Ej curkice.
Pozdrav svima kako ste mi?
Ja u nekim slučajevima nisam idem stalno piškiti i nemam nikakvih simptoma menstruacije vjv nece ni Doc.
Nadamo se da je benac u pitanju.
Svrbež me dojke i pomalo vec bole.
Cekamo još dva dana do menge i u petak pravimo test.
Pozdrav curkice😘😘😘
Ej curkice.
Ja u nekim slučajevima nisam idem stalno piškiti i nemam nikakvih simptoma menstruacije vjv nece ni Doc.
Pozdrav curkice😘😘😘
Oj, joj, joj, ima nas koje cekamo petak. Ajde molim te, neka bude makar koji plusic ovaj mjesec. Jos se oporavljam od Grizli, pa neka se makar nekome posreci. Vrijeme je za odljev clanstva na druge podforume😂
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Zenskice koke imaju vise iskustva, pomozite, zive bile!
Pratim BT, to znaju vec i ptice na grani. Zasto mi se danas na chartu pojavilo ovo DPO? je li moguce??? Znam sta je, ali mi je malo nevjerojatno....
Pocela sam pisat drugi dan ciklusa, pa zato hvata i utorak. Meni je bitna krivulja i dan u ciklusu, datum zanemarite. Cure, sta se sa mnom desava?
Cure imam pitanje, našla sam sliku od testa prije 3 mjeseca kad mi je kasnila m i poveselila sam se da sam trudna...a onda kad je došla, bila je jako bolna...pa da mi kažete dal vidite kakvu sjenu ili crticu..meni se vidjelo ali poslje kak je došla m sam se uvjerila da nije bila..a možda je ipak
bila biokemijska
Zenskice koke imaju vise iskustva, pomozite, zive bile!
Pratim BT, to znaju vec i ptice na grani. Zasto mi se danas na chartu pojavilo ovo DPO? je li moguce??? Znam sta je, ali mi je malo nevjerojatno….
Pocela sam pisat drugi dan ciklusa, pa zato hvata i utorak. Meni je bitna krivulja i dan u ciklusu, datum zanemarite. Cure, sta se sa mnom desava?
Patricia, to ti je Dan nakon ovulacije, tj.broji koliko dana prolazi od ovulacije :)
Ej curkice.
Pozdrav curkice😘😘😘
Oj, joj, joj, ima nas koje cekamo petak. Ajde molim te, neka bude makar koji plusic ovaj mjesec. Jos se oporavljam od Grizli, pa neka se makar nekome posreci. Vrijeme je za odljev clanstva na druge podforume😂
Nadam se da Ce biti draga pusa 😍😘😘
Jutro curke.
Sutra menga treba doc.
Drzite fige da je u pitanju bebac.
Pozdrav curke 😘😘😘
Hvala curke, znala sam ja da je to prvi znak da cu zivjet 100 godina🤣 nije lako odbrojavat.
Cekam petak, pa cemo vidjet, po FF nisam, ali sta oni znaju🤣 ja to volim znat zdravoseljacki🤣🤣
Malince, cestitam! Nisam sumnjala ni sekundu! Bravo! Takve vijesti volimo
Malina čestitam
Raštika možemo skupa odbrojavati...ja ne trebam dobiti 22.-og. Ovaj mjesec smo stvarno bili vrjedni, pokrili smo 04,05,06,07, i 08...možda još i danas za svaki slučaj jer mi je ovulacijska trakica dosta tamna bila i jučer.
Sortiraj odgovore
Najstariji