Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    26. Rujan 2018. 08:45

Lavandica vidis daje ipak u pitanju trudnoca. Neka je draga sretno ti. Samo kreni uzimat antibiotik i sve ce biti u redu. Drzim fige da sve prodje kako treba i da rijesis odmah se bakterije. Sretno 

• Anđeo26
    26. Rujan 2018. 08:58

PatriciaZG

Anđeo26

Jutro curke.. Evo meni kasni jedan dan.. a uvijek tocna u sat..

Konacno! Ajde da vidim i tvoj plusek ovih dans. Drzim fige….

Hvala Patricia.. idem kasnije u grad pa cu uzeti test.. ako ne dođe napravit cu ga u petak.

Raštika
    26. Rujan 2018. 10:02

Lavanda, cestitam! 🤗🤗🤗🤗
    Ja svoju cekam jucer/danas po dogovoru, vidit cemo sta ce bit. I ako sam jucer u gradu kupila uloske a ne test,eto koliko nade polazem u ovaj ciklus. 😂 Ali ako se ne pojavi sutra, radit cu test u petak. 
    Bas mi je drago da su krenuli plusici. ❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Anđeo26
    26. Rujan 2018. 10:42

Raštika

Lavanda, cestitam! 🤗🤗🤗🤗
    Ja svoju cekam jucer/danas po dogovoru, vidit cemo sta ce bit. I ako sam jucer u gradu kupila uloske a ne test,eto koliko nade polazem u ovaj ciklus. 😂 Ali ako se ne pojavi sutra, radit cu test u petak.
    Bas mi je drago da su krenuli plusici. ❤️❤️

I ja cu u petak ako ne dođe napraviti test.. 

• Semyzg31
    26. Rujan 2018. 10:50

Iako nisam bila aktivna trudilice redovito vas pratim vidim da su krenuli plusici pa da vam se i ja pridruzim☺..prosle godine u 6 mjesecu sam imala spontani u 15tt i sad nakon 4 mj truda evo ga,malo je rec da sam u strahu pogotovo jer sam narucena na pregled tek 11.10.al iakreno se nadam i vjerujem da ce ovaj puta biti sve u redu.❤curke kojima su plusici cestitam a ostalima zelim da ih sto prije ugledaju❤❤

Lavandica
    26. Rujan 2018. 10:51

Hvala cure.. nekako jos sama ne vjerujem. Vidjet cu sta kaze doktorica. Najsigurnije ce biti kad ginekolog potvrdi. 

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    26. Rujan 2018. 10:53

Semyzg31

Iako nisam bila aktivna trudilice redovito vas pratim vidim da su krenuli plusici pa da vam se i ja pridruzim☺..prosle godine u 6 mjesecu sam imala spontani u 15tt i sad nakon 4 mj truda evo ga,malo je rec da sam u strahu pogotovo jer sam narucena na pregled tek 11.10.al iakreno se nadam i vjerujem da ce ovaj puta biti sve u redu.❤curke kojima su plusici cestitam a ostalima zelim da ih sto prije ugledaju❤❤

Vidi ovu boju!!!! A kod mene blaga crtica! Sta mislis koliko si trudna?  Cestitam!

Stize nam Mihael ♡

• Babylove
    26. Rujan 2018. 11:36

Kako je lijepo doci tu i vidjeti sve te plusice i tako pozitivne vibre... sretno cure i cestitam od srca 💖

Župčica
    26. Rujan 2018. 11:40

Semyzg31

Čestitke... Sretno...

Grizli
    26. Rujan 2018. 11:50

Semyzg cestitam i sretno s ovom trudnocom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.