Nema nam Mini…
Tu sam tu sam... Citam vas jaaaaa, samo sam u poslu pa ne stignem bas pisati... Saljem 😘😘😘😘😘 svim curama ❤️❤️❤️❤️
Bokić curke.
Kako ste mi danas?
E curke sad kako mi je bila ovulacija i plodni dani sve je to prošlo i počeli su nekakvi grčevi kod jajnika.
Da li to može biti znak trudnoće.
Pozdrav curke 😍😍😍
pozz Vrazicak.. tako je meni bilo par dana nakon ovulacije i evo menge jos nema.. Radila test drugi dan popodne i bio je negativan..sad cekam jos koji dan..
Bokić curke.
Kako ste mi danas?
E curke sad kako mi je bila ovulacija i plodni dani sve je to prošlo i počeli su nekakvi grčevi kod jajnika.
Pozdrav curke 😍😍😍
pozz Vrazicak.. tako je meni bilo par dana nakon ovulacije i evo menge jos nema.. Radila test drugi dan popodne i bio je negativan..sad cekam jos koji dan..
Draga to vjerojatno znači da se maternica širi.
Sacekaj još koji dan pa napravi ponovno ako menga nedodes najbolji rezultati su ti ako praviš jutarnjim urinom.
I ja moram čekati jos 11 dana do menge cemo vidjeti dragi mi je u iscekivanju samnom.
Poz draga 😍😘
Nema nam Mini…
Tu sam tu sam… Citam vas jaaaaa, samo sam u poslu pa ne stignem bas pisati… Saljem 😘😘😘😘😘 svim curama ❤️❤️❤️❤️
I mi tebi draga 😘😘😘😘😘
Bokić curke.
Kako ste mi danas?
Pozdrav curke 😍😍😍
Sacekaj još koji dan pa napravi ponovno ako menga nedodes najbolji rezultati su ti ako praviš jutarnjim urinom.
I ja moram čekati jos 11 dana do menge cemo vidjeti dragi mi je u iscekivanju samnom.
Poz
Napravicu opet za koji dan. Sretno draga.. pozz ❤🙏
Lavandica, jos mi vise znaci sto je to ime predlozio moj muz znajuci koliko ce mi to znaciti. 😍
Grizli, i ja sam isto 9.01 rodjena, a termin mi je 25.01.Rodjendan moje mame je bio 17og,pa sad videcemo kad ce nam Sanja stici. Samo mi jako daleko deluje 😊I
Inace ja imam tu srecu da radim od kuce, pa se mogu posvetiti i dlakavim prijateljima i deci bas onako stopostotno.
url=https://lilypie.com]
Bokić curke.
Kako ste mi danas?
Pozdrav curke 😍😍😍
Poz
Napravicu opet za koji dan. Sretno draga.. pozz ❤🙏
Sretno i tebi draga pozz😍😍
Anna Donna ciklusi su mi bili tocni u minutu, dok se nismo ozenili i poceli raditi na tome.. od tada je svaki ciklus umjesto prijasnjih 31-32, sada je 35-36-37, kako kada, a ovulaciju primjetim po sluzi, i bolovima u jajniku. Imam jako ugodnu ginekologicu koja mi je u utorak sve lijepo objasnila i rekla sad ste u mojim rukama i idemo dio po dio rjesavati, i ako nalazi budu uredni a i dalje se nista ne dogodi, da idemo na ispitivanje prohodnosti jajovoda
Vrazicak ako sam dobro shvatila tebi je proslo tek par dana od O? To sto osjetis u jajnicima je normalno, i nazalost ne mora znaciti da je doslo do oplodnje. U pravilo se nista ne osjeti do negdje do 25 dana ciklusa. Odnosno ti ces osjecaj cati stosta al vecinom je to zbog hormona u tijelu a ne rezlutat zaceca. To se malo majka priroda zafrkava s nama. U svakom slucaju drzim fige da vam je uspjelo.
Lavandica kad ces probat test ponovit?
Tata joj to je super da mozes od doma raditi. Mislim ja sam isto sad dok sam mirovala doma vecinom radila, al meni ipak vise pase landrat okolo nego biti staticna, tako da ti ja u firmi radim sve od a do z, sto kad treba. Ne volim raditi svaki dan isto. Al naravno kad zatrudnim ili dobijemo jendog dana bebu ne pada mi napamet vise tako raditi.
Čiči to je normalno da se ciklus malo poremeti kad kretene na bebu, nasi hormoni su cudo je jedno. Koji dan ciklusa imas O? Dosta su ti dugi ciklusi.
Cao zenske, ja sam jos na moru i zapravo sam se ulogovala da Grizli posaljem jedan zagrljaj iz sve snage! Desice se Grizli, prosto mora! Ne mogu da se setim sad iz kojih razloga ti i suprug idete na vto, cini mi se njegov spermio....u svakom slucaju sve se to danas da resiti! Ne znam da li ste, uz konvencionalnu medicinu, razmisljali i o nekoj alternativi (ne umesto nego pride)? Oprosti ako se mnogo mesam...
Kod nas ovaj mesec nista....kod mojih smo i nemamo bas uslove za muckanje bebca. On je sinoc otisao kuci a ja ostajem do ujutro. Sutra ili nocas mi je O, od jutros osecam prepoznatljiv bol, ne mogu da sedim, imam osecaj jajnik ce mi eksplodirati. E sad ne znam da li ce sacekati na vreme da se vratim kuci, u svakom slucaju cu da skocim na njega jos na aerodromu😂.
Cestitke plusicima naravno i pusa za sve!
Sortiraj odgovore
Najstariji