Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    26. Rujan 2018. 12:15

Sretno lavanda i semy, 🙏🤰❤️

• Semyzg31
    26. Rujan 2018. 12:25

lavandica mislim da sam ipak vise od mj dana jer prosla menga je bila cudna slaba i trajala 3 dana a inace je jaca i traje 4-5 dana a i zbog boje mislim da je ipak veca,zelim ti svu srecu i da dijelimo iskustva na proljetno-ljetnim 2019 bebama😍

Semyzg31

Iako nisam bila aktivna trudilice redovito vas pratim vidim da su krenuli plusici pa da vam se i ja pridruzim☺..prosle godine u 6 mjesecu sam imala spontani u 15tt i sad nakon 4 mj truda evo ga,malo je rec da sam u strahu pogotovo jer sam narucena na pregled tek 11.10.al iakreno se nadam i vjerujem da ce ovaj puta biti sve u redu.❤curke kojima su plusici cestitam a ostalima zelim da ih sto prije ugledaju❤❤

Vidi ovu boju!!!! A kod mene blaga crtica! Sta mislis koliko si trudna? Cestitam!

• Semyzg31
    26. Rujan 2018. 12:26

Cure hvala vam 🙏🙏

Mika111
    26. Rujan 2018. 12:27

Cestitam Lavanda i Semy!!

• fantasia
    26. Rujan 2018. 14:22

Cestitam cure! Sada usporite tempo i smireno dalje:)

Ana Donna
    26. Rujan 2018. 14:31

Čestitam cure 💕💕

Ana Donna
    26. Rujan 2018. 14:36

Grizli koji ti je danas dan od transfera? 
    Meni kreću plodni dani, iskreno ova zadnja M me dotukla, ali idemo dalje...Napisala sam mail dr.Šparcu i poslala mu nalaze, odmah je odgovorio da dođemo na konzultacije...ovaj put ću kod njega na inseminaciju, a ako ne bude ništa onda ću na mpo....ono stvarno mi se ne da više čekat...Godina i pol će uskoro od spontanog, vrijeme prolazi, nemam više niti živaca...

Lemon
    26. Rujan 2018. 14:37

Može li mi netko reći jel mi nalaz ok? Koliko vidim spolni su dobri, malo mi je testosteron niži. AMH je nizak, što sam i mislila, mama mi je jako brzo ušla u menopauzu, da li su vrijednosti zabrinjavajuće? Sve je vadeno na 4dc.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

mala_mrvica
    26. Rujan 2018. 14:50

lavandica

isprva se nije nista vidjelo, onda nakon minutu se pokazala blaga crtica, ne znam jrl je vi opce mozete vidjeti. Mene boli kao da cu dobiti.

Draga cestitam na trudnoci  Da sve ako Bog da bude uredu 

mala_mrvica
    26. Rujan 2018. 14:52

Semyzg31

Iako nisam bila aktivna trudilice redovito vas pratim vidim da su krenuli plusici pa da vam se i ja pridruzim☺..prosle godine u 6 mjesecu sam imala spontani u 15tt i sad nakon 4 mj truda evo ga,malo je rec da sam u strahu pogotovo jer sam narucena na pregled tek 11.10.al iakreno se nadam i vjerujem da ce ovaj puta biti sve u redu.❤curke kojima su plusici cestitam a ostalima zelim da ih sto prije ugledaju❤❤

Cestitke na bebacu  Da ako Bog da bude sve uredu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.