Ja imam tupe bolove u lijevom jajniku i toplinu u trbuhu, mislim da m dolazi uskoro :(
Medi pozdrav dobrodosla... Prvo inseminaciju ti radio tvoj gin? Ili si bila u nekoj privatnoj klinici? Cudno mi da ti stopericu dali tek na 25mm, ona se obicbo daje kad je folikul 18mm jer kad dostigne tu velicinu folikul raste po 2 mm dnevno a inseminacija ili punkcija bude 36-38 sati nakon. Sto znaci da je tvoj folikul u momentu kad bi trebala js biti zrela bio vec cista jer je prerastao 27mm. U koju kliniku ides ako smijem pitat? Jesi radili propuhivanje jajnika prije i spermiogram tvoj muz? Jer ako ti jajovodi nisu prohodni ili ti muz ima los spermiogram inseminacija posebno ako si ju platila sama je bacanje novaca.
Svim trudilicama zelim sto prije plusic 🤰❤️ ne pisrm ovih dana ali vas pratim svaki dan 😁 danas 14.dan ciklusa aktivni smo ja i muz ovih dana 😁 napokon malo manje posla i manje smo umorni i ranije dođemo doma pa imamo vremena malo i uzivat 😂gynostol sam zadnji popila priej neki dan.. Pijem ga vec 4 mjeseca sigurno ne znam bili malo pauzu napravila ili da nastavim sta vi mislite?
Cure meni dosli nalazi briseva i dijagnosticirana mi je klamidij... ginekologica mi je dala odmah antibiotik i rekla da za tjedan dana dodjem pa ponovno radimo briseve... dali je ikoja imala iskustva, bas sam se sad jako prepala 😞
Pozdrav novim curama.
I ja vas redovito pratim i navijam za nove plusice. Kod mene ništa novo, napravila obradu kod transfuziologa, u utorak smo bili kod geneticara i dali uzorke krvi za kariogram, sad cekanje rezultata. Planiram se kroz nekih mjesec do 2 naručiti kod svoje ginekologinje, ali i privatno da vidim sto bi još bilo dobro napraviti i onda kad mi dođu ovi rezultati krenuti ponovno.
Jutro curke….
Kako stalno citam vase postove odlučila sam da se i ja uključim i sa nekim podijelim svoje želje,iskusta i bol zbog nezačeća…Pokušavamo već bebu 1.5 g ali doktoru idem 10 mjeseci , isla sam i nekima prije ali samo su novac uzimali.Moj sadašnji doktor mi je puno pomogao i uspjela sam zatrudnit ali nažalost dobila sam menstruaciju normalnu i nisam mogla pretpostavit da je u pitanju trudnoca i bio je spontani jer me i zub bolio pila sam puno tableta isla u teretanu ma sve se poklopilo da to ne supije …sada ovaj mjesec zelim raditi inesminaciju i folikul je 17 dan bio 25 mm doktor je dao štopericu nadam se da ce puknuti i da ce sve ovo uspjeti ,zanima me ima li ijedna kojoj je uspjelo, inače bila sam na stimulaciji klomifenom .
Dobrodosla i sretno! ❤️❤️ Moze pitanje... kazes imala si menstruaciju normalno...znaci nije se po nicemu razlikovala od normalne menge? Jesu te grudi bolile za vrijeme i poslije menge?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Grizli i ostale iskusne cure, trebam vas savjet. Pisala sam vec da sama imala spontani u 9.mj., sve se samo ocistilo, krvarenje prestalo oko 17.09. Od tada pa do 30.09.sve ok, i od 30.09.ponovno imam smedi iscjedak i malo sukrvice, nije obilno, nemam bolova. Jel to normalno poslije spontanoga ili bih se ipak trebala javiti doktorici?
Malina di mjeris bazalnu?
Grizli, ispod pazuha. Probala sam s digitalnim u ustima, ali ocito spavam s otvorenim ustima pa temp ne valja (oko 35 stupnja)
Cure meni dosli nalazi briseva i dijagnosticirana mi je klamidij… ginekologica mi je dala odmah antibiotik i rekla da za tjedan dana dodjem pa ponovno radimo briseve… dali je ikoja imala iskustva, bas sam se sad jako prepala 😞
Ne znam koji si antibiotik dobila, azitromicin ili doksiciklin ali svejedno. Kontrolni bris ne bi trebalo raditi tako brzo jer bi mogla imati lažno negativan nalaz. Treba proći najmanje 14 dana od zadnje popijene tablete. A i partner se treba liječiti isto da se ne bi vrtili u začaranom krugu infekcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji