 36.8 recimo.
Hvala ti draga, nadam se da hoce.
U srijedu trebam dobiti.
Pozdrav draga 😍😍😘
Mini meni je dr za zeljezo dala sirup Legofer, alernativa je Kenduralu C, to je trovalentno zeljezo pa eto s njima mi se zeljezo jos drzi, probaj, pristupacniji je i sasvim ok ❤️
Hvala cure na savjetima zlatne ste 😘
sta mislite na ovoj slici jer ovo skoro pa pozitivna lh trakica.. Jucer san isto pišila i bila je svjetlija dosta
Hvala cure na savjetima zlatne ste 😘
sta mislite na ovoj slici jer ovo skoro pa pozitivna lh trakica.. Jucer san isto pišila i bila je svjetlija dosta
Isto sam primjetila sluzi ovih zadnjih 2 3 dana
mala mrvica bazalnu mjeriti ujutro, ja sam u ustima lakse mi je. ci bi se probudila ako sam spavala sa otvorenim ustima lazela bi malo u krevetu sa zatvorenim ustima prvo pa onda mjerila. obican digitalni toplomjer. upisivala svaki da, a ako nisam dobro spavala upisala bi i taj podatak jer onda zna temp.biti tako ko kod nase Patricie - EKG forma… do O je najniza, na dan O moze jos i pasti, a onda krene rasti polagano. 21dc ako je bila O ce narasti oko 37, a 25dc ako je trudnoca ce narasti jos malo. s time da bi trebala barem 2 mjeseca kontinuirano mjeriti da bi bila sigurna i da uhvatis te svoje rastovejer ako ti je prirodno niza temp onda tebi je mozda skok u trudnoci na 36.8 recimo.
Hvala na odgovorima.
Vadila sam betu jutros i bila je 195. Krvarenje se nastavilo ali skroz malo, i evo sad sam zvala hitnu i rekao mi je ginekolog da je najvjerojatnije da se radi o biokemijskoj trudnoći, obzirom na dane. Da dođem ako krene jače krvarenje ili bolovi, ili svom ginekologu u utorak :( :(
Mini meni bi trakica bila jos malo tamnija tako kao ova lijeva crtica. Al svakako ce ti O biti za 1-2 dana po meni.
Embarasada kako je on zakljucio da je biokemijska???!! Jaoo koji doktori. Draga ti samo miruj i ako se pojaca krvarenje idi na hitnu ili odi kasnije kad vise taj dr ne bude u smjeni jer ovo sto ti je rekao to je nagadjanje samo. Beta ti je uredu po meni.
Sortiraj odgovore
Najstariji