Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    06. Kolovoz 2018. 12:27

MalaTajna222

Gricko , iz tvojih usta u Bozje usi🙏
    Kad ti ides na prvi pregled , znam da si rekla da neces 7og ipak?
    Aurora, druga crta mora biti u ovom roskastom polju tj odmah blizu kontrolne.
    Babyq, kad trebas ne dobiti , koji ti je dc?

A ja se jos mislim dal da odem. Iden u subotu nazad za njemacku pa nisan vise bas ni pri novcina za privatni pregled. Tako da neznan jos sta cu. Mislim tribala bi se i narucit vec 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

06. Kolovoz 2018. 12:41

Gricko3

MalaTajna222

A ja se jos mislim dal da odem. Iden u subotu nazad za njemacku pa nisan vise bas ni pri novcina za privatni pregled. Tako da neznan jos sta cu. Mislim tribala bi se i narucit vec

Gricko , svaka ti cast, ja ne znam kako bi izdrzala  na tvom mjestu 😖 jesi vadila betu jos ikako?
    Malatajna, jedva čekamo vijesti! Sretno 🤞 prema simptomima koje opisujes vec si nam prava trudnica 😊

Gricko3
    06. Kolovoz 2018. 12:48

Pina96

Gricko3

MalaTajna222

Gricko , svaka ti cast, ja ne znam kako bi izdrzala na tvom mjestu 😖 jesi vadila betu jos ikako?
    Malatajna, jedva čekamo vijesti! Sretno 🤞 prema simptomima koje opisujes vec si nam prava trudnica 😊

Pa nisam vadila sam dva puta. a tek sam 6+4, draze mi je doc malo kasnije pa da odma sve znam. 
    Al vidit cu mozda nazovem danas privatne ginekologa po splitu i vidim jel me moze ko promit u cetvrtak ili petak...ali opet vec sam pisala u subotu putujem sama s malom i ako mi u petak rece lose vjesti u vezi T neznam bas kako bi psihicki podnila taj put a sama sam s malom... 

Gricko3
    06. Kolovoz 2018. 12:49

tata_me_zove_zlato

Ne znam da li sam vam rekla da osetim bebu od pre dva dana. Uvece popijem mleko sa kakaom i onda osetim vibriranje sa desne strane. I mm je jednom osetio 😍

tata_me_zove_zlato

Ne znam da li sam vam rekla da osetim bebu od pre dva dana. Uvece popijem mleko sa kakaom i onda osetim vibriranje sa desne strane. I mm je jednom osetio 😍

Prepreslatkooo ❤❤❤ nema lipseg osjecaja

06. Kolovoz 2018. 13:09

Aurora, kazes da ti je 23dc, kad je ne ocekujes?
    Gricko, to onda razumijem. Ne znam tebi osobno sto ti je draze, jesi li komodnija s doktorima u hr ili de.. sama znas najbolje procijeniti. Ja osobno idem  u polikliniku Cito kad mi treba privatan pregled.

Gricko3
    06. Kolovoz 2018. 13:14

Pina96

Gricko, to onda razumijem. Ne znam tebi osobno sto ti je draze, jesi li komodnija s doktorima u hr ili de.. sama znas najbolje procijeniti. Ja osobno idem u polikliniku Cito kad mi treba privatan pregled.

Ma isto mi je vjeruj. Al otisla na preged ovdje u petak ili tamo u ponediljak isto mi dode. Jel cito sada na godisnjen? Ja sam isla prije u mimice ali oni su se ovi tjedan vratili s GO pa ce sigurno bit puni..

06. Kolovoz 2018. 13:17

Gricko3

Pina96

Gricko, to onda razumijem. Ne znam tebi osobno sto ti je draze, jesi li komodnija s doktorima u hr ili de.. sama znas najbolje procijeniti. Ja osobno idem u polikliniku Cito kad mi treba privatan pregled.

Ma isto mi je vjeruj. Al otisla na preged ovdje u petak ili tamo u ponediljak isto mi dode. Jel cito sada na godisnjen? Ja sam isla prije u mimice ali oni su se ovi tjedan vratili s GO pa ce sigurno bit puni..

Onda ne znam sta bi ti rekla, sama znas najbolje procjenit. Ne znam jesu li na GO, ja inace idem u dr Aracic u Cito.. javi sta odlucis i sretno:)

Gricko3
    06. Kolovoz 2018. 13:17

Aurora87

Joj, curke, nedavno sam pisala kako super kuliram pred M i cekam ju, a ovaj put sam luda. Zacoprala sam samu sebe tom izjavom…To sto smo super pogodili plodne dane i sto mi je O dosla u normalno vrijeme me tako cini nestrpljivom da ne znam sto cu sa sobom…sad bih napravila test, dva me kod kuce vec cekaju ali sto je rano, rano je. Ne funkcioniram bas najbolje, stalno o tome razmisljam i visim na netu i citam sve teme vezano uz trudnocu. Ovaj vikend mi super dosao da se malo iskljucim i jutros opet. Bas sam neka nervozna i neraspolozena a uz to jos i lijena ko buba. I onda me jos i ta lijenost cini nervoznom a ne pokrecem se😆. Eto, malo sam se izjadala pa mi lakše…ne zamjerite😘

Ma ko bi ti ovde sta zamiria draga viruj mi svima nam je tako. Meni je uvik O 14 dana prije M. A M mi je tocna u dan tako rec i uvik znam. I onda to iscekivanje kad trebam tj ne trebam dobit 😂pa.gledam stalno na kalendar koliko jos dana 😂 

Gricko3
    06. Kolovoz 2018. 13:19

Pina96

Gricko3

Pina96

Onda ne znam sta bi ti rekla, sama znas najbolje procjenit. Ne znam jesu li na GO, ja inace idem u dr Aracic u Cito.. javi sta odlucis i sretno:)

Hvala ti ❤

_svjesna
    06. Kolovoz 2018. 13:20

Cureeee bice to sve super, 
    Gricko napravi pregled sto pre zbog svog mira i psihe bice ti lakse, ovako se podsvjesno brines.
    Mala tajna sretno nam danas, ti si u 14h, ja u 16h, radimo uzv i triple. 🤲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.