Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena92
    01. Listopad 2018. 15:32

Super Grizli..baš ti hvala 😙😙😙😙😙

Mika111
    01. Listopad 2018. 16:30

Tena, ja sam isto sada u obradi trombofilije zbog 2 spontana, zanima me jesi li ti ikada uzimala kontracepcijske tablete?

• pahuljicaa
    01. Listopad 2018. 17:30

Baby - nije mi rekao koliko je velik, a ja danas zaboravila pitat 😰 pocet cu 16dc s turom duphastonea, pa cemo vidjet dal ce otici,ali on misli da nece.. ahhh...
    Danas folikul 17mm , 11 dc mi je.. papa super uredan

Hrabrica - sretno 😊😊

Grizli
    01. Listopad 2018. 18:30

Pahuljice  super da je papa test uredan. Folikul fino raste jos malo i akcija. 😉 🤞🤞🤞🤞 da sve bude u redu i da bude plus ovaj mjesec. 
    Mika ja sam uzimala kontracepciju punih 8 godina bez pauze. Trombofilija mi otkrivena nakon 3.spontanog. I iako moja gin smatra da ne bi vise trebala nikad uzimat kontracepciju, na humanoj recimo su rekli da sa ovom mojom mutacijom to mogu bez problema. Muz i ja se salimo da smo godinama pazili i pila pilule a zapravo ispada da nismo ni morali. 

Mika111
    01. Listopad 2018. 19:11

Grizli

Pahuljice super da je papa test uredan. Folikul fino raste jos malo i akcija. 😉 🤞🤞🤞🤞 da sve bude u redu i da bude plus ovaj mjesec.
    Mika ja sam uzimala kontracepciju punih 8 godina bez pauze. Trombofilija mi otkrivena nakon 3.spontanog. I iako moja gin smatra da ne bi vise trebala nikad uzimat kontracepciju, na humanoj recimo su rekli da sa ovom mojom mutacijom to mogu bez problema. Muz i ja se salimo da smo godinama pazili i pila pilule a zapravo ispada da nismo ni morali.

Bas sam zato i pitala, jer mi je doktorica na transfuziji rekla da vjerojatno hemofilija nece biti kod mene problem buduci sam pila kontracepciju 6-7 godina u kontinuitetu i nije bilo nikakvih problema. Znači, ipak je moguce da bude neka manja mutacija da smeta samo u trudnoci. Jesu tebi Grizli preporucili heparin ili samo andol u iducoj trudnoci?

• baby
    01. Listopad 2018. 19:50

I ja sam pila Duphastone 3 mjeseca, na žalost polip se nije očistio..

• Miha13
    01. Listopad 2018. 20:20

Pahuljica, mojoj drugarici je dr isto bio ustanovio polip i zaključio da ce tesko ostvariti trudnocu, ona probala odmah iza ptegleda i bum bebac i trudnoca prosla u najboljem redu!
    Ja sam bas down faza, juce smo se posvadjali cim stigla i nista od akcije, ovaj mesec bas nikakve sanse nema. Mozda nije ni lose malo glavu da odmorim......

Grizli
    01. Listopad 2018. 20:30

Mika to sto si uzimala pilule i nije bilo problema moze biti samo pitanje srece. Ja imam mutaciju pai-1 heterozigot i preporuka mi je andol 100 kojeg pijem stalno. A ako ostvarim trudnocu onda se moram javiti hematologu da vidimo dal treba sto jos dodavat. Neki misle da ne neki da da, tako da za pocetak moram zatrudniti. Ta mutacija moja recimo utjece malo na rane spontane, al moze utjecat na jaca krvarenja kod poroda i smanjenje plodne vode. 
    A sto se polipa tice od jednog kolge zena imala polip dosta velik i zatrudnila iako su joj rekli da nece moc zatrudniti nikako. Na kraju trudnocu provela u bolnici jer je imala enormna krvarenja. Iznjela trudnocu al se beba rodila kao palcic. Sva sreca dobro su i ona i dijete na kraju. Sad ceka 2.djete i super joj je ova trudnoca koliko znam nema polipa vise, al ne znam kad je nestao ili sto se dogodilo po tom pitanju.

Mika111
    01. Listopad 2018. 20:37

Hvala ti Grizli. Odradila sam sad vađenje krvi pa sad cekam nalaze, a onda cemo dalje vidjeti.

• pahuljicaa
    01. Listopad 2018. 20:38

Baby - dal si probala nesto prirodno piti? Neki cajevi? 
    Miha - bas si me nasmijala i malo oraspolozila.. na pregledu u 1.mj ni p od polipa i sad odjednom i to...
    Grizli - hvala ti.. pratim tvoju pricu od pocetka i drzim fige, zasluzila si sve najbolje, a to ti se bude i ostvarilo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.