Jel zna neko od vas ocitat nalaz urinokulture? 😕😕
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko, ja u posljednjoj trudnoci prvih 12tj nikakvih simptoma nisam imala, niti umor, tako da to nema nikakve veze, dapace, mozda je bas dobar znak!
Zna li netko, nakon biokemijske, dali su odmah slij ciklus pouzdani testovi za lh... Mislim danas mi je 7.dan ciklusa, druga crtica na lh trakici gotovo jednaka kontrolnoj, po tome vec sutra ocekujem da ce biti jednake i pik (8.dan ciklusa). Mogu se pouzdati u to? 🤦🏻♀️
Obzirom da mi je libido nula, da znam da se trudim uopce ili ne 😂
Cure šta to znači lh pik? Rekla mi je doktorica da pokušavamo sa trakicama do 9 mjeseca, a ako ne da joj se javim (pretpostavljam za inseminaciju)
Jel zna neko od vas ocitat nalaz urinokulture? 😕😕
Gricko ja sam ing. med. lab. dijagnostike.Pošalju sliku nalaza
evo s tim da mi je urin pokaza malo povisene leukocite, i nesto jos mogu poslat ako je i to bitno...hvalaa❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko, potpuno te razumem. Drzi se i hrabro.
Misica, pouzdano je. Dosta njih je i ovde javilo, a i privatno znam par osoba koje su odmah sledeci ciklus nakon biohemijske uspele. Nisam znala da imas dece?? Kolika su? 😍
Monika, pa kako si ti, vidim vec 12a nedelja masala.?
url=https://lilypie.com]
evo s tim da mi je urin pokaza malo povisene leukocite, i nesto jos mogu poslat ako je i to bitno…hvalaa❤
Gricko miješanja flora najčešće znači da su prisutne bakterije kojih i inače bude u urinu ali u malom broju jer ih prevladava fiziološka tkz.dobra flora i ne prave probleme. E sad iz nekog razloga se ta ravnoteža poremeti ( npr. trudnoća) i onda ta druga flora može praviti probleme sa pojavom nekih simptoma. Također važno je da si ispravno dala uzorak urina tj. srednji čisti mlaz i prije davanja se dobro oprala. Jer ako nisi dala srednji čisti mlaz možda su u urinu bakterije iz uretre, a ne mjehura. Ima masa stvari gdje se može zeznuti. Koliko je bilo leukocita i eritrocita i jesu li ti pozitivni i nitriti.
Tata kraljice, masala ☺️
Ma svima je nama masala, sve dobro napredujemo iako ova Gricko postaje cangrizava ali vidjet ce da ce i kod nje biti sve ok 😍😍
Klokanica ja sam uzimala inofolic, odlicna stvar. Vidis rezultate u mom potpisu.
Gricko, potpuno te razumem. Drzi se i hrabro.
Misica, pouzdano je. Dosta njih je i ovde javilo, a i privatno znam par osoba koje su odmah sledeci ciklus nakon biohemijske uspele. Nisam znala da imas dece?? Kolika su? 😍
Monika, pa kako si ti, vidim vec 12a nedelja masala.?
E dobro sam, mučnine me skoro obišle. Danas na kontroli bila. Sve se čini OK. Uživam kod kuće, ali nek malo ta vručina popusti već jednom. Ja sam zimski tip osobe.
Sortiraj odgovore
Najstariji