Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    04. Kolovoz 2018. 14:32

Babyq

Zvala sam privatnog ginekologa i rekla svoje probleme.Rekla.mi je kada tsh bude u normali.da onda idem na trudnoću a ne prije.Da provjerim vitamin d.

Cini mi se da ja i ti imamo slicnih problema 😫 ja jucer bila u endokrinologa .. U ponediljak idem opet vadit tsh i prolaktin jer mi je na proslim nalazima bio 800 i nesto.. Pa cu lezat tamo u bolnici pa ce mi ga vadit jer misle prosli put da mi je toliki radi stresa bio

MiniCooper26
    04. Kolovoz 2018. 14:32

MiniCooper26

Babyq

Zvala sam privatnog ginekologa i rekla svoje probleme.Rekla.mi je kada tsh bude u normali.da onda idem na trudnoću a ne prije.Da provjerim vitamin d.

Cini mi se da ja i ti imamo slicnih problema 😫 ja jucer bila u endokrinologa .. U ponediljak idem opet vadit tsh i prolaktin jer mi je na proslim nalazima bio 800 i nesto.. Pa cu lezat tamo u bolnici pa ce mi ga vadit jer misle prosli put da mi je toliki radi stresa bio

I meni ke jedan ginekolog napisao da bi tribala provjerit vitamin d... Jel se to nesto posebno vadi ili

Babyq
    04. Kolovoz 2018. 14:47

MiniCooper26

MiniCooper26

Babyq

I meni ke jedan ginekolog napisao da bi tribala provjerit vitamin d… Jel se to nesto posebno vadi ili

Ja sam u bolnici vadila vitamine

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

04. Kolovoz 2018. 15:03

Pozdrav cure, znam da sam vas satrala sa slikama svojih trakica, ali ovo je najblize piku sto sam ikad dosla 😂 sto mi je dalje činiti? (Osim baciti se na posao 😂) kada da opet ponovim test? Za koliko otprilike mogu očekivati O?

• Profa1988
    04. Kolovoz 2018. 15:14

Pina96

Pozdrav cure, znam da sam vas satrala sa slikama svojih trakica, ali ovo je najblize piku sto sam ikad dosla 😂 sto mi je dalje činiti? (Osim baciti se na posao 😂) kada da opet ponovim test? Za koliko otprilike mogu očekivati O?

Ponovi veceras ponovno (ako ti je ovo slika od jutros). I onda sutra ponovno. Preporuca se barem 2-3 sata ne ic na wc prije. To ti jos nije pozitivna trakica, crtica mora bit iste jacine kao kontrolna ako ne i jača. Ja koristim roze trakice i meni pise na njima da je O 24-36 sati nakon Lh pika. Ali svake imaju drugu granicu pa si procitaj.

tata_me_zove_zlato
    04. Kolovoz 2018. 17:34

Pina, ne znam sta da te posavetujem. Bilo jecura kojima je to bilapoz trakica zbog osetljivosti testa. Ja sam koristila zelene, jeste mi bilatamnija, ali sve jemoguce.... Pokrite i danas

url=https://lilypie.com]

Grizli
    04. Kolovoz 2018. 18:22

Nela M u pravilu dodje 30-tak dana nakon prvog dana krvarenja. Znaci ne smedji iscjedak nego bas svijeza krv kad krene. Drzi se, najbitnije da ne moras na op i da poslije je sve ok. Bit ce srece vidit ces. Skupa cemo se radovati novim ++! 
    Pina po mom iskustvo to nije pozitivno. Mora bas biti tamnija. Jesi radila izmedju 10-18h onda je najbolje i ne smijes piti previse, najbolje je 2 h ne unositi tekucinu prije testiranja. Al nemoj se puno time opterecivat moras draga uzimat u odnosima a ne sve tempirat na tih par sati tesko je to pogoditi. 
    Tata zao mi je da te nije poslala dalje na kakvu pretragu jos ili bar ponovit nalaz. Inace mi jos na go vratili se u civilizaciju iz pustinje pa imam internet pa vas malo pratim dok odmaram. Inace super sam jedino me nesto kriza bole i kuk desni bice da sam ga istegnula. 

04. Kolovoz 2018. 21:38

Profa, tata,  grizli, puno hvala na savjetima,  nastavit cu  od sutra dva puta dnevno testirati, valjda cu ugledat taj pik vise 😊 hvala jos jednom ❤

MiniCooper26
    05. Kolovoz 2018. 10:36

Babyq

MiniCooper26

MiniCooper26

Babyq

I meni ke jedan ginekolog napisao da bi tribala provjerit vitamin d… Jel se to nesto posebno vadi ili

Ja sam u bolnici vadila vitamine

A vidjet cu kad ovo sve povadim sta ce mi reci

Babyq
    05. Kolovoz 2018. 12:43

Cure molom odgovor u koju bolnici muža da posaljem za spermiografiju?Hvala

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.