Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • medi89
    09. Listopad 2018. 08:16

mALINA jedva cekam rezultate bete i da je sve ok <3.... i ja očekujem vješticu 15.10.2018 ja vise ne znam sta su siptomi pms a sta trudnoce, samo znam da me stomak rastura ova dva dana toliko da mi u kicmu udera li samo poneka probadanja i cudna bol, sise su osjetljive a tomak napuhan uhh, ali sve to opet dodjelujem stoperici koju sam primila...lali kazem vam ja mislim da svaki mjesec imam sve zive siptome ,, i svaki put ista prica...

Želim male bebane <3 <3 <3

Raštika
    09. Listopad 2018. 08:25

baby

Cure imam pitanje, našla sam sliku od testa prije 3 mjeseca kad mi je kasnila m i poveselila sam se da sam trudna…a onda kad je došla, bila je jako bolna…pa da mi kažete dal vidite kakvu sjenu ili crticu..meni se vidjelo ali poslje kak je došla m sam se uvjerila da nije bila..a možda je ipak
    bila biokemijska

A malo kao da se vidi crtica. 🤷🏼‍♂️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    09. Listopad 2018. 08:35

linopp

Malina čestitam
    Raštika možemo skupa odbrojavati…ja ne trebam dobiti 22.-og. Ovaj mjesec smo stvarno bili vrjedni, pokrili smo 04,05,06,07, i 08…možda još i danas za svaki slučaj jer mi je ovulacijska trakica dosta tamna bila i jučer.

Moze, moze. 🤗 Sretno nam!
    Bome ste fino pokrili, nema sta. 😉  Drzim fige 🤞🏼 
    Ja sam bila malo manje aktivna ali...bilo je sexa ovih dana tako da ima nade za mene 😂😂 Sinoc sam se vracala s puta i osjetila sam bolove lagane kao inace kad je ovulacija tako da smo i sinoc malo skakali jedno po drugom, nadam se i nekoj akciji i veceras, vidit cemo. 🤞🏼😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

09. Listopad 2018. 08:37

Cure,hvala vam jos jednom ❤❤❤

Vadila krv, cekam rezultate :)

Sinoc me tako boljeo jajnik,kao da cu mengu dobit svakog trena, ali nista. Imam fobije valjda :)

yoyo102
    09. Listopad 2018. 08:55

malinao8 <3 čestitam ti od <3, sve će biti dobro!
    Linop i Raštika čekam i ja s vama, treba bi stići  kroz 4-5 dana i bole me sisice kao nikad do sad 
    Nadajmo se plusićima 

• anamor
    09. Listopad 2018. 09:01

Sretno malina…
    Raštika, da li si mjerila bazalnu temp.do sada

• anamor
    09. Listopad 2018. 09:02

Ja trebam sutra dobiti...

Grizli
    09. Listopad 2018. 09:02

Patricia nasmijala sam se kad sam procitala da se jos od mene nisi oporavila. 😂😂😂 zeno moja!
    Evo ja isto mogu rec da iscekujem 25.10 i slijedecu M. Ako ne bi dosla zbog pravog razloga spomenik bi joj dignula, al ne nadam se nicemu. Ovu O sam bome osjetila i vise nego prejako. Jucer me sve bolilo za poluditi, sluzi ko u prici, a imala sam cak i blago krvarenje sto nikad nemam, a sve priprisujem toj stimulaciji od proslog mjeseca. Tako da ne polazem nade u ovaj ciklus, al boze moj cuda se desavaju. 

tata_me_zove_zlato
    09. Listopad 2018. 09:28

Malina,cestitke!Veselim se vasim plusicima jako i iscekujem sve one koji se ne daju doci 💗💝💜 
    Ja sam dobro,muz kaze njegovom kolegi isto trudna zena sesti mesec i termin blizu mog i stalno se zali taj decko koje su to muke.Imene mm sinoc pita:jesi li ti trudna uopste?Ti nemas uopste takve muke i tegobe...uf ala sam mu odbrusila iako znam da se salio samo 😂 zaista,mene bole  ledja  kad preteram sa radom,i pocele mi sake trnuti izjutra i janikakve druge tegobe nemam,savrseno se osecam i uzivam u trudnoci.Beba je jutros prvi put stucala,a da sam je osetila,preslatko.
    Grizli evo moja deca crtaju na velikom papiru brojeve od 100pa do 0 ,i za koji dan krecemo sa precrtavanjem...mislim da znas da se uskoro menjamo mesta kao sto i jeste dogovor!🙏😇 
    Svima vam sve najbolje zelim i bodrim vas !💞

url=https://lilypie.com]

PatriciaZG
    09. Listopad 2018. 09:31

Grizli

Patricia nasmijala sam se kad sam procitala da se jos od mene nisi oporavila. 😂😂😂 zeno moja!
    Evo ja isto mogu rec da iscekujem 25.10 i slijedecu M. Ako ne bi dosla zbog pravog razloga spomenik bi joj dignula, al ne nadam se nicemu. Ovu O sam bome osjetila i vise nego prejako. Jucer me sve bolilo za poluditi, sluzi ko u prici, a imala sam cak i blago krvarenje sto nikad nemam, a sve priprisujem toj stimulaciji od proslog mjeseca. Tako da ne polazem nade u ovaj ciklus, al boze moj cuda se desavaju.

Bas zato sto ne dajes puno vaznosti ovom ciklusu i sto si opustenija mogla bi uhvatit zeku.
    Ej, kad si javila stanje, ja sam psovala i zivot, i trud i sudbinu....muz jadan cutio, nije smio zucnut. Ajde, nemoj vise da psujem molim te! Vrijeme je....

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.