Patricia dobro sam. Cekam da ova kobasica od menge zavrsi, dakle nikad kraja ovaj put al da je bar nesto konkretno ne nego sve nesto na kapaljeke. Vec mi je dosta. Uakoro idem opet na humanu da vidim sto i kad cemo dalje
Patricia, uzela sam ga preko njuskala za 100 kn. Poslije sam vidjela i jedan oglas di se prodavao za 40 kn. Moze ga se i na krpicama naci za 100 kn. Mislim da je to skroz ok lova, 300 kn je stvarno previse.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ipak nista od ovog ciklusa! 11dc folikul 17mm, danas 13 dc vec je pukao, dr.nije zadovoljan... sad pocinje nova tura duphastonea, a onda cekamo M, pa 4dc klomifen! Bas sam nekako ljuta i razocarana
Pa steta ako niste pokrili sa odnosima kad je puknuo. Ne kuzim zasto nije zadovoljan pa moze O biti i 12 dan i da je folikul dobar i js uredna. Meni su na punkciji isli sa folikulima od 15-16 mm i bile su 4 js, 3 odlicne.
Pokrili smo samo danasnji dan, ali ne ujutro.. a eto,onda kaze da moze to i bolje.. danas ujutro sam osjecala bolove na d.jajniku,na kojem je i bila O..
Dobro jutro svim trudilicama :) Ima li koja da (ne)očekuje oko ponedjeljka? Sve čitam komentare simptoma T, a kod mene niš i doslovno niš..Nit sam živčana, nit mi se piški non stop, nit sam umorna, jedino me povremeno malo zabolucka trbuh kao pred M (al mi to mi nije mjerodavno jer me koji put razvali prije M a koji put ni ne osjetim dok ne dođe) tak da vjerojatno nije uspjelo..valjda bi trebala bar nešto osjetiti da je..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Jutro curke.
Evo da se javim za sest dana treba nastupiti menga pa drzite fige da nedobijem.
Poslije 10 cu sacekati pa ako nedobijem kupujem test.
Nadajte se samnom 😘😘
Pozdrav curke.
Jutro curke.
Nadajte se samnom 😘😘
Pozdrav curke.
Fige su u zraku!! <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Jutro curke.
Nadajte se samnom 😘😘
Pozdrav curke.
🤞🏼🤞🏼 Tu smo! 😉❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutro curke....
Kako stalno citam vase postove odlučila sam da se i ja uključim i sa nekim podijelim svoje želje,iskusta i bol zbog nezačeća...Pokušavamo već bebu 1.5 g ali doktoru idem 10 mjeseci , isla sam i nekima prije ali samo su novac uzimali.Moj sadašnji doktor mi je puno pomogao i uspjela sam zatrudnit ali nažalost dobila sam menstruaciju normalnu i nisam mogla pretpostavit da je u pitanju trudnoca i bio je spontani jer me i zub bolio pila sam puno tableta isla u teretanu ma sve se poklopilo da to ne supije ...sada ovaj mjesec zelim raditi inesminaciju i folikul je 17 dan bio 25 mm doktor je dao štopericu nadam se da ce puknuti i da ce sve ovo uspjeti ,zanima me ima li ijedna kojoj je uspjelo, inače bila sam na stimulaciji klomifenom .
Želim male bebane <3 <3 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji