Sve je u reduuuu ❤ trudna sam 3 dana manje, valjda je to okej. Kao sad sam 6+4, srce kuca nadan se da ce tako i nastavit bit dobro ❤❤ hvala vam puno na svim lipin zeljama i sta ste mislili na nas. Sad sam ja uz vas🙏❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sve je u reduuuu ❤ trudna sam 3 dana manje, valjda je to okej. Kao sad sam 6+4, srce kuca nadan se da ce tako i nastavit bit dobro ❤❤ hvala vam puno na svim lipin zeljama i sta ste mislili na nas. Sad sam ja uz vas🙏❤
Jeeeeeeee rekle smo ti zenooo😁😁😁😁
Sad se vracas sretnaaaaa u Njem.!!! ❤❤❤❤❤❤
Aurora, bolje popij tu kavu da mu ne bude sumnjivo, i onda popiški nakon kave, pa nek poklončić bude za večeras 😉 a mi ženeee lude glave haha
Mislim nemoj odmah nakon kave nego nemoj ništa onda pit do večeras...haha
Hmmm nisam pametna, znam za ovulacijske trakice da je ok ne pit 2-3 sata, sad ove nisam sigurna...a da se bolje strpiš ipak do jutra? Znam da je malo teško, ja sam isto nestrpjiva, ali možda bolje pričekaj do jutra...
Draga ja sam piskila 11dpo u 8ipo navecer.tako da je sve moguce.jos test trakica iz mullera koja se piski na dan neocekivane M.
Mozda ako si neodlucna pricekaj rano ujutro. Napravi kako osjecas da trebas napraviti,nemoj gledati po.nama drugima😘😘😘😘
Aurora, nadam se da su te grudi dobar znak 😊 ja bih na tvom mjestu pricekala prvi jutarnji urin, ipak je on najsigurniji, a iščekivanje je slatko , izdrzat ces jos ovo popodne 😊
I ja sam uzimala nocurak kao zbog sluzi kako ste mi vi savjetovale, ali ovaj ciklus isto kao i uvijek 😓 ovulacijske sluzi vrlo malo a ovo nakon obilno. S tim da mi je gin rekla da bi za to trebala piti vise probiotika.
Gricko,cestitam jos jednom, mogu mislit koliko si sritna sad i opuštenija 💖
Hvala vam drage moje, sritna sam ajme 😍😍
Aurora javi odma 🙏🙏🙏🙏 drzim fige ❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Dobila sam svoju endokrinologicu preko maila.povecala mi terapiju.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sortiraj odgovore
Najstariji