Nela drago mi je jako da si se javila!
Zaiste neznam nista o tome, alis igrno ce javiti neka od cura da zna! Zelim ti svu srecu ovog svijeta, i vjeruj da uvijek poslije kise dolazi ☀️❣️
Misica, odlicna beta, cestitam☺☺. Nas dvije se pratimo, ja sam danas 4+6tj.
Misica, super super bas sam se sada razveselila!!!joj draga i meni je muka stalno skoro. Ali eto ne zalim se sve sve cu podnit samo da bude sve ok. Ali si i ti u dr.Aracic? Hihi ima nas 😁
Nela, zelim ti puno zdravlja , i vjeruj Bog ce sve te muke nagraditi. Samo malo vremena .💋
Pina, i meni je zena na mjestu , strucna je i odmah rjesava stvari, ne misli se, ne oteze.
Misica srerno zenska i da sve protekne savrseno!
Nela drago mi je da se oporavljas. Ja bi ti svakako preporucila da cekas 6 mj nakon op za ponovno pokušavanja jer rez na jajniki i trbuhu nije igra. Misici su jos slabi i ne daj boze da zatrudnos pa ti popucaju savovi onda mpzes riskirat zdravu trudnocu ali i svoj zivot zbog unutarnjih krvarenja. Savjetuj se sa svojim gin on ce ti najbolje znat rec ilu bolnicama svasta kazu.
Tata iskreno pojma nemam. Zakonski imamo kao pravo 4 inseminacije, 2 ivf u prirodnom i 4 u stimuliranom. Mi nismo bili kandidati za inseminaciju, 2 prirodna smo valjda ispucali ako oni i racunaju iskoristeno to sto sam imala punkciju al nije bila dobra js. Tako da po mom racunu imamo 4 stimulirana jos. Iako mi nije posteno da ne mozemo na konto tih inseminacija dobiti barem jos 1-2 prirodna postupka vec kad insemjnacija ne dolazi nikako u obzir kod nas. A vidit cu sad uskoro sto ce mi rec. Ja bi volila jos probat ivf prirodno jer ne manji stres i problem, al ako mi to znaci manje stimuliranih onda cu ici na stimulaciju. Strah me malo svih tih lijekova jer ja hiper reagiram na sve hormone, al za pravi razlog sve sam spremna. muz je reko da prijestaje se i odseliti dok sam pod hormonima jer onda nisam bas uracunljiva.
Misica, odlicna beta, cestitam☺☺. Nas dvije se pratimo, ja sam danas 4+6tj.
Mika kad je tebi zm? 26.7.? 😀
Kad ides na pregled? Ja tek 12.9.
Odlucila sam ovaj put pricekati.
MalaTajna ajme meni sve nekako to prenaglo mi se cini da je pocelo 🤦🏻♀️ Bila sam u Aracicke par puta, ona mi je ovako za probleme, a inace idem u drzavne 😀
Hvala svima puno!
Grizli drzim ti fige da se s razlogom cuvas ovaj tjedan prije nego trebas dobit! 🙏🏻
Da, 26.07.je bila zadnja M. Ja sam narucena 10.09., samo da to sto prije dođe i da bude sve ok, bas mi nekako sporo vrijeme prolazi😝😝.
Vjerujem da vam je dugo nekako do prvog pregleda vrijeme najsporije ide...ali proci ce i to, samo pozitivno i hrabro 😍evo ja jos 3 tjedna do iduceg pregleda, nije problem izdrzati samo da sve bude ok. A i da oce ovo ljeto popustit(nemojte me mrziti vi koje volite ljeto) ali ja sam bas nekako jesenski tip 😄jedva cekam mandarine😁
Nela, posle iste, mozda malo teze operacije kakvu si prosla, meni je odstranjena cela desna strana tad i zamalo sam iskrvarila, 4 boce krvi primila dok me nisu probudili, meni je receno 6 meseci da cekam i jesam jer iskreno, i oporavak je bio dug. Operisana sam 21.05,poceli da pokusavamo u 11om mesecu, 19.02 potvrdjena trudnoca od 8 nedelja. Polako samo, dodje sve na svoje mesto. Osim oziljka koji ja kad vidim pdseti me sta je bilo, a sta je ne daj Boze moglo biti i ponosna sam sto ga imam. Inace ja sam secena uzduzno, od pubicne kosti do pupka, nekih 20cm.I veruj mi, potpuno normalne trudnoce imala posle toga eto . Samo budi jaka. Miruj ako mozes sto vise, ja sam imala dvogodisnju curu, pa i nisam toliko mirovala koliko je trebalo. A da, M dobila jos u bolnici jer mi je tako i padala. Na otpustu, na uzv dr rekla bila ovulacija. Priroda je cudo. I zensko telo je cudo. 😘😘
url=https://lilypie.com]
Nela, posle iste, mozda malo teze operacije kakvu si prosla, meni je odstranjena cela desna strana tad i zamalo sam iskrvarila, 4 boce krvi primila dok me nisu probudili, meni je receno 6 meseci da cekam i jesam jer iskreno, i oporavak je bio dug. Operisana sam 21.05,poceli da pokusavamo u 11om mesecu, 19.02 potvrdjena trudnoca od 8 nedelja. Polako samo, dodje sve na svoje mesto. Osim oziljka koji ja kad vidim pdseti me sta je bilo, a sta je ne daj Boze moglo biti i ponosna sam sto ga imam. Inace ja sam secena uzduzno, od pubicne kosti do pupka, nekih 20cm.I veruj mi, potpuno normalne trudnoce imala posle toga eto . Samo budi jaka. Miruj ako mozes sto vise, ja sam imala dvogodisnju curu, pa i nisam toliko mirovala koliko je trebalo. A da, M dobila jos u bolnici jer mi je tako i padala. Na otpustu, na uzv dr rekla bila ovulacija. Priroda je cudo. I zensko telo je cudo. 😘😘
Zao mi je sto si to dozivjela. :(
Ja imam toliko puno pitanja sta i kako dalje, glava mi je puna osjecam da ce puci. Strah me obuzima na pomisao o sledecoj trudnoci.
Kod mene je poprecni rez odprilike 15 do 20 cm. Citav stomak me pece, oko rane je jako tvrdo.
A mala rana ispod pupka je mekana ali ispod nje uzasno pece.
Mirujem, odmaram po citav dan.Iskreno danas se fizicki najbolje isjecam.Lakse se krecem.
Ali psihicki i dalje ne mogu doci sebi.Ne mogu reci da sam tuzno sto sam igubila trudnocu, vise od straha sam opterecena. Jer sam sretna sto sam ziva.I sto je proslo bez pucanja jajovoda.
Pukusavam da nadjem sta mogu uraditi za sebe, sta mogu uraditi da mi tijelo bude spremno za sledecu trudnocu.
Zelim samo da ovo prodje da mi bude samo jedno vise sjecanje, ali jako sporo ide 😢😦😢😭
Nela treba ti vremena, i daj si ga. Doci ce sve na svoje. Ranu ako su ti skinuli savove mozes mazat bepanthen masti, ako ti je crvena od doktoru da se ne bi od vrucina sto razvila infekcija. Nazalost za vanmaternicnu nema odgovora i nista nije garancija da se nece dogoditi ili izbjeći.Moras prije svega se ti oporaviti fizicki i psihicki, najbolje sto mozes ucinit za sebe trenutno je da se posvetis necemu sto volis i da se oporavis od svega. Vidjet ces s vremenom se naucis nositi s time i postanes dovoljno hrabra da pokusas opet i samo moras biti pozitivna. Tesko je al vjeruj mi s vremenom ce sve se posloziti.
Sortiraj odgovore
Najstariji