Hvala puno cure!!
Nadam se da cete sve uskoro ugledati debele pluseve!
Tobkica necu tako skoro. Konzultirala se sa curama na mpo temi mislim mogla bi test raditi al bespotrebno jer je premalo vremena proslo pa moze i krivo pokazat. Radje cu ja pricekat da najmanje 12 dana prodje mi od transfera. Danas je te 7 dana proslo tako da bolje strpljenja malo ondaimat tocan rezultat. Sve ce biti u redu. Samo hrabro i smireno. Uzivaj u vikendu, i lijepom plusicu.
Grizli, Alisa hvala puno!
Odmah cu u ponedjeljak zvati gin..
Dotad moliti Boga da sve bude u redu.
Grizli kad ces ti testirati? Mislim da si spominjala uskoro?
Alisa, meni evo kasni 3. dan i +, a radila sam test u utorak 26dc i nadala se nekakvoj barem sjeni ili nesto, ali nista. Ima nade, naravno da ima
Tonkica tako mi je drago da si to napisala, jer sam i ja radila test dva dana prije neočekivane, isto u utorak i nije bilo niti sjene. Znas li ti kad ti je bila O?
Ovaj forum je divan. Hvala vam puno, bit ce plus uskoro. 🙂🤞🏼
Upravo sam dala otkaz tako da ako menga dodje, s iducim ciklusom idem smirenije. Pa cemo vidit. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Grizli, Alisa hvala puno!
Odmah cu u ponedjeljak zvati gin..
Dotad moliti Boga da sve bude u redu.
Grizli kad ces ti testirati? Mislim da si spominjala uskoro?
Alisa, meni evo kasni 3. dan i +, a radila sam test u utorak 26dc i nadala se nekakvoj barem sjeni ili nesto, ali nista. Ima nade, naravno da ima
Tonkica tako mi je drago da si to napisala, jer sam i ja radila test dva dana prije neočekivane, isto u utorak i nije bilo niti sjene. Znas li ti kad ti je bila O?
Pina, po simptomima (bol jajnika, sluz,...) mi je bila 15dc, a po aplikaciji 14dc. Mozda bi mi i u cetvrtak (dan M) vec i pokazao plus, ali s obzirom da nemam realnu sliku svoga ciklusa htjela sam jos malo pricekati prije nego opet radim test
Tonkice cestiaaaaaam 🙈😍 neka je sa srecom da ako Bog da sve bude uredu!!
Tonkica, i meni ciklusi neredoviti. Gledajuci sad ovako retrogradno, O je mogla biti na dan kad smo imali odnos pa bi moglo bit to to. Jesi radila test prvim jutarnjim urinom? Kakve simptome imas?
Tonkica, i meni ciklusi neredoviti. Gledajuci sad ovako retrogradno, O je mogla biti na dan kad smo imali odnos pa bi moglo bit to to. Jesi radila test prvim jutarnjim urinom? Kakve simptome imas?
Odmah s prvim jutarnjim sam radila, a sto se tice simptoma... pa bas i nemam nesto. Grudi su mi na dodir osjetljive i zadnjih par dana imam probadanje u donjem dijelu trbuha, kao grcevi ali nije kao kad trebas dobiti M. I jedino sam skuzila da mi cervikalna sluz nije prestala 🤔
Zelim ti puno srece i da sve prode ok na pregledu ❤
Kod mene je isto sluz jos uvijek prisutna, iako je nisam dosad pratila pa ne znam je li to neki znak. Vidit cemo ujutro, molim Boga da je to to..
Sortiraj odgovore
Najstariji