Lavandica vidis daje ipak u pitanju trudnoca. Neka je draga sretno ti. Samo kreni uzimat antibiotik i sve ce biti u redu. Drzim fige da sve prodje kako treba i da rijesis odmah se bakterije. Sretno
Jutro curke.. Evo meni kasni jedan dan.. a uvijek tocna u sat..
Konacno! Ajde da vidim i tvoj plusek ovih dans. Drzim fige….
Hvala Patricia.. idem kasnije u grad pa cu uzeti test.. ako ne dođe napravit cu ga u petak.
Lavanda, cestitam! 🤗🤗🤗🤗
Ja svoju cekam jucer/danas po dogovoru, vidit cemo sta ce bit. I ako sam jucer u gradu kupila uloske a ne test,eto koliko nade polazem u ovaj ciklus. 😂 Ali ako se ne pojavi sutra, radit cu test u petak.
Bas mi je drago da su krenuli plusici. ❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lavanda, cestitam! 🤗🤗🤗🤗
Ja svoju cekam jucer/danas po dogovoru, vidit cemo sta ce bit. I ako sam jucer u gradu kupila uloske a ne test,eto koliko nade polazem u ovaj ciklus. 😂 Ali ako se ne pojavi sutra, radit cu test u petak.
Bas mi je drago da su krenuli plusici. ❤️❤️
I ja cu u petak ako ne dođe napraviti test..
Iako nisam bila aktivna trudilice redovito vas pratim vidim da su krenuli plusici pa da vam se i ja pridruzim☺..prosle godine u 6 mjesecu sam imala spontani u 15tt i sad nakon 4 mj truda evo ga,malo je rec da sam u strahu pogotovo jer sam narucena na pregled tek 11.10.al iakreno se nadam i vjerujem da ce ovaj puta biti sve u redu.❤curke kojima su plusici cestitam a ostalima zelim da ih sto prije ugledaju❤❤
Hvala cure.. nekako jos sama ne vjerujem. Vidjet cu sta kaze doktorica. Najsigurnije ce biti kad ginekolog potvrdi.
Stize nam Mihael ♡
Iako nisam bila aktivna trudilice redovito vas pratim vidim da su krenuli plusici pa da vam se i ja pridruzim☺..prosle godine u 6 mjesecu sam imala spontani u 15tt i sad nakon 4 mj truda evo ga,malo je rec da sam u strahu pogotovo jer sam narucena na pregled tek 11.10.al iakreno se nadam i vjerujem da ce ovaj puta biti sve u redu.❤curke kojima su plusici cestitam a ostalima zelim da ih sto prije ugledaju❤❤
Vidi ovu boju!!!! A kod mene blaga crtica! Sta mislis koliko si trudna? Cestitam!
Stize nam Mihael ♡
Kako je lijepo doci tu i vidjeti sve te plusice i tako pozitivne vibre... sretno cure i cestitam od srca 💖
Čestitke... Sretno...
Sortiraj odgovore
Najstariji