Baby i anamor ako sam dobro popamtila ne zelim vam kvariti nade, nego samo upozoriti da se ne vezujete previse za te simptome. 6dpo je prerano ua bilo kakve trudnicke simotome. U prvailu 6dpo embrij je u obliku blastociste i jos se ni implamtirao nije pa ne mozete ni imat simptome. Pretpostavljam da ih od hormona imate nije to nista cudo i ja sam imala puno puta tako to je u redu. Al zelim vam da za 10 dana vam budu isti takvi simptomi i plusic.
Baby i anamor ako sam dobro popamtila ne zelim vam kvariti nade, nego samo upozoriti da se ne vezujete previse za te simptome. 6dpo je prerano ua bilo kakve trudnicke simotome. U prvailu 6dpo embrij je u obliku blastociste i jos se ni implamtirao nije pa ne mozete ni imat simptome. Pretpostavljam da ih od hormona imate nije to nista cudo i ja sam imala puno puta tako to je u redu. Al zelim vam da za 10 dana vam budu isti takvi simptomi i plusic.
Ma naravno..sto bude bit ce..nisam niti rekla da imam trudnicke simptome, samo sam se nadovezala na Baby. Jedino sam sretna što je ovoga puta folikul na 11 DC bio 17.8mm, e endometrij 7,7mm, za razliku od proslog ciklusa kada je folikul na 13dc bio 14mm. Ovulaciju sam imala tri dana nakon folikulometrije i po riječima doktorice, po ultrazvuku obecavajuce. Ja sam strpljiva.Niti ona što je zanimljivo, nije za klomifen, kaže ne. Bila sam u poliklinici Sunce mimo mog gin, koji me narucio slijedeci mjesec na ultrazvuk.
Grizli i cure iz Istre ako ima još takvih, gdje se najbliže može napraviti spermiogram? Zvali smo OB Pula, kažu da od kad su ih premijestili zbog radova na novoj bolnici, ne rade spermiogram iako imaju aparat.
KBC Rijeka rade i koliko se čeka? Jer sam naručena u bolnici 16.10. za pregled na odjel humana reprodukcija ( nisam ni znala da se u Puli netko time bavi ) i rekli su mi da donesem mužev nalaz..
Netko od privatnika u Rijeci?
Emenems nisam imala pojma da pula ima tog specijalistu mozda samo lijecnika jer ne rade postupke to je 100%. Bar nisu za sad radili. Bas me zanima kako to je u puli. Spermiogram radi na kbc rijeka narucis se i dobije se dosta brzo termin. Moze se sa uputnicom naruciti na ivf@kbc-rijeka.hr. Privatno niko u Istri to ne radi nazalost.
Hvala Grizli, nisam radila test jer sam sigurna da je menstruacija bila (po trajanju i krvarenju). Zbunilo me totalno što je došla tako rano…al evo nas u novom mjesecu idemo u nove pobjede
baMama meni kada je bila biokemijska znala sam odmah da sam trudna jer 2 tjedna nisam mogla iz kreveta koliko mi se spavalo, jela koja obožavam su mi se gadila..sve sumnje mi je potvrdio test ali na žalost nije dugo trajalo…bila mi je obilnija menstruacija i prvi dan me trbuh rasturo od bolova. Tako da je moguće..
hvala ti! bila mi je skroz sumnjiva ta mjesečnica pa sam se ponadala da je bila ako ništa drugo biokemijska. Meni je nekako lakše tako nego spoznaja da par ciklusa za redom nema uopće oplodnje.
Nadam se ovaj ciklus da će biti dobitni :)
Ja sam na 27dc, PMS nula pa se nadam..da nece doci. Inace pratim temp i graf je JAKO DOBAR,danas temp 37 😊 u 1.fazi bila je cak 35,9. Sve si kontam da nije narasla od novog kreveta i vise ppsteljine :D sto vi mislite? :D
Emenems nisam imala pojma da pula ima tog specijalistu mozda samo lijecnika jer ne rade postupke to je 100%. Bar nisu za sad radili. Bas me zanima kako to je u puli. Spermiogram radi na kbc rijeka narucis se i dobije se dosta brzo termin. Moze se sa uputnicom naruciti na ivf@kbc-rijeka.hr. Privatno niko u Istri to ne radi nazalost.
Hvala ti na mailu. :) Nisam ni ja, možda je samo liječnik,a možda su krenuli s tim...što bi bilo odlično. Javim se sa dpjmovima.
Grizli Hvala ti puno na podrscija sam ustvari isla na prije vremeni porodjaj u 4 mjesecu a onda su me morali cistiti, mada sam nakon toga isla na kontrolu da provjere jeli sve izaslo i nisu mi rekli da imamo bilo kakvu ranicu
Uradio mi je bris tako da sada cekam nalaze. Ne znam da li su mi prilikom ciscenja nesto ostetili mada bi to neko ranije primjetio. A od svega je proslo 6 mjeseci
Rastika Draga ja sam isto planirala da ga kupim al procitala dosta negativnih komentara, pa sam razmisljala da odem svojoj drzavnoj doktorici da pokusam sa njom da se dogovorim da dolazim svaka dva/tri dana da pokusamo upratiti kada pukne folikul jer ja sam koristila i trakice i nijednom do sada ih ocito nisam koristila pravilnoMalo sam smotana priznajem
Ma meni se ne da iskreno kupovati te trakice, ni prek ebaya ni ovako, nekako mi je taj mikroskop zvučao puno zgodnije. Jutros sam ga isprobala s prvom pljuvačkom i nisu mi naravano plodni dani i naravno pokazao je strukturu sline kakva i treba biti. Nema neke mudrosti, pljucneš na prst da slina nema pjene, razmažeš lagano po stakalcu, pričekaš da se posuši i gledaš.... jučer sam se igrala s njim cijelo poslije podne tako da sam se najela suhog slanog mesa i testirala slinu i pokazao je mješovitu strukturu zbog soli. Tako da... nekako se nadam da ćemo se slagati nas dva dobro.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika, di si ga kupila? Nesto mi puno dat 300 kuna za maybe baby...ne znam... a i ja razmisljam o njemu, nesto nemam srece sa trakicama.
Grizli, kako si mi?
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji