Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    26. Rujan 2018. 15:27

Lemon taj nizi testosteron nije neki problem, najcecse uzrokuje smanjen libido i suhu kozu i kosu, al ne utjece direktno na plodnost koliko mi je poznato. Ono sto je meni upalo je visok lh naspram fsh. Omjer im je 1:1 skoro, a trebao bi fsh biti veci od lh. Prolaktin ti je prema gornjoj granici. Jesi pod stresom? Sbgh ti je visok. To upucuje na probleme sa stitnjacom. Mislim da bi trebala se pozabaviti s tim hormonima i antitijelima. Amh je nizak to vidis i sama.

• Andeo26
    26. Rujan 2018. 15:29

Evo ja napravila test nakon jedan dan kasnjenja i naravno negativan je.. Nisam imala mira..

Župčica
    26. Rujan 2018. 16:01

Zao mi je draga... Bila sam nekako uvjerena da ce biti pozitivno... Grlim .....

Lemon
    26. Rujan 2018. 16:22

Grizli hvala, prvi put sam vadila ove hormone pa ništa ne znam.. Na go sam i nisam pod stresom, dugo sam i mirovala prije vađenja krvi, malo sam čitala i vidim da bi fsh za čak dva puta trebao biti veći od lh.. Štitnjaču sam vadila, tsh mi je 3,4, ft4 7,98. Hvala još jednom, vidjet ću šta na humanoj kažu ali vidim da nije baš bajno

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lavandica
    26. Rujan 2018. 16:33

Rekla mi je dr da ponovim sutra ujutro test sa nekim skupljim testom. Vidjet cemo sta taj kaze ujutro. Ja nekako jos ne vjerujem. Grudi me peku i ponekad me boli kao pred M. Jel koga jos to boljelo tako u trudnoci?

Stize nam Mihael ♡

Župčica
    26. Rujan 2018. 16:36

Lavandice evo mene u prosle dvije a i u ovoj... To su ti normalni znaci trudnoce...

• Andeo26
    26. Rujan 2018. 16:37

Radila sam popodne a i tek jedan dan kasni pa opet mislim da je nekak rano za test,al nisam imala mira..

Župčica
    26. Rujan 2018. 16:38

Pa mozda i jest rano... Pricekaj dan dva ako ne dobijes M napravi s prvim jutarnjim... 

• Andeo26
    26. Rujan 2018. 16:43

Probat cu se strpiti do subote ili nedjelje ako ne dođe.. 

Raštika
    26. Rujan 2018. 17:19

I meni moja menga stigla,tocna u dan izgleda. 🤦🏻‍♀️ Nista,iduca tura je moja. 😉🙂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.