Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    22. Rujan 2018. 14:43

Hvala puno cure!!
    Nadam se da cete sve uskoro ugledati debele pluseve!

Grizli
    22. Rujan 2018. 15:04

Tobkica necu tako skoro. Konzultirala se sa curama na mpo temi mislim mogla bi test raditi al bespotrebno jer je premalo vremena proslo pa moze i krivo pokazat. Radje cu ja pricekat da najmanje 12 dana prodje mi od transfera. Danas je te 7 dana proslo tako da bolje strpljenja malo ondaimat tocan rezultat. Sve ce biti u redu. Samo hrabro i smireno. Uzivaj u vikendu, i lijepom plusicu.

22. Rujan 2018. 15:27

Tonkica1

Grizli, Alisa hvala puno!
    Odmah cu u ponedjeljak zvati gin..
    Dotad moliti Boga da sve bude u redu.
    Grizli kad ces ti testirati? Mislim da si spominjala uskoro?
    Alisa, meni evo kasni 3. dan i +, a radila sam test u utorak 26dc i nadala se nekakvoj barem sjeni ili nesto, ali nista. Ima nade, naravno da ima

Tonkica tako mi je drago da si to napisala, jer sam i ja radila test dva dana prije neočekivane, isto u utorak i nije bilo niti sjene. Znas li ti kad ti je bila O?

Raštika
    22. Rujan 2018. 16:21

Ovaj forum je divan. Hvala vam puno, bit ce plus uskoro. 🙂🤞🏼 
    Upravo sam dala otkaz tako da ako menga dodje, s iducim ciklusom idem smirenije. Pa cemo vidit. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Tonkica1
    22. Rujan 2018. 16:25

Pina96

Tonkica1

Grizli, Alisa hvala puno!
    Odmah cu u ponedjeljak zvati gin..
    Dotad moliti Boga da sve bude u redu.
    Grizli kad ces ti testirati? Mislim da si spominjala uskoro?
    Alisa, meni evo kasni 3. dan i +, a radila sam test u utorak 26dc i nadala se nekakvoj barem sjeni ili nesto, ali nista. Ima nade, naravno da ima

Tonkica tako mi je drago da si to napisala, jer sam i ja radila test dva dana prije neočekivane, isto u utorak i nije bilo niti sjene. Znas li ti kad ti je bila O?

Pina, po simptomima (bol jajnika, sluz,...) mi je bila 15dc, a po aplikaciji 14dc. Mozda bi mi i u cetvrtak (dan M) vec i pokazao plus, ali s obzirom da nemam realnu sliku svoga ciklusa htjela sam jos malo pricekati prije nego opet radim test

mala_mrvica
    22. Rujan 2018. 17:15

Tonkice cestiaaaaaam 🙈😍 neka je sa srecom da ako Bog da sve bude uredu!! 

22. Rujan 2018. 18:10

Tonkica, i meni ciklusi neredoviti. Gledajuci sad ovako retrogradno, O je mogla biti na dan kad smo imali odnos pa bi moglo bit to to. Jesi radila test prvim jutarnjim urinom? Kakve simptome imas?

• Tonkica1
    22. Rujan 2018. 18:12

Hvala mrvica!😁
    Sad cu jedva docekati ponedjeljak da nazovim ginu.

• Tonkica1
    22. Rujan 2018. 18:15

Pina96

Tonkica, i meni ciklusi neredoviti. Gledajuci sad ovako retrogradno, O je mogla biti na dan kad smo imali odnos pa bi moglo bit to to. Jesi radila test prvim jutarnjim urinom? Kakve simptome imas?

Odmah s prvim jutarnjim sam radila, a sto se tice simptoma... pa bas i nemam nesto. Grudi su mi na dodir osjetljive i zadnjih par dana imam probadanje u donjem dijelu trbuha, kao grcevi ali nije kao kad trebas dobiti M. I jedino sam skuzila da mi cervikalna sluz nije prestala 🤔

22. Rujan 2018. 18:37

Zelim ti puno srece i da sve prode ok na pregledu ❤
    Kod mene je isto sluz jos uvijek prisutna, iako je nisam dosad pratila pa ne znam je li to neki znak. Vidit cemo ujutro, molim Boga da je to to..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.