Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs_čiči
    04. Listopad 2018. 18:12

Ona je meni rekla da ga pijem pa kada prodje tjedan dana da nazovem se za naruciti pa kada me uspije sestra ubaciti, 20 i nekog trebam mengu dobiti pa da izad toga me ubaci... azotrimicin mi je dala, dala je i meni i njemu da popijemo

Grizli
    04. Listopad 2018. 22:48

Mika moguce da ti je to ovulacija nakon spontanog pa se zna javiti iscjedak. Po meni je to ok i nije za paniku al aki bi s epojavila svjeza krv onda volje se javi gin

Grizli
    04. Listopad 2018. 22:51

Malina onda je ocito do toga. Trebala bi svakako u ustima. Znaci nakon budenja ostanes lezati i prco drzi zatvorena usta par minuta i onda idi mjeriti pa nece biti problema ako spavas s otvorenima. Ispod pazuha tesko ces dobiti ispravno ocitanje.

05. Listopad 2018. 06:21

Probat cu onda tako, hvala ti 😊

Mika111
    05. Listopad 2018. 08:23

Hcala ti Grizli. Vjerojatno je onda to, stvarno je jako oskudno, pa mi se nije dalo ici kod doktorice, bolje sam vas pitala😊😉.

• baby
    05. Listopad 2018. 09:06

Moja m dosla ranije :(

PatriciaZG
    05. Listopad 2018. 10:04

Mika, to ti je dkroz ok, sad ce ti mjesecnica biti malo drugacija dok se sve ne ustabili. I meni je tako bilo par dana prije nego je stigla prva mengaca poslije missed ab. Ne dal Bog svjeze krvi, odi na hitnu. 
    Jesi bila na kontroli? Sta je doktor rekao?

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

PatriciaZG
    05. Listopad 2018. 10:05

baby

Moja m dosla ranije :(

Joj, zao mi je. A misu mu debelog poljubim. Nemoj biti tuzna, naredni mjesec moze biti dobitan, vjeruj, mplim te

PatriciaZG
    05. Listopad 2018. 10:12

Ej, molim doktorice znanosti za bazalnu za komentar.
    Mjerim je ovaj ciklus i prvi dio ciklusa je graf bio bas kao ekg pred srcani. Cure su mi rekle da je to ok. Ovulacijs bila 12dc sa pvulatornim, blagim krvaruckanjem, nista zabrinjavajuce, jedno brisanje i bilo je na papiru tuzicasto. Prvi put mi se to desilo. Mislim da smo dobro pokrili plodne dane. E sad, vec tri dana mi lagalo raste temperatura. Nista drasticno -36.3-36.5. Vec sam na 19dc. Pizanje pocetnicko - na kojoj vrijednosti temperatura treba biti da ppsumnjam da sam trudna??  Temp mora biti konstantna tri dana?  Od 21dc ili? Za pola stupnja mi je temp skocila zadnja tri dana u odnosu na prije, tako treba, zar ne?? 
    Dignut cu vam spomenik za doprinos😂

Mika111
    05. Listopad 2018. 10:15

PatriciaZG

Mika, to ti je dkroz ok, sad ce ti mjesecnica biti malo drugacija dok se sve ne ustabili. I meni je tako bilo par dana prije nego je stigla prva mengaca poslije missed ab. Ne dal Bog svjeze krvi, odi na hitnu.
    Jesi bila na kontroli? Sta je doktor rekao?

Bila sam 13.09.na kontroli kod doktorice, sve se samo ocistilo, uterus je bio prazan i endometrij tanak, krvaruckala sam jos 3-4 dana i od onda je bilo sve ok do 30.09.kad mi se ponovno pojavio smeđkasti iscjedak, ali nemam nikakvih bolova i stvarno je oskudno tako da necu nigdje zuriti bar zasad. Hvala ti na odgovoru😉.
    Baby, žao mi je sto je došla M. Samo polako, bez uzrujavanja, iduci mjesec vec moze biti vaš😊.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.