Onda se draga nemoj ni opterecivat sa trakicama jer samo onda zalis i imas stres ako ne pokrite kad imas pik. Ja bi ti preporucila da iskoristis priliku svaki put kad ti je dragi doma i dogodit ce se, bez stresa. Iskoristite to vrijeme dok je doma najbolje sto mozete, posvetite se sebi i doci ce plusic. Jer budes li se toliko opterecivala sa lovom na ovulaciju bas onda kad se sve poslozi bit ces pod stresom i opet nista od toga. Zapamti samo sa njegovi spermici su aktivni jos nekoliko dana pa uvijek imas i tu kariku da iako njega nema doma mozda bas u nekoj ovulaciji koja bude taman kad on dode bude uspjeha pa ga docekas s lijepim vijestima kad se vrati.
Ajmee draga Grizli hvala ti na ovim riječima! ❤
Već sam preko 300 kn potrošila na trakice, i stvarno mi je dosta više bacat novac.. Evo kaže mužić da ne radi u ponedjeljak 8.10 pa ćemo svakako iskoristiti taj dan, možda bude sreće 🙏
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Pahuljice kolika je velicina polipa? I ja imam polip endometrija..prvi puta se sam oljustio menstruacijom ali sad ga opet imam ali je premali za histeroskopski rijesiti..krenula sam raditi na bebi pa cu vidjeti
Sanja ako bas zelis trakice naruci na ebay za 30 kn dovis ih puno i dobre su. Al ja se eto andam da taj ponedjeljak ce biti tebi poseban i da cea nam krajem 8 mj javljati sretne vjesti. Iskreno ne mogu ti opisat koliko mi je krivo ponekad sto nasa beba vjerojatno nece biti plod naseg uzivanja i opustene situacije, nego uz sve te lijekove, doktore i neugodne situacije u kojima se onda nalazimo. Istina je kad kazu da zene na mpo izgube sebe i zanemare svoje potrebe. Zato svima savjetujem dok ne trebate pomoc drugih uzivajte jedno u drugome i dogodit ce se.
Ekipice, sinoc sam bila na nekom vjencanju, plesali, ludirali se, bila sam 2-3 puta u wc- u i sve ok, treci put vidim neka kao osusena krv nesto smedje svijetlo skroz, a 12- i dan ciklusa mi je, znaci ni ovulacija ni dolazak menge. Moze biti nesto opasno? Cudno je svakako. I jutros isto na gacicama
Jutro žene
Meni je danas zadnji dan menge... moglo bi se od sutra krenuti u akciju. Već mi lagano i fali...ova sezona je napravila to da je sexa bilo samo u onim danima kad bi nešto moglo biti, ostatak ciklusa je bilo: aj pusti me da odspavam, aj makni se vruće je, aj ne mogu sad sve me boli...
I uz sve to još i stres i hrana 's nogu' iz pekara, fast foodova.... kako uopće i očekivat da se nešto i dogodi po pitanju trudnoće. Tako da nekako baš vjerujem da bi se moglo napokon nešto i dogoditi u narednim mjesecima. Sutra bi mi trebao stići maybe baby, uzela sam ga za 100 kn jer me baš zanima kako i kad će mi pokazivat plodne dane. Ja ovulaciju baš osjetim pa ću baš usporedit simptome s mikroskopom.Od sutra krećem i sa trećom kutijom kapsula vrkute i to je onda i zadnji treći mjesec, nakon ove kutije se uzima pauza mjesec dana. Uz sve to uzmem i matičnu mliječ, jedem puno meda s proteinom konoplje, jedem i saće... opskrbila sam se slučajno kod jednog pčelara sa svim i svačim.
I najvažnije od svega potrudit ću se da se stvarno ne živciram....
Da se osvrnem malo na vrkutu... ovo je znači treća menga kako ju pijem i ful je menga bila dobra ovaj mjesec. Netko je bio pisao da se ne pije vrkuta tokom menstruacije, nisam stručnjak ali preporučuju je piti upravo zbog bolova stoga.... ja sam ju pila non stop i ovaj mjesec me ništa nije bolilo, krvarila sam skroz solidno, ni previše ni premalo. Baš sam fino 'preživjela' ovu mengu.
Ajme al sam ko baba razvezala. Odoh sad. hahahahahha
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji