Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    29. Rujan 2018. 11:13

Miha hvala ti. Ne mjesas se ne svaki savjet je uvijek dobro dosao. Uz mpo smo probali akupunkturu, tretmane bioenergije, sve moguce "super" namjernice, promjena prehrane, sporta svega i svacega, al nazalost nista i dalje bezuspjesno. Sve to je pomoglo za to da se bolje osjecamo, da smo zdraviji, smireniji, neke druge tegobe rijesili, al nista od toga zapravo nas nije dovelo do konacnog cilja. Na mpo smo zapravo zbog spontanih jer zele izbjec da se js oplodi sporim i losim spermijem. Uzivaj draga na moru, i jadan tvoj muz kad ga strefis. 😀

Lavandica
    29. Rujan 2018. 12:39

Grizli

Vrazicak ako sam dobro shvatila tebi je proslo tek par dana od O? To sto osjetis u jajnicima je normalno, i nazalost ne mora znaciti da je doslo do oplodnje. U pravilo se nista ne osjeti do negdje do 25 dana ciklusa. Odnosno ti ces osjecaj cati stosta al vecinom je to zbog hormona u tijelu a ne rezlutat zaceca. To se malo majka priroda zafrkava s nama. U svakom slucaju drzim fige da vam je uspjelo.
    Lavandica kad ces probat test ponovit?
    Tata joj to je super da mozes od doma raditi. Mislim ja sam isto sad dok sam mirovala doma vecinom radila, al meni ipak vise pase landrat okolo nego biti staticna, tako da ti ja u firmi radim sve od a do z, sto kad treba. Ne volim raditi svaki dan isto. Al naravno kad zatrudnim ili dobijemo jendog dana bebu ne pada mi napamet vise tako raditi.
    Čiči to je normalno da se ciklus malo poremeti kad kretene na bebu, nasi hormoni su cudo je jedno. Koji dan ciklusa imas O? Dosta su ti dugi ciklusi.

Nisam sigurna jel da ga opce radim. Ako bude blijeda crtica budem se samo izbedirala. U utorak idem ginekologu pa ce mi vjerojatno dati uputnicu za betu. Za uvz je prerano?

Stize nam Mihael ♡

Vrazicak123@
    29. Rujan 2018. 12:55

Grizli

Vrazicak ako sam dobro shvatila tebi je proslo tek par dana od O? To sto osjetis u jajnicima je normalno, i nazalost ne mora znaciti da je doslo do oplodnje. U pravilo se nista ne osjeti do negdje do 25 dana ciklusa. Odnosno ti ces osjecaj cati stosta al vecinom je to zbog hormona u tijelu a ne rezlutat zaceca. To se malo majka priroda zafrkava s nama. U svakom slucaju drzim fige da vam je uspjelo.
    Lavandica kad ces probat test ponovit?
    Tata joj to je super da mozes od doma raditi. Mislim ja sam isto sad dok sam mirovala doma vecinom radila, al meni ipak vise pase landrat okolo nego biti staticna, tako da ti ja u firmi radim sve od a do z, sto kad treba. Ne volim raditi svaki dan isto. Al naravno kad zatrudnim ili dobijemo jendog dana bebu ne pada mi napamet vise tako raditi.
    Čiči to je normalno da se ciklus malo poremeti kad kretene na bebu, nasi hormoni su cudo je jedno. Koji dan ciklusa imas O? Dosta su ti dugi ciklusi.

Draga hvala ti i mi se nadamo da Ce uspjeti
    Pozdrav draga 😍😍😘

Raštika
    29. Rujan 2018. 13:39

Grizli ti si dobri duh ovog dijela foruma. 😉🙂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

mrs_čiči
    29. Rujan 2018. 13:50

Grizli ja ju osjetim otprilike na polovici od normalnog ciklusa od 32 dana kako mi je inace bilo. Stvarno su mi se dosta produzili ciklusi, jedino jedan mjesec je dosla 11.6 pa 11.7, tocno kako bi trebalo, i to kada sam pila bas redovno taj mjesec cuvarkucu i med 3x dnevno. Izad toga sam malo zaboravila na to i odmah je doslo izad toga 15.8, pa 19.9

Grizli
    29. Rujan 2018. 14:05

Rastika 👻 .... 
    Čiči bitno da ti ta faza poslije nije O preduga. 
    Lavandica pa ako ti kasni ce te mozda i pogledat na uzv. Ako je doslo do trudnoce nece se vidit plod al moze vidit dal je zadebljao endometrij, polozaj cervixa isl. Po tome moze pretpostaviti dal se nesto dogadja po pitanju trudnoce. 

Samo_Sanja
    29. Rujan 2018. 17:18

anamor

Ana Donna

Uglavnom Sanja, Anamor je u pravu, nemoj čekat 24 sata i više, jer može bit da ti O bude taj dan, to sam i ja primjetila, tako da bolje odmah u akPa tu smo

Pa tu smo da podijelimo iskustva..iako smo svi razliciti, to je istina, ne moram ja biti u pravu..ali kod mene je tako, hvala Ana Donna. Usporedivši bazalnu i pozitivnu LH trakicu, pogotovo ako je crtica tamnija od kontrolne, to je taj famozni LH pik, ovulacija se događa još isti dan, najvise do 12 sati. Odnos možda još na dan ovulacije, ali dan dva prije svakako.

Nisam jos nikad uhvatila LH PIK, uvijek mi bude iste boje obadvije crtice

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Grizli
    29. Rujan 2018. 17:36

Sanja ti kad se testiras su ti crtice iste boje stalno? Koje osjetljivosti imas trakice

Samo_Sanja
    29. Rujan 2018. 18:33

tata_me_zove_zlato

Grizli, moja je cura na slici, Lucy se zove i shihtzu je. Imamo i decka od 4 godine 😊 eto bas kako si rekla cekaces 4 meseca, to je moj termin i zamenicemo mesta, dace Bog.
    Samo Sanja, imas najlespse ime na svetu, moja ga je majka nosila i sada ce ga, Boze zdravlja, nositi cerka ❤️dobrodosla i srecno 😊

Hvala ti draga ,puno ti sreće želim.. Baš mi je drago što će biti još jedna Sanja, mala bebica 😊 Neka ti je sretno sa trudnoćom i porodom , i svim ostalim curkama želim puno sreće i uspjeha da postanu majke ❤

Samo_Sanja
    29. Rujan 2018. 18:46

Grizli

Sanja ti kad se testiras su ti crtice iste boje stalno? Koje osjetljivosti imas trakice

prvo bude svijetlija pa svaki dan sve tamnija dok ne dođe do iste boje sa kontrolnom, idući dan poslje toga bude svijetlija od kontrolne. .Nisam sad sigurna, moram provjetriti . Kad dođem doma, pogledat ću pa javim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.