Stalno pratim forum ali rijetko komentiram..obično kad imam milion i jedno bedasto pitanje :) Evo mi obavili folikulometriju i bili vrijedni 3 dana prije O i na dan O…Tri dana nakon O doktor je potvrdio da je O bila, da je debljina sluzi maternice 12mm (što je navodno idealno) i da se vidi da je maternica spremna (što god mu to značilo) i da su svi uvjeti top… I sad čekanje..
Ne usudim se puno nadati jer nam je ovo vjerojatno zadnji pokušaj prije postupka (tako smo nešto načelno dogovorili s doktorom)…Ipak nešto mi je malo vjerojatna mogućnost da baš ni jednom nismo uspjeli piknuti pravi dan i da je baš ovaj mj dobitan….
Nadam se da je ovaj dobitan.🙏
Hvala ti <3 i ja se bome nadam <3 čudno kak vrijeme dobije novu mjernu jedinicu kad pokušavaš....više nisu mjeseci nego ciklusi :D
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Stalno pratim forum ali rijetko komentiram..obično kad imam milion i jedno bedasto pitanje :) Evo mi obavili folikulometriju i bili vrijedni 3 dana prije O i na dan O…Tri dana nakon O doktor je potvrdio da je O bila, da je debljina sluzi maternice 12mm (što je navodno idealno) i da se vidi da je maternica spremna (što god mu to značilo) i da su svi uvjeti top… I sad čekanje..
Ne usudim se puno nadati jer nam je ovo vjerojatno zadnji pokušaj prije postupka (tako smo nešto načelno dogovorili s doktorom)…Ipak nešto mi je malo vjerojatna mogućnost da baš ni jednom nismo uspjeli piknuti pravi dan i da je baš ovaj mj dobitan….
Hej nadam se da je sada pun pogodak. Sretno!🙏🙏🙏
joj i ja se nadam..više ne znam šta mi je još ostalo za probati..Oćeš od vrkute, marulje, visanne tablete, operacija, opušten odnos, tempiran, praćen trakicama, prati signale tijela, sluz, bol, sise (u životu ih se nisam napipala ko u ovih godinu i pol), noge u zraku, odleži....valjda da probam dubit naglavačke možda bi onda upalilo :D
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Nisam, pila sam samo tablete...bojala sam se da mi nebi utjecali čajevi na dužinu ciklusa koji mi se regulirao Duphastonom
Hrabrica ti si ko moj muz sta je bio rekao predlazem da nakon odnosa te drzim za gore naglavacke i tresem ko vrecu. A ako to ne upali odna drugi put idem na mjesec raditi bebu, nema gravitacije pa ce valjda nece smetati sto su spori . 😂
Hrabrice i Lavandice sretnooooo sa nalazima da ako Bod da budu bebice i da sve bude uredu :D
Lavandice Ja kada sam bila trudna takodjer nisam imala nikakve mucnine, ali sam se znala buditi u toku noci da mi se jedu jaja hahaha :D Ali ujutro kad se probudim i napravim sebi jaje da jedem znalo mi je biti muka od samo mirisa
Drage zene ja sam danas isla kod ginekologa na kontrolu prvu detaljnu nakon gubitka bebe... Rekao mi je da je sve uredu ali da imam tu neku ranicu na grlicu? Malo sam se istraumirala i sada cekam da mi papa nalaz bude gotov, naravno crv mi nije dao mira da ja ne googlam sta bi to moglo biti samo sam sebe bzvz nasikirala. Da li je iko od vas imao iskustva sa ovim? Isto me zanima onaj mikrskop za pracenje ovulacije da li je bolje od trakica? Izvinite na dugom postu malo sam dosadna znam
Mevice nisi dosadna forum tome sluzi d apisemo i pitamo i iznesemo sve sto nam treba. Ako je tvoj post dug onda su neki moji zeno biblija. Ne opterecuje se time, kome se ne da nece citat, a ko zeli pomoci ce i procitat. Ranica na grlicu moze biti svasta vjerujem da si to svasta neszo i procitala. Znam tesko je ne ici odmah googlat i razbijat glavu, al gle mozda je samo iritacija od necega. Koliko je proslo od spontanog? Jeati stavljala utrice ili ikakve vaginalete? Tampon? Spolni odnos? Puno toga nakon spontanog moze izazvat ranice dole je sve osjetljivo mjesecima jos. Nadam se eto da je neki bezazlen razlog i da ce svi nalazi biti super. Jel ti uzeo i briseve mozda da nije kakva upala?
Mrva, meni bi danas trebao stići taj mikrospkop.... ja sam ga prvo naručila a onda išla guglati iskustva i stvarno ima puno nezadovoljnih komentara, neki ga ne koriste dobro, nekima ne pomaže.... vidit ćemo iz prve ruke kad stigne.
Trakice iskreno nisam nikad probala, a htjela sam mikroskop upravo zbog toga što ga jednom kupiš i miran si, nije nešto što traži ikakve dodatne kupnje, a s vremenom ga mogu pokloniti/posuditi kome bude trebao.
Koristit ću ga svakodnevno, za dva dana mi kreće plodni period pa javim jel mikroskop funkcionira, tj.pokazuje li paprat za vrijeme plodnih dana.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hrabrica ti si ko moj muz sta je bio rekao predlazem da nakon odnosa te drzim za gore naglavacke i tresem ko vrecu. A ako to ne upali odna drugi put idem na mjesec raditi bebu, nema gravitacije pa ce valjda nece smetati sto su spori . 😂
Eeee mraaaaaaaaaaak ideja :D :D :D :D obje šta jest jest imaš kreativnog muža
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
pozdrav curke :) Pratim vas redovito Dragi i ja radimo na bebici već mjesecima i nejde nam baš
U 3.mj sam ostala trudna ali je bila biokemijska, nakon toga mi se ciklus skroz poremetio, menstruacija mi ili kasni 5-10 dana ili urani za toliko. Kupila sam trakice za praćenje ovulacije, i prošli mjesec smo pokrivali sve te dane prije i na samu ovulaciju. Jedino što me zbunilo totalno je to da mi je zadnja menstruacija došla 3 dana nakon ovulacije..Sad jesam ja krivo skopčala ili bi menstruacija trebala doći 14 dana nakon ovulacije...više mi ništa nije jasno...što više čitam sve manje znam
..
Hej curke, kako ste, Jel ima koji plusic? Evo mene kod gin sa kumom.. Bas sam se veselila kako cu se prebacit i narucit, međutim sestra je otisla na godisnji, a zamjena ne vrsi upise novih pacijentica 😕 bas steta!! rekla mi je da dođem iduci tj.. Tak da ko zna kad ce me narucit, al bilo bi super kad bi na pregledu rekao, cestitam trudni ste haha kao u filmu 😀 naravno ako mi M ne dođe.. Danas mi je zadnji dan M, tako da daleko je jos ona sljedeca, jos 20-ak dana muke
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji