Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Rujan 2018. 08:09

Ana Donna zelim da nam za 14 dana javis ➕!!! 
    Mini jel osjecas neku punocu u trbuhu dolje ili grceve?
    Zupcica i tebi drzim fige da je to rani znak. 🤞 

MiniCooper26
    06. Rujan 2018. 08:48

Hvaka cure moje ❤️🙏 imam osjecaj kao da me žiga nesto. Ne znam ni ja više 😜 evo taman bila vadit krv.. Vitamin d, feritin i tsh opet.. Jer mi je ginekologica dala uputnicu pa cemo da vidimo 😜 24.9 imam pregled kod  dr. Mršića.  On je u Splitu poznat kao strucnjak za nepolodnost... Moja ginekologica me poslala kod njega cisto kao da cujemo njegovo misljenje. Daj Bože da mi ne bude trebao 🙏

MiniCooper26
    06. Rujan 2018. 09:00

I piški mi se non stop

Župčica
    06. Rujan 2018. 09:07

Kad (ne)očekivaš M? To mi sve izgleda ko meni u drugoj trudnoći pred M....

Župčica
    06. Rujan 2018. 09:08

Župčica

Kad (ne)očekivaš M? To mi sve izgleda ko meni u drugoj trudnoći pred M….

Mislim kad mi je trebala doći M

MalaTajna222
    06. Rujan 2018. 09:32

Mika, bas san te se sjetila neki dan jer vidin da te dugo nema. Zao mi je sto se to dogodilo,ti sada samo miruj ali stvarno miruj i bit ce sve super.koliko si ti sada trudna?💋

Mika111
    06. Rujan 2018. 10:38

MalaTajna222

Mika, bas san te se sjetila neki dan jer vidin da te dugo nema. Zao mi je sto se to dogodilo,ti sada samo miruj ali stvarno miruj i bit ce sve super.koliko si ti sada trudna?💋

Danas tocno 6 tjedana. Mirujem, danas sam ostala kod kuce a sutra cu vidjeti. Rekla mi je doktorica da cak strogo ležanje i nije presudno u tako ranoj trudnoći. Prosli puta sam lezala skroz, samo krevet i toalet i svejedno nije uspjelo, nadam se da ce ovaj puta ipak biti sve ok. Jedino mi preostaje da budem pozitivna i nadam se.

MalaTajna222
    06. Rujan 2018. 11:08

Mika bit ce naravno draga, samo pozitivno :))) vidim da se dosta cura u tim tjednima desilo isto i fala Bogu bilo sve na kraju super sa bebicama 😘😘

MalaTajna222
    06. Rujan 2018. 11:10

Zaboravila napisat , cure koje su pred ne iscekivanje M, ajde da je sretno da se veselimo 🙏😊

yoyo102
    06. Rujan 2018. 11:13

Mini držim ti fige <3 
    i sve ostale cure 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.