Bokić curke.
Kako ste mi danas?
Ja ću samo reći da se dragi i ja trudimo već godinu i 6 mjeseci.
E sad ovako imali smo odnose od 21 do 27 kada su mi bili plodni dani.
E sad menga treba nastupiti za osam dana, a ja imam neki bijeli mliječni iscjedak, bolove u jajnicima, bolove u donjem djelu leđa, brzo se umorim.
Da li su to simptomi menge ili mogu biti i simptomi trudnoće.
Pozdrav curke moje 😍😍😘
Koji ti je DPO danas..LP
Sesti dan draga.
😍😘😘
Pitam te jer je i meni 6DPO. Donji dio leđa me stalno boli, pa cu recimo to izbaciti, ali boli. Jajnici me ovaj ciklus ne bole, a ovo je 5.ciklus od kada pratim sve simptome. Osjetila sam jucer lagane, lagane grceve u predjelu maternice, grudi me ovaj puta ne bole, mada me do sada bolila samo desna strana. Danas ujutro kada sam isla na posao, prvi puta osjetila sam jako gorak okus ustima sto me jako začudilo, pogotovo jer mi je i kaladont bio groznog okusa.Taj okus stoji i dalje i malo mi mijenja okus, recimo mandarinkama koje sam jela. Zvakace gume, sve gorko. Malo sam u tramvaju osjetila neku laganu, laganu mucninu...cudan osjećaj...Ne znam..
Bokić curke.
Kako ste mi danas?
Ja ću samo reći da se dragi i ja trudimo već godinu i 6 mjeseci.
E sad ovako imali smo odnose od 21 do 27 kada su mi bili plodni dani.
E sad menga treba nastupiti za osam dana, a ja imam neki bijeli mliječni iscjedak, bolove u jajnicima, bolove u donjem djelu leđa, brzo se umorim.
Da li su to simptomi menge ili mogu biti i simptomi trudnoće.
Pozdrav curke moje 😍😍😘
Koji ti je DPO danas..LP
Sesti dan draga.
😍😘😘
Pitam te jer je i meni 6DPO. Donji dio leđa me stalno boli, pa cu recimo to izbaciti, ali boli. Jajnici me ovaj ciklus ne bole, a ovo je 5.ciklus od kada pratim sve simptome. Osjetila sam jucer lagane, lagane grceve u predjelu maternice, grudi me ovaj puta ne bole, mada me do sada bolila samo desna strana. Danas ujutro kada sam isla na posao, prvi puta osjetila sam jako gorak okus ustima sto me jako začudilo, pogotovo jer mi je i kaladont bio groznog okusa.Taj okus stoji i dalje i malo mi mijenja okus, recimo mandarinkama koje sam jela. Zvakace gume, sve gorko. Malo sam u tramvaju osjetila neku laganu, laganu mucninu…cudan osjećaj…Ne znam..
Draga i meni je danas 6DPO i nadam se da su ti simptomi, simptomi trudnoće.
Pozdrav draga😍😍😘
Bit ce kako treba biti…svi zelimo..i tebi sretno…
Hvala draga.
I tebi isto da vise dobijemo taj +
Pozdrav draga 😍😍😘
Joj Tata bas smo se ja i mm nasmijali na ovu objavu 🤣🤣🤣 drago mi je da je sve u savrsenom redu, saljem puse i dobre vibre 😘😘
Meni treba doci u subotu, od simptoma nista specificno..samo povremena bol u donjem dijelu trbuha al to ni ne pripisujem trudnoci..molim se da nekim cudom ne dođe
Grizli Hvala ti puno na podrsci ja sam ustvari isla na prije vremeni porodjaj u 4 mjesecu a onda su me morali cistiti, mada sam nakon toga isla na kontrolu da provjere jeli sve izaslo i nisu mi rekli da imamo bilo kakvu ranicu
Uradio mi je bris tako da sada cekam nalaze. Ne znam da li su mi prilikom ciscenja nesto ostetili mada bi to neko ranije primjetio. A od svega je proslo 6 mjeseci
Rastika Draga ja sam isto planirala da ga kupim al procitala dosta negativnih komentara, pa sam razmisljala da odem svojoj drzavnoj doktorici da pokusam sa njom da se dogovorim da dolazim svaka dva/tri dana da pokusamo upratiti kada pukne folikul jer ja sam koristila i trakice i nijednom do sada ih ocito nisam koristila pravilno Malo sam smotana priznajem
I da ne zaboravim svim zenama koje imaju nove plusice i pozitivne vijesti o trudnoci da cestitam i pozelim sve najljepse
Hvala Grizli, nisam radila test jer sam sigurna da je menstruacija bila (po trajanju i krvarenju). Zbunilo me totalno što je došla tako rano...al evo nas u novom mjesecu idemo u nove pobjede
baMama meni kada je bila biokemijska znala sam odmah da sam trudna jer 2 tjedna nisam mogla iz kreveta koliko mi se spavalo, jela koja obožavam su mi se gadila..sve sumnje mi je potvrdio test ali na žalost nije dugo trajalo…bila mi je obilnija menstruacija i prvi dan me trbuh rasturo od bolova. Tako da je moguće..
Sortiraj odgovore
Najstariji