Cure molom odgovor u koju bolnici muža da posaljem za spermiografiju?Hvala
U kojem gradu zivis? Tvoj muž uzme uputnicu od svog dr opće medicine, i on ga uputi u koju bolnicu može ić. Mi smo išli u Split na firule a i privatno
Ljudi sta trebam raditi kad je taj pobacaj.Lezati ilo se vise kretati da krene krvarenje ?
Ljudi sta trebam raditi kad je taj pobacaj.Lezati ilo se vise kretati da krene krvarenje ?
Draga bolje ti se pomalo kretati ne nista puno.tako su meni bili rekli
Pozdrav curke, relativno sam nova u ovom svemu pa da podijelim svoje iskustvo. Vec vas neko vrijeme pratim ovdje, od kad planiramo bebu 😁😁
Vec par mjeseci radimo na bebi ali do sada nije bilo nikakvih naznaka za ista 😏😣
Zadnja m je bila 02.07-06.07. Ovulacija 21.07. Jer ju pratim lh trakicama. Odnose smo imali sve plodne dane +dan ovilacije ujutro.... m kasni sada 3 dana. Nakon prvog dana kasnjenja sam napravila test ali je bio negativan... simptomr u principu nemam nikakve osim sto sam primjetila blago povecane i bolne grudi ( ne previse) i imam pojacan prozirni iscjedak... nikakvih bolova u jajnicima da bi m trebala doc 🤔
MalaTajna kad ides sutra? Jedva cekan da nam javis nesto lijepo i slikicu 😍 mogu mislit koliko si nervozna i sretna u isto vrijeme. Sretnoo da sve bude u redu ❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Babyq to ti opca praksa da uputnicu di pripadas u Zg ima vise opcija.
Nela mirovanje je obavezno, previse kretanja nece nista ubrzati niti izazvati mozes samo sebi naškoditi. Nikako nemoj dizat tesko barem 15 dana od kadkrene ciscenje meni to nisu preporucili nakon 1.pa sam imala bolove mjesecima u maternici, ostale pute sam mirovala, pila puno tekucine posebno kad krene krvarenje ako bude jace, nesto za bolove. I nisam nikad vise kasnije imala takve bolove kao prvi put, osim sto slijedeca M zna bit jako bolna vecini cura.
Malicka dobrodosla i nadam se da javljas nam pkusic uskoir
Ja sam skoro 3 tjedna mirovala. Stalno sam bila.na hitnoj pa u ginekologa. Niko nije dava nikakve nade tj vec je sve bilo jasno 8tj trudna nema niti ploda a meni beta malo veca od 1000. I nakon 3 tjedna tu nedilju ja se spremim s muzem i malon i kazem idemo u jedan park zivotinja 120km udaljen. Ja san jednostavno vise bila luda od lezanja, djete mi zatvoreno u kuci. I taj dan u povratkz iz tog parka dobijem uzasne bolove tj grceve i osjetim da krvarim. Tad sam i pobacil i prestali svi bolovi, krvarila koji dan i gotovo i to kap po kap. Svejedno me ludi ginekolog kiretira u, petak to si nikad necu oprostit sta sam pristala na to. I sljedeca M dosla nakon tocno misec dana od kiretaze i nije mi bila ni bolna ni nista. Nego kao i prije toga svega.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Zdravoo zene,pratim vas ali se slabo ukljucujem nisam dovoljno stucna 🙂 ja i muzic radimo neko vrijeme na bebici i ovaj put sam mislila da je to to,M trebala doci 22.7. A stigla 25.7. Taj dan samo iscjedak,26. I 27. Obilnije krvarenje,i zatim 4 dana poneka kap,simptomi prije M bolne grudi na dodir,bolovi u preponama i ledjima..nakon prestanka M pocela sam pitk fordex tablete za regulisanje inzulina e sad ne znam da li je moguce da ovo nije bila M,jer osjecam stalno mucnine,ako jedem slatko obavezno povracam,vrtloglavica skoro pa svaki dan,glavobolja,znojim se 3 puta vise nego inace,osjetim neke mirise koje ni sama ne znam odakle dopru.. da li uraditi test ili cekati sljedecu menstruaciju? Izvinite na dugom postu 😘😘
Zdravoo zene,pratim vas ali se slabo ukljucujem nisam dovoljno stucna 🙂 ja i muzic radimo neko vrijeme na bebici i ovaj put sam mislila da je to to,M trebala doci 22.7. A stigla 25.7. Taj dan samo iscjedak,26. I 27. Obilnije krvarenje,i zatim 4 dana poneka kap,simptomi prije M bolne grudi na dodir,bolovi u preponama i ledjima..nakon prestanka M pocela sam pitk fordex tablete za regulisanje inzulina e sad ne znam da li je moguce da ovo nije bila M,jer osjecam stalno mucnine,ako jedem slatko obavezno povracam,vrtloglavica skoro pa svaki dan,glavobolja,znojim se 3 puta vise nego inace,osjetim neke mirise koje ni sama ne znam odakle dopru.. da li uraditi test ili cekati sljedecu menstruaciju? Izvinite na dugom postu 😘😘
Nemaš ništa izgubiti ako napraviš test jer ti već dobrano kasni, ovako se samo kidaš razmišljajući. Ako je negativan posjet ginekologu ne bi škodio.Sretno😊
Sortiraj odgovore
Najstariji