Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    03. Kolovoz 2018. 22:08

url=https://lilypie.com]

Monikaharmonika
    03. Kolovoz 2018. 22:16

Tata to ti nije urinokultura. To ti je biokemijski nalaz krvi (seruma) za procjenu rada bubrega uz ostale kao što su kreatinin, mokraćna kis

MalaTajna222
    03. Kolovoz 2018. 22:45

Uf Pina, hvala na lijepim zeljama 🙏😘😘ma samo da mi rece da je bar za sada sve u redu, jer za 6.i tjedan ne ocekujem previse.
    Tata kad je tebi termin?bit ce negdi u 2.mjesec 

Nela1990
    04. Kolovoz 2018. 08:24

Cure izasla sam sinoc kuci.Nakon dugotrajnijh 5 dana i sumnje na banmatericnu trudnocu, dosla sam kuci da cekam krvarenje i kazu izaci ce samo od sebe. Beta mi ke uredno padala trenutno ke 540. 
    Dg mi je jos uvijek ostecena uterina trudnoca ili vanmatericna. 
    Obje mogu na osnovu pregleda i bete same izaci, ali ako dobijem bolove odmah u bolnicu.

Vjerujte mi nisam tuzna, zahvalna sam Bogu sto sam ziva.Sto me spasio za sad od operacije i potencijalnog ostranjena jajovoda.  Bolove koje sam prezivjela ne bih nikome pozeljela.To je bilo uzasno.

E sad beta mi je 540.Jos nisam krvarenje dobila.Danima imam smedje krvarenje, samo dva puta sam imala nekoliko kapljica ciste krvi.
    Sta mislite kada ce krenuti pobacaj. Jer ja jos nisam imala ovaj normalni pobacaj.Prosle godine sa blizancima sam imala kiretazu ?
     Svim curama hvala na podrsci i lijepin rijecima.  
    Vjerujte mi sretna sam jer sam ziva i savucana od op. 

:)

Grizli
    04. Kolovoz 2018. 09:15

Nela sto da ti kazem osim brz oporavak. Ja sam u zadnjem spontanom pocela krvariti kad je beta bila oko 350, al mislim da nije pravilo. Samo nek sve dobro zavrsi i da nemas vise bolove. Meni je dugo trebalo skoro 15 dana da krenem krvariti jace i onda u 3 dana sve oslo. Sretno draga. 😘

Nela1990
    04. Kolovoz 2018. 10:03

Grizli

Nela sto da ti kazem osim brz oporavak. Ja sam u zadnjem spontanom pocela krvariti kad je beta bila oko 350, al mislim da nije pravilo. Samo nek sve dobro zavrsi i da nemas vise bolove. Meni je dugo trebalo skoro 15 dana da krenem krvariti jace i onda u 3 dana sve oslo. Sretno draga. 😘

Hvala Grizli.Nadam se da ce sto prije da krene. Kad da ocekujem prvu mengu poslije? 
    Ja dobijem neke grceve i taman mislim evo ga krece jos nije krenulo. 
    Samo da krene i da ode i da bude sve uredu. Da mi je neko rekao da cu biti sretna sto ce mi na ovaj navicin pobacaj krenuti ne bi vjerovala. Samo bez bolova i bez op. 🙏 Bogu hvala. I budem jaka za dalje kao sto smo mi zene sve jake 😎🏋️‍♀️🏋️‍♀️

Gricko3
    04. Kolovoz 2018. 10:09

Nela1990

Cure izasla sam sinoc kuci.Nakon dugotrajnijh 5 dana i sumnje na banmatericnu trudnocu, dosla sam kuci da cekam krvarenje i kazu izaci ce samo od sebe. Beta mi ke uredno padala trenutno ke 540.
    Dg mi je jos uvijek ostecena uterina trudnoca ili vanmatericna.
    Obje mogu na osnovu pregleda i bete same izaci, ali ako dobijem bolove odmah u bolnicu.

Vjerujte mi nisam tuzna, zahvalna sam Bogu sto sam ziva.Sto me spasio za sad od operacije i potencijalnog ostranjena jajovoda. Bolove koje sam prezivjela ne bih nikome pozeljela.To je bilo uzasno.

E sad beta mi je 540.Jos nisam krvarenje dobila.Danima imam smedje krvarenje, samo dva puta sam imala nekoliko kapljica ciste krvi.
    Sta mislite kada ce krenuti pobacaj. Jer ja jos nisam imala ovaj normalni pobacaj.Prosle godine sa blizancima sam imala kiretazu ?
    Svim curama hvala na podrsci i lijepin rijecima.
    Vjerujte mi sretna sam jer sam ziva i savucana od op.

:)

Nela strasno mi je zao al eto sto kazes kad je vec tako barem si izbjegla op.
    Ja sam u prosloj T krvarila 3 tjedna. U pocetku tako smedji iscjedak i par kapi krvi i nakon skoro 3 tjedna dobijem grceve i sve izade. Al moj glupi ginekolog me svakako htio kiretirat nakon par dana. I menst.sam dobila tocno mjesec dana od kiretaze. Sretno ti draga i drzi nam se ❤😘🙏

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

tata_me_zove_zlato
    04. Kolovoz 2018. 10:41

Monika, hvala ti. Ja cu lepo privatno da odradim i urinokulturu i antibiogram i sa tim kod dr kad me vec ona nikud nije poslala eto. Bas sam ljuta, toliko joj para ostavim, a ona me otaljala eto. Uf!!!
    Nela, dobro je. Drzi se i misli pozitivno. 
    Grizli, kako si ti? 

url=https://lilypie.com]

Babyq
    04. Kolovoz 2018. 11:19

Zvala sam privatnog ginekologa i rekla svoje probleme.Rekla.mi je kada tsh bude u normali.da onda idem na trudnoću a ne prije.Da provjerim vitamin d.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Babyq
    04. Kolovoz 2018. 11:20

07.08 idem na kontrolu tsh.I idem opet kod dok.pratiti uzv ovulaciju.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.