Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    03. Kolovoz 2018. 18:07

evo ovo mi je od obicng urina. 
    A valjda sam dobro dala uzorak, nisan iskreno nikad obracala paznju na to davanje, samo mi se ujutro malo oprala i odma se pomokrila. Mislin uvik je do sad bilo ili sterilno ili e.coli a sad mi ode nista nije jasno. Jel dobro ili nije...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Monikaharmonika
    03. Kolovoz 2018. 18:14

Gricko3

A valjda sam dobro dala uzorak, nisan iskreno nikad obracala paznju na to davanje, samo mi se ujutro malo oprala i odma se pomokrila. Mislin uvik je do sad bilo ili sterilno ili e.coli a sad mi ode nista nije jasno. Jel dobro ili nije…

Očito je da nešto tinja kako bi se reklo iz nekog razloga. Leukocita i pločastih stanica ima dosta, ali ništa patogenog ti nije nađeno inače bi ti točno napisali što se točno našlo. Meni su našli BHSB i dobila sam antibiogram. Ja bi se točila sa tekućinom i razgovarala s doktoricim da te pošalje na kontrolnu urinokulturu. 

tata_me_zove_zlato
    03. Kolovoz 2018. 18:14

Monika, drago mi je zaista, i ja sam imala srece sa mucninama stvarno. Umor me je drzao neke dve nedelje, od osme do desete otpr i sad nista. 
    Svjesna, pa kako ne covece, sad ce januar! 😊 

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    03. Kolovoz 2018. 18:18

Monika, izvini, smem li ti i ja poslati svoj nalaz urina i urinokulture jer vidim da nije idealno, a dr me nije nigde poslala niti ista rekla, tj rekla je da je ok, ali ta mi je dr nesto od pocetka nesigurna i konacno sam prelomila da je promenim. Sad nastavljam u privatnoj bolnici kod ovog dr sto mi je radio ekspertni. 

Gricko3
    03. Kolovoz 2018. 18:24

Monikaharmonika

Gricko3

A valjda sam dobro dala uzorak, nisan iskreno nikad obracala paznju na to davanje, samo mi se ujutro malo oprala i odma se pomokrila. Mislin uvik je do sad bilo ili sterilno ili e.coli a sad mi ode nista nije jasno. Jel dobro ili nije…

Očito je da nešto tinja kako bi se reklo iz nekog razloga. Leukocita i pločastih stanica ima dosta, ali ništa patogenog ti nije nađeno inače bi ti točno napisali što se točno našlo. Meni su našli BHSB i dobila sam antibiogram. Ja bi se točila sa tekućinom i razgovarala s doktoricim da te pošalje na kontrolnu urinokulturu.

Draga hvala ti puno zaista ❤❤ meni je najgore sta ja zivim u njemackoj i tamo mi niko zivi nece da uzme urin na kontrolu. Morala sam doc u Hr da napravim sebi i maloj privatno preglede... al mozda sad kad se vratim pa im pokazem ovi prvi nalaz urina me posalju. Znaci da se naljevam vodom i cajem od brusnice. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

tata_me_zove_zlato
    03. Kolovoz 2018. 18:53

evo cure pravila sam pitu sa mesom, izvoliteee☺️

Monikaharmonika
    03. Kolovoz 2018. 18:58

Tata pošalji nalaz. 
    Gricko nisam sigurna što se od čajeva smije piti u trudnoći, provjeri,  ali svakako samo se nalijevaj i ispiri što više. A možda si samo osjetljivog imuniteta, a znaš da je trudnoća stanje kad imunološki sustav malo mora popustiti radi bebe u tebi a onda sve beštije što su čekale svoje vrijeme navale.

03. Kolovoz 2018. 19:19

Cure , sad sam saznala da u ponedjeljak i utorak radim nocnu smjenu, a u utorak ocekujem O 😤 mislite li da ce to imati kakav utjecaj? Radim od 22 do 6

03. Kolovoz 2018. 19:58

Aurora87

Pina, ne razumijem hoce li imati utjecaj na sto? Trakice ili…?
    Prije posla se puno toga stigne😁

Hahahah dobro i kazes 😂 mislila sam nece li mozda odgoditi O jer mi se stvarno poremeti bioritam, ne mogu danima doći sebi nakon noćne, samo spavam

MalaTajna222
    03. Kolovoz 2018. 20:22
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.