Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrazicak123@
    30. Rujan 2018. 15:32

Bokić curke moje kako dte mi danas?
    Ja sam dobro ali ponekad imam grčeve.
    Iscekujemo + 10.10.
    Nadamo se bebacu.
    Pozdrav curke moje 😍😍😘

Grizli
    30. Rujan 2018. 15:35

Mini ajme kako lijepo. Bas smo mm i ja pricali da bi htjeli ici u Berlin ove zime. Al moramo vidit sto nam kazu sad  na mpo, ako nemamo nikakvih "obaveza" kod njih. Eto moci ces mi poslat izvjestaj kako je tamo. 😀 to je odlicno za vas malo da se opustite. 
    Mika sve je moguce i da je M vec doala i da je bezbolna. Jesi vadila poslije betu za kontrolu dal je pala skroz? 

Mika111
    30. Rujan 2018. 15:40

Grizli, nisam vadila betu, bila sam kod doktorice 13.09.na uzv-u i maternica je bila skroz prazna i endometrij tanak pa me nije doktorica nigdje slala. Valjda ce ovo biti samo preuranjena M, vidjet cu kako ce biti iduci mjesec pa cu otici do doktorice ako bude trebalo. 
    Hvala ti na odgovoru. Kako si ti?

Grizli
    30. Rujan 2018. 16:34

Mika onda bez panike draga, normalno je da do 6 mjeseci nakon spontanog mjesecnica bude kakva inace nije bila. Jos su hormoni uzburkani, tijelo je pretrpilo stres i polako treba se vratit u normalu. Bit ce sve u redu vidjet ces. Vjerojatno nakon spontanog nisi imala ovulaciju zato je vec stigla M i nije bolna jer ni endometrij onda ne odebljaje bas. Ma dobro sam ja, malo me jos drzi neka tuga kao jer ovaj puta smo bas sve tome predodredili, al nema veze proci se i to, sto je tu je. Mozda bi mi lakse bilo da bar nisam morala jucer slusat gluposti od jedne glupace kad tako moram reci. Zena 3.dijete ceka sa nekim jebivjetrom (ispricavam se sto sam prosta, al bas sam ogorcena). Ostavila muza i djecu, starije djete ne zeli pricat s njom. I jucer bili na nekom druzenju i ona bila tamo i izjavi da ceka svoje 2.dijete. Pita ju neka zena pa sto nije to tebi 3.trudnoca i ona izjavi je al meni ce ovo biti 2.dijete. Ljudi ju poceli sazaljevat jer ne znaju da je kokos zanjekala svoje rodjeno dijete koje je zivo, zdravo i predivno, al ljuto na nju jer ga je napustila. Otisla sam kuci istog momenta, malo je falilo da se ne ispovracam tamo i putem plakala muzu jer mi nije jasno sto takva osoba zasluzuje djecu uopce. 

mrs_čiči
    30. Rujan 2018. 16:40

O moj Boze zar stvarno ima jos takvih ljudi? Ja se isto svega naslusam pogotovo jer radim u posti i to u malom gradu pa tu svak o vakome zna sve, tako da je jednostavno prestrasno tko je sve roditelj (ako ih se tako moze nazvati)

• pahuljicaa
    30. Rujan 2018. 16:42

Drage cure, da li je koja imala polip na maternici? Jos sad otkrivenoo i to 😥😥  + pcos!

Župčica
    30. Rujan 2018. 17:36

Pahuljicaaa drzi se ... Nisam imala polipe ali cula sam za njih... Koliko znam nije nista ni neizljecivo a ni opasno.. Sigurno ce vas malo zakociti s pokusajima za bebicu ali proci ce i to... Bolje da su ti otkrili pa da znas na cemu si i to rijesis....

Sto se tice Grizli tvoje price prestrasnoooooo... Kakva to majka moze reci da nema svoje dijete ne znam sto da i dijete u cini a nemgmoli kad je ona kriva.. A bas nas svakakvih ima😡

Mika111
    30. Rujan 2018. 18:12

Slazem se Grizli s tobom. Povremeno, kad vidim kako se neki ljudi odnose prema svojoj djeci pomislim kako zivot nije fer. Mi koji bismo sve napravili za njih se moramo ovako mučiti da bi dosle do svoga cilja, ali zato ce nam kad jednom ostvarimo svoju najvecu zelju zadovoljstvo biti jos veće😊😊.

• pahuljicaa
    30. Rujan 2018. 18:30

Trudimo se vec 2 godine i vec je postalo tesko razocarat se svaki mjesec... sad folikulometrija, pa cemo vidjet dal uopce ima ovulacije..pa vidjet sta s polipom..
    Svim curama drzim palceve i sretno ❤

Babyq
    30. Rujan 2018. 19:18

Pahuljica sretno.💞

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.