Lavandica , mucnine dolaze tek kasnije.i meni je ispocetka sve prijalo.
Hvala ti. Vidjet cemo sutra sta kaze ginekolog. Jos nisam krv vadila
Ja nemam nikakve mučnine.Nisu sve trudnoće iste sto se simptoma tiče.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Babyq, naravno nekoga nesta pati. Ali meni osobno mucnine prije(npr.u pms) i mucnine u trudnoci su dva razlicita pojma.
Je li ovo ok? Test na trombofiliju
Kaže mi doktorica da moram na hematologiju. Kaj to sad znači?
Hematolog ce ti Tena odrediti terapiju ako treba i sto treba. To je laicki receno doktor za krv. Ne brini.
Lavandica ne moras ti imas od prvog dana mucninem nemoj se nervirat odi na pregled vaditi betu i sve ce biti u redu
Malatajna normalno da je svaka trudnoća drugcija.Svaka trudnoća je drugcija sto se siptoma tiče(kao sta sam i napisala).
Stalno pratim forum ali rijetko komentiram..obično kad imam milion i jedno bedasto pitanje :) Evo mi obavili folikulometriju i bili vrijedni 3 dana prije O i na dan O...Tri dana nakon O doktor je potvrdio da je O bila, da je debljina sluzi maternice 12mm (što je navodno idealno) i da se vidi da je maternica spremna (što god mu to značilo) i da su svi uvjeti top... I sad čekanje..
Ne usudim se puno nadati jer nam je ovo vjerojatno zadnji pokušaj prije postupka (tako smo nešto načelno dogovorili s doktorom)...Ipak nešto mi je malo vjerojatna mogućnost da baš ni jednom nismo uspjeli piknuti pravi dan i da je baš ovaj mj dobitan....
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Stalno pratim forum ali rijetko komentiram..obično kad imam milion i jedno bedasto pitanje :) Evo mi obavili folikulometriju i bili vrijedni 3 dana prije O i na dan O…Tri dana nakon O doktor je potvrdio da je O bila, da je debljina sluzi maternice 12mm (što je navodno idealno) i da se vidi da je maternica spremna (što god mu to značilo) i da su svi uvjeti top… I sad čekanje..
Ne usudim se puno nadati jer nam je ovo vjerojatno zadnji pokušaj prije postupka (tako smo nešto načelno dogovorili s doktorom)…Ipak nešto mi je malo vjerojatna mogućnost da baš ni jednom nismo uspjeli piknuti pravi dan i da je baš ovaj mj dobitan….
Nadam se da je ovaj dobitan.🙏
Stalno pratim forum ali rijetko komentiram..obično kad imam milion i jedno bedasto pitanje :) Evo mi obavili folikulometriju i bili vrijedni 3 dana prije O i na dan O…Tri dana nakon O doktor je potvrdio da je O bila, da je debljina sluzi maternice 12mm (što je navodno idealno) i da se vidi da je maternica spremna (što god mu to značilo) i da su svi uvjeti top… I sad čekanje..
Ne usudim se puno nadati jer nam je ovo vjerojatno zadnji pokušaj prije postupka (tako smo nešto načelno dogovorili s doktorom)…Ipak nešto mi je malo vjerojatna mogućnost da baš ni jednom nismo uspjeli piknuti pravi dan i da je baš ovaj mj dobitan….
Hej nadam se da je sada pun pogodak. Sretno!🙏🙏🙏
Stize nam Mihael ♡
Hematolog ce ti Tena odrediti terapiju ako treba i sto treba. To je laicki receno doktor za krv. Ne brini.
Lavandica ne moras ti imas od prvog dana mucninem nemoj se nervirat odi na pregled vaditi betu i sve ce biti u redu
Hvala. Znaci samo ce mi vaditi krv?
U pravilu hematolog ne radi nista nego pogleda tvoje nalaze trombofilije, pregleda te limfne cvorove i tako to. Ako treba preporuci uzv ili neki jos pregld. On ne vadi krv vec eventualno ti preporuku sto jos vaditi
Sortiraj odgovore
Najstariji