Aurora , evo me.ovo di na kraju postaje 37,0 tako je do sada.ovo di su srca to su dani koje smo pokrili u okviru plodnih dana😉
Pencil, tako je.Obicno dan(12-36 sati) pre ovulacije
url=https://lilypie.com]
Tata što se krvne slike tiče sve je uredno s nekim malim neznatnim odstupanjima. To te ne treba zabrinjavati. E, a urin je drugi par cipela. Važno je da li imaš simptome upale(peckanje, svrbež, pojačano mokrenje).Leukocita imaš dosta sto znači da su oni došli na mjesto gdje su se namnožile baktrerije. I epitelnih stanica što znači da se one ljušte sa sluznice zbog upale.Trebalo bi napraviti urinokulturu (Sanford) da se diferencira o kojoj se bakteriji radi i eventualno napravi antibiogram kojim se određuje antibiotik koji je točno najbolji za tebe.Nadam se da sam napisala razumljivo.
Aurora, da bas je neka luda krivulja😄 koji je tebi dc danas?
Gricko, nemoj tako ,vidis da cure kazu da ne osjecaju ni sa 12 tjedana neke simptome niti im je mucno ili sta. A uostalom beta ti je bila super!!!!❤❤❤
U mene je ta glad ujutro bas izrazena, povremeno iscjedak onaj isti, i onako dok nesta radim osjetim da je tvrdji mi stomak.
Ja se trudim do pregleda biti pozitivna, ne razmisljati previse sta ako itd... mada me stvarno jaaaako strah pregleda u pon. Strah u smislu je li uopce sve u redu.i oce li se ista viditi tj.bar neki mali znak.
Pina, ne brini za smjene. Sve ce te svakako pokriti ostalo ce samo doci 💋
Aurora, zab sam spomenit.21dc mi je pala temp , a to se smatra kao implatacijskim padom ukoliko dodje do oplodnje.
Malatajna, svi cekamo podnedjeljak da nam posaljes lijepu slikicu i kazes da je sve u redu 😍
Sad ne znam ima li veze sto nikad nisam urin ostavila da odstoji sat vremena kako pise u uputama..
Monika, hvala. Ne znam onda zasto nije odreagovala. Ja nemam simptome upale, nemam svrab, peckanje, izmenjen miris, nista. Ali imam ucestalo mokrenje. Definitivno menjam doktora. Trazicu sada ponovo to da se pogleda, ponovi ako treba. Moze li to biti opasno nesto? Urinokultura je radjena isto. Sad cu postaviti. Malo sam se uplasila sad 😟 i naljutila na dr
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji