Tata sinoc kad sam pojela griz vidim tvoj post pa mi bilo zao da nisam sliku ti poslala, hehehe...podsjetio me na dane djetinjstva. 😄
E slazem se za temp i meni bi bilo interesantno pratiti nakon O. Mada nekada je to i stresno, jer doslovno cim otvoris oci mjeris. Ako odes u wc , vec se ne racuna.
Aurora, ja sam jedno vrijeme pokupala pratit Bazalnom ali me to samo zbunilo.
Preporučila bi ti folikulometriju sljedeci ciklus, nadam se naravno da ti neće trebat i da ces ugledat prije plusić :)
Ja pratim O za sad trakicama a i bole me jajnici po tome isto primjetim. Pijem do dvije litre vode na dan i stvarno idem puno na wc, ali kad moram na trakicu piškit tih par dana onda se suzdrzim da 2 sata prije ništ ne popijem...pričekaj sad malo, a ako M kasni odmah kod Ginek :)
Digitalni je dobar samo dok su pune baterije. Probaj promjeniti bateriju pa vjerojatno nece tako ocitavat ludo. Drugo gdje mjeris temp? Ja sam u ustima al kako spavam sa otvorenim ustima znala mi je isto oscilirat pa sam prije mmerenja kad bi se porbudila 2-3 min prvo drzala zatvorena usta pa onda isla mjeriti.
Fantasia... Za humanu najbolje ako te zanimaju oskustva javi se curama na temo potpomognuta ima ih koje su tamo pa ce ti znat rec vise jer ja sam u Rijeci.
Anamor... Super ti je ta velicina folikula on sad raste oko 2mm dnevno sto znaci da bi ti 15dc bio 18mm sta je super meni su na toj velicini punktirali folikul i bio se uspjesno oplodila js. Tako da sve je to dobro bez nervoze.
Tata...evo bas dobila termin da dodjem u utorak jer bi kao u ponedjeljak trebala dobiti M pa bi me valjda odmah u postupak stavili i vjerojatno na hormone kad me tako rano narucuju. Obicno sam isla tek 7-8dc.
Alisa... Zao mi je da je stigla M, al znas kako se cure tu zezaju sad si trudna 1 dan 😉😂
Hej drage forumasice ☺️
Samo da se javim kratko, jer vidim da pisete o simptomima!
Ova trudnoca me jako jako iznenadila simptomima i to rano.
Stvar o kojoj nisam vodila racuna, a zapravo je cijelo vrijeme tu, to je da je doslovno ocito od ovulacije (jer neznam kad je bila tocno), jaki iscjedak i osjecaj stalno mokrih gacica 🤦🏻♀️ prisutan! Bilo mi je cudno, ali nisam puno mislila da bih to moglo imati veze.
Danas sam tek po m 4+4, a inace i manje i od jucer mi je bas bas muka stalno.
I da, ono trece najcudnije je sto jutros kad sam se pogledalau zrcalo nisam mogla povjerovati kolike su mi areole i kolilo su potamnile 😱
Cini mi se sve to rano, ali eto!
Mozda se neka pronadje u mojom simptomima.
Inace beta raste: 20.2; 69.0; i danas 187.
Cak i vise nego sto treba, tocno na 48h je vadjena.
Sretno svima!!!!! 🙏🏻
Misica predivne vijesti, puno zdravlja ti želim 😍
Malatajna, i ja sam isla kod dr Aracic na zamrzavanje grlića lani nakon ponavljajuceg Cin 1, samo riječi hvale imam za nju. Sljedeći tjedan cu otici kod svoje socijalne gin po uputnicu za nalaze krvi, hormone i to pa opet u dr Aracic po misljenje.
Kod mene nista novo, 11dc, O bi trebala doci za 7 dana. Trenutno sam na godišnjem pa punim baterije 😊 odlicna vijest je sto smo dragi i ja napokon opet dobili svoj stan , pa mozemo bolje pokriti sve dane 😊
Inace puno srece ovaj ciklus svim trudilicama, a nase slatke trudnice izdrzite ove vrucine jos malo, isplatit će se 💖
Hej drage forumasice ☺️
Samo da se javim kratko, jer vidim da pisete o simptomima!
Ova trudnoca me jako jako iznenadila simptomima i to rano.
Stvar o kojoj nisam vodila racuna, a zapravo je cijelo vrijeme tu, to je da je doslovno ocito od ovulacije (jer neznam kad je bila tocno), jaki iscjedak i osjecaj stalno mokrih gacica 🤦🏻♀️ prisutan! Bilo mi je cudno, ali nisam puno mislila da bih to moglo imati veze.
Danas sam tek po m 4+4, a inace i manje i od jucer mi je bas bas muka stalno.
I da, ono trece najcudnije je sto jutros kad sam se pogledalau zrcalo nisam mogla povjerovati kolike su mi areole i kolilo su potamnile 😱
Cini mi se sve to rano, ali eto!
Mozda se neka pronadje u mojom simptomima.
Inace beta raste: 20.2; 69.0; i danas 187.
Cak i vise nego sto treba, tocno na 48h je vadjena.
Sretno svima!!!!! 🙏🏻
Ajme misice odlično, imam osjećaj da će ovaj puta sve ići kako treba
Misice, odlicna beta, divno! 🤗❤️👍
Grizli, pa eto, brzo idete u postupak, drago mi je da nema puno cekanja. Na koliko jos imate pravo?
url=https://lilypie.com]
Evo mene opet.
Ja se oporavljam polahko.I dalje imam hiljadu pitanja. Od kud vanmatericna kad su mi polni organi slobodni od priraslica, kako imam te priraslice u trbusbom zidu kad nisam do sad nikakvih simptoma imala ?
Dr. kaze da trebam sad odprilike 6 mjeseci sacekati, a u bolnici mi rekli 3 ili 4 mjeseca. Citala sam da cure koje su imale laparaskupiju da ostaju trudne cak drugi mjesec poslije op.Ali kod mene ova glupa laparatomija pa vjerovatno duze moram cekati jer je kao carski rez.
Kazu preko istog jajovoda mogu ponovo ostati trudna jer ce kao sve lijepo zarasti, vjerujte mi imam ogromni strah.Mislim kad osjetim da cu imati ovulaciju s desne strane da cak necu ni odnos imati.
Ne salju me na pretrage kazu da nema potrebe, jer sam vec dva puta ostala trudna i da smatraju sve ok samo mi to bio peh.
Ima li neko da je nesto cuo ili pak ima iskustvo ?
Misice cestitam od srca :)
Sortiraj odgovore
Najstariji