Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    29. Rujan 2018. 18:59

Pa to kad ti je iste boje kao kontrolna to ti je lh pik

Samo_Sanja
    29. Rujan 2018. 20:58

Grizli

Pa to kad ti je iste boje kao kontrolna to ti je lh pik

Koliko sam shvatila anamor da je lh pik kad crtica bude tamnija od kontrolne.. Nisam ni znala da postoji bilo kakav pik dok tu nisam pročitala 
    Tražila sam na kutiji i u uputstvu kolika je osjetljivost ali nigdje ne piše 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Grizli
    29. Rujan 2018. 21:38

Tzv.lh pik je kad to sto "lovis" nakon njega dolazi do O. Testa crtica mora biti jednake boje ili jaca od kontrolne. Mouda samo trebas osjetljivije trakice da bi dobila jacu crticu ili je to jednostavno kod tebe tako. Meni nikad testna nije bila jaca od kontrolne a imala sam O, tako da ti pouzdano mogu reci da ti je to to sto trebas uloviti i kad ulovis akcija.

Ana Donna
    29. Rujan 2018. 22:56

MalaTajna222

Ana, vjerujem da ti se svega skupilo. Ljeta, posla preko glave, hrpa emocija oko T. Draga bit ce sve super , sjeti se da ti imas uredne nalaze , muz isto nema lose. Samo se trebaju naci, a vi vjerovatno niste stigli najbolje pokrivat kroz ljeto. Navijam za tvoj plusic od srca,rekla sam vec, zasluzila si to nakon svega,a Bog sve vidi🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤saljem zagrljaj

Hvala MalaTajna, i tebi i bebici isto veliki zagrljaj 💓 kako si ti? Kad ti je sljedeci pregled? 

Samo_Sanja
    30. Rujan 2018. 08:47

Grizli

Tzv.lh pik je kad to sto "lovis" nakon njega dolazi do O. Testa crtica mora biti jednake boje ili jaca od kontrolne. Mouda samo trebas osjetljivije trakice da bi dobila jacu crticu ili je to jednostavno kod tebe tako. Meni nikad testna nije bila jaca od kontrolne a imala sam O, tako da ti pouzdano mogu reci da ti je to to sto trebas uloviti i kad ulovis akcija.

Budemo sad vidjeli, mada ne vjerujem da ću se testirat jer muž ide na teren a O bi trebala bit 10.10 a zbog terena ne može doći u sred tjedna .. Tako da vidjet ćemo za sljedeći mjesec, ako bude tu. Baš sam sjebana da ne kažem tako, zbog toga što je rijetko doma, uglavnom vikendom ,i iskreno neznam kada ćemo uspjet.. Da mi je samo jedan mjesec da je tu svaki dan od M do sljedeće očekivane M.. Mrzim samu sebe kad se tako osjećam, nikako....

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Grizli
    30. Rujan 2018. 09:00

Onda se draga nemoj ni opterecivat sa trakicama jer samo onda zalis i imas stres ako ne pokrite kad imas pik. Ja bi ti preporucila da iskoristis priliku svaki put kad ti je dragi doma i dogodit ce se, bez stresa. Iskoristite to vrijeme dok je doma najbolje sto mozete, posvetite se sebi i doci ce plusic. Jer budes li se toliko opterecivala sa lovom na ovulaciju bas onda kad se sve poslozi bit ces pod stresom i opet nista od toga. Zapamti samo sa njegovi spermici su aktivni jos nekoliko dana pa uvijek imas i tu kariku da iako njega nema doma mozda bas u nekoj ovulaciji koja bude taman kad on dode bude uspjeha pa ga docekas s lijepim vijestima kad se vrati. 

MalaTajna222
    30. Rujan 2018. 10:07

Ana Donna

MalaTajna222

Ana, vjerujem da ti se svega skupilo. Ljeta, posla preko glave, hrpa emocija oko T. Draga bit ce sve super , sjeti se da ti imas uredne nalaze , muz isto nema lose. Samo se trebaju naci, a vi vjerovatno niste stigli najbolje pokrivat kroz ljeto. Navijam za tvoj plusic od srca,rekla sam vec, zasluzila si to nakon svega,a Bog sve vidi🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤saljem zagrljaj

Hvala MalaTajna, i tebi i bebici isto veliki zagrljaj 💓 kako si ti? Kad ti je sljedeci pregled?

Tnx ❤❤ za 2 tj, svako 4 tjedna je kontrola. Na zadnjoj sve uredno bilo, nisam radila nifty test iako u 13.tjednu ga neke zene rade. Ono nemos vjerovat tako mala beba , a sve ima, mice rukicama i nogicama. Bas cudesno👼ja inace ok ali bas se umorim jako. Ti sada ides u sparac polikliniku?

Ana Donna
    30. Rujan 2018. 13:34

MalaTajna222

Ana Donna

MalaTajna222

Tnx ❤❤ za 2 tj, svako 4 tjedna je kontrola. Na zadnjoj sve uredno bilo, nisam radila nifty test iako u 13.tjednu ga neke zene rade. Ono nemos vjerovat tako mala beba , a sve ima, mice rukicama i nogicama. Bas cudesno👼ja inace ok ali bas se umorim jako. Ti sada ides u sparac polikliniku?

Ajme preslatkoo, rastopila sam se 💕💕 da, idemo u 11.mj tek, da vidim šta on kaže i savjetuje...danas mi je O, uhvatila sam pik ali već osjećam bol i nadutost...muž naravno pići na posao, on je u komi teškoj, druga tura antibiotika, zub ga boli mora ga vadit sljedeci tjedan, a mora na posao...tako da nije za ništa...ne da mi se, a ni njemu uopće radit na bebi pod ovakvim okolnostima

MiniCooper26
    30. Rujan 2018. 15:14

Cure di ste odmarate li? Ja dobila eutirox sa stiitnjacu pa cu poceti sutra pit, reka mi doktor da pijem pola tablete pa za 4 tjedna opet vadit tsh... Moja gin mi je dala uputnicu za endokrinologa.. Opet! Pa uputnicu za progesteron izvadit 21.dan ciklusa. Muž je nasao povoljne karte za berlin krajem 10.og mjeseca pa idemo bez obzira budemo li radili jos ili ne... Jer naravno nikad se zna kad se prestaje jer je sezona nepredividva... A mi radimo cijeli 9.mjesec bolje nego srce sezone i posao ne pada nikako, svi su u čudu. Mislin bolje da ima posla nego kad moram tamo stajati a nema nikoga. Dakle idemo u Berlin pošto poto.. 😜 Imamo i prijatelje tamo pa imamo i smjestah.. Iako bi ja najradije hotel da se mogu skroz opustiti ali oni ne prihvacaju ne za odgovor jer oni uvijk dođu kod nas ljeti i mi ih ugostimo.

Mika111
    30. Rujan 2018. 15:17

Pozdrav! Cure, trebam vaše mišljenje. Danas kao da sam dobila ponovno menstruaciju a spontani sam imala prije nekih 18 dana, ali cudno mi je sto me uopce ne boli ji stomak ni leđa. Jel mislite da je to normalno da se tako ciklusi poremete nakon spontanog ili bih trebala kontaktirati doktoricu sutra?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.