Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    05. Listopad 2018. 12:23

Cure ima li ko iskustva sa kendural c tabletama. To mi je doktor humane preporuča za zeljezo da pijem posto mi je nisko 

Grizli
    05. Listopad 2018. 14:59

Patricia po mom saznanju temp nakon O poraste za posumnjat na T ona jos malo poraste 21dc na recimo cca 37, a 25dc umjesto da padne u slucaju T naraste za jos 0,1-0,2. Nadam se da ce ti narast i da sam pomogla ti sa nedoumicom. 
    Baby zao mi je sto ti je dosla M. 😕
    Mimi jedino sto znam je da to osim Fe ima i vitamin c i da ga obicno dobro podnose ljudi ne padne teško kao neke tablete Fe. Nadam se da ce ti biti dobre i da ces rijesiti nisko zeljezo s time.

PatriciaZG
    05. Listopad 2018. 15:10

Grizli, hvala ti puno. Nadam se najboljem. Gledam u toplomjer kao u svetinju i cekam da raste.
    Simptoma nemam nikakvih, ali ja sam antitalent za njih, nikad ni jednog simptoma nisam imala u prve dvije trudnoce. I u tom segmentu kaskam za ostatkom svijeta. Umorna sam enormno, ali cuj, tempo zivota ucini svoje, pa to ne povezujem sa mogucom trudnocom. I sto mi je fora, prosli mjesec sam u tjednu prije menge bila kao strsljen, nepodnosljiva. A sad, nista! Super sam! 

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Grizli
    05. Listopad 2018. 16:28

Patricia 🤞🤞🤞 da je onda ovaj mjesec taj dobiti.

Lemon
    05. Listopad 2018. 17:09

Mini ja sam jedno vrijeme imala željezo 7 i popila kutiju kendurala i drastično mi je željezo poraslo, je da su skuplje ali meni najbolje koje sam pila..a od malih nogu muku mučim sa anemijom 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

05. Listopad 2018. 18:56

PatriciaZG, evo ovo ti ej moj dobitni graf, stoga da sad u prvom dijelu ciklusa nisam mjerila jer sam rekla da od ovog mjeseca više ništa ne prati i dok sam shvatila da bi možda bio dobitan jer je ovulacija uranila i jer smo imali odnos koji je bio neopterećen trakicama, sluzi i ostalim simptomima ovulacije, počela sam mjeriti opet. I da, sad već par dana ne mjerim temp.

05. Listopad 2018. 18:56

a zaboravila napisati, u prvom dijelu ciklusa mi se temp kreće od 36,4 do 36,8!

Vrazicak123@
    05. Listopad 2018. 19:17

Bokić curke.
    9 dana mi je od ovulacije proslo.
    Jako sam naduta i cesce puškom sta vi mislite da li je to znak trudnoće.
    Pozdrav curke 😍😘😘

Vrazicak123@
    05. Listopad 2018. 19:19

Vrazicak123@

Bokić curke.
    9 dana mi je od ovulacije proslo.
    Jako sam naduta i cesce piškimm sta vi mislite da li je to znak trudnoće.
    Pozdrav curke 😍😘😘

PatriciaZG
    05. Listopad 2018. 19:42

Tenci

PatriciaZG, evo ovo ti ej moj dobitni graf, stoga da sad u prvom dijelu ciklusa nisam mjerila jer sam rekla da od ovog mjeseca više ništa ne prati i dok sam shvatila da bi možda bio dobitan jer je ovulacija uranila i jer smo imali odnos koji je bio neopterećen trakicama, sluzi i ostalim simptomima ovulacije, počela sam mjeriti opet. I da, sad već par dana ne mjerim temp.

Tenci duso, ovo je najljepsi graf koji sam vidjela  sa mojim je show, skace, spusta se, pici po svom.....majke mi mile, ovo je bolje od najnapetijeg trilera. Meni za sad raste, a 19dc sam, 7dpo. Pojma nemam sta mogu ocekivat. Naredni petak mi je dobitan. Nadam se da ce jos malo rasti i istati konstantna. Drz' fige!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.