Ana Donna zelim da nam za 14 dana javis ➕!!!
Mini jel osjecas neku punocu u trbuhu dolje ili grceve?
Zupcica i tebi drzim fige da je to rani znak. 🤞
Hvaka cure moje ❤️🙏 imam osjecaj kao da me žiga nesto. Ne znam ni ja više 😜 evo taman bila vadit krv.. Vitamin d, feritin i tsh opet.. Jer mi je ginekologica dala uputnicu pa cemo da vidimo 😜 24.9 imam pregled kod dr. Mršića. On je u Splitu poznat kao strucnjak za nepolodnost... Moja ginekologica me poslala kod njega cisto kao da cujemo njegovo misljenje. Daj Bože da mi ne bude trebao 🙏
Kad (ne)očekivaš M? To mi sve izgleda ko meni u drugoj trudnoći pred M....
Kad (ne)očekivaš M? To mi sve izgleda ko meni u drugoj trudnoći pred M….
Mislim kad mi je trebala doći M
Mika, bas san te se sjetila neki dan jer vidin da te dugo nema. Zao mi je sto se to dogodilo,ti sada samo miruj ali stvarno miruj i bit ce sve super.koliko si ti sada trudna?💋
Mika, bas san te se sjetila neki dan jer vidin da te dugo nema. Zao mi je sto se to dogodilo,ti sada samo miruj ali stvarno miruj i bit ce sve super.koliko si ti sada trudna?💋
Danas tocno 6 tjedana. Mirujem, danas sam ostala kod kuce a sutra cu vidjeti. Rekla mi je doktorica da cak strogo ležanje i nije presudno u tako ranoj trudnoći. Prosli puta sam lezala skroz, samo krevet i toalet i svejedno nije uspjelo, nadam se da ce ovaj puta ipak biti sve ok. Jedino mi preostaje da budem pozitivna i nadam se.
Mika bit ce naravno draga, samo pozitivno :))) vidim da se dosta cura u tim tjednima desilo isto i fala Bogu bilo sve na kraju super sa bebicama 😘😘
Zaboravila napisat , cure koje su pred ne iscekivanje M, ajde da je sretno da se veselimo 🙏😊
Sortiraj odgovore
Najstariji