Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babyq
    01. Listopad 2018. 12:05

lavandica

MalaTajna222

Lavandica , mucnine dolaze tek kasnije.i meni je ispocetka sve prijalo.

Hvala ti. Vidjet cemo sutra sta kaze ginekolog. Jos nisam krv vadila

Ja nemam nikakve mučnine.Nisu sve trudnoće iste sto se simptoma tiče.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

MalaTajna222
    01. Listopad 2018. 12:18

Babyq, naravno nekoga nesta pati. Ali meni osobno mucnine prije(npr.u pms) i mucnine u trudnoci su dva razlicita pojma.

Tena92
    01. Listopad 2018. 12:34

Tena92

Je li ovo ok? Test na trombofiliju

Kaže mi doktorica da moram na hematologiju. Kaj to sad znači?

Grizli
    01. Listopad 2018. 12:52

Hematolog ce ti Tena odrediti terapiju ako treba i sto treba. To je laicki receno doktor za krv. Ne brini. 
    Lavandica ne moras ti imas od prvog dana mucninem nemoj se nervirat odi na pregled vaditi betu i sve ce biti u redu

Babyq
    01. Listopad 2018. 12:52

Malatajna normalno da je svaka trudnoća drugcija.Svaka trudnoća je drugcija sto se siptoma tiče(kao sta sam i napisala).

Hrabrica
    01. Listopad 2018. 12:56

Stalno pratim forum ali rijetko komentiram..obično kad imam milion i jedno bedasto pitanje :) Evo mi obavili folikulometriju i bili vrijedni 3 dana prije O i na dan O...Tri dana nakon O doktor je potvrdio da je O bila, da je debljina sluzi maternice 12mm (što je navodno idealno) i da se vidi da je maternica spremna (što god mu to značilo) i da su svi uvjeti top... I sad čekanje.. 

Ne usudim se puno nadati jer nam je ovo vjerojatno zadnji pokušaj prije postupka (tako smo nešto načelno dogovorili s doktorom)...Ipak nešto mi je malo vjerojatna mogućnost da baš ni jednom nismo uspjeli piknuti pravi dan i da je baš ovaj mj dobitan....

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Babyq
    01. Listopad 2018. 13:14

Hrabrica

Stalno pratim forum ali rijetko komentiram..obično kad imam milion i jedno bedasto pitanje :) Evo mi obavili folikulometriju i bili vrijedni 3 dana prije O i na dan O…Tri dana nakon O doktor je potvrdio da je O bila, da je debljina sluzi maternice 12mm (što je navodno idealno) i da se vidi da je maternica spremna (što god mu to značilo) i da su svi uvjeti top… I sad čekanje..

Ne usudim se puno nadati jer nam je ovo vjerojatno zadnji pokušaj prije postupka (tako smo nešto načelno dogovorili s doktorom)…Ipak nešto mi je malo vjerojatna mogućnost da baš ni jednom nismo uspjeli piknuti pravi dan i da je baš ovaj mj dobitan….

Nadam se da je ovaj dobitan.🙏

Lavandica
    01. Listopad 2018. 13:18

Hrabrica

Stalno pratim forum ali rijetko komentiram..obično kad imam milion i jedno bedasto pitanje :) Evo mi obavili folikulometriju i bili vrijedni 3 dana prije O i na dan O…Tri dana nakon O doktor je potvrdio da je O bila, da je debljina sluzi maternice 12mm (što je navodno idealno) i da se vidi da je maternica spremna (što god mu to značilo) i da su svi uvjeti top… I sad čekanje..

Ne usudim se puno nadati jer nam je ovo vjerojatno zadnji pokušaj prije postupka (tako smo nešto načelno dogovorili s doktorom)…Ipak nešto mi je malo vjerojatna mogućnost da baš ni jednom nismo uspjeli piknuti pravi dan i da je baš ovaj mj dobitan….

Hej nadam se da je sada pun pogodak. Sretno!🙏🙏🙏

Stize nam Mihael ♡

Tena92
    01. Listopad 2018. 13:28

Grizli

Hematolog ce ti Tena odrediti terapiju ako treba i sto treba. To je laicki receno doktor za krv. Ne brini.
    Lavandica ne moras ti imas od prvog dana mucninem nemoj se nervirat odi na pregled vaditi betu i sve ce biti u redu

Hvala. Znaci samo ce mi vaditi krv?

Grizli
    01. Listopad 2018. 13:47

U pravilu hematolog ne radi nista nego pogleda tvoje nalaze trombofilije, pregleda te limfne cvorove i tako to. Ako treba preporuci uzv ili neki jos pregld. On ne vadi krv vec eventualno ti preporuku sto jos vaditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.