Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Kolovoz 2018. 08:30

Malatajna, 90% sigurna jer sam imala bolove taj dan, a kad je M dosla 5 dana ranije ispalo je da je ovulacija bila tocno taj dan, koji nismo pokrili 😤 zato sam za svaki slučaj ovaj mjesec pocela ranije s trakicama

Gricko3
    03. Kolovoz 2018. 09:50

MalaTajna222

Gricko,tnx na pozitivi i ja tebi uzvracam❤ti ides 7.8? Je li to ides vamo ili u njemackoj?
    Aurora nije lose znat.nektarine su zakon 😉😉
    Pina nezz bas o trakicama , jesi sigurna da si prosli mj.imala ovulaciju?

Ja cu ako uspijem izdrzat ic tek tamo drugi tjedan kad se vratim u njemacku. Iskreno neda mi se unistit zadnjih par dana godisnjeg s djetetom jer znam da cu cut lose vjesti. Pa to ostavljam kad se vratim u njem.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    03. Kolovoz 2018. 10:49

Aurora87

Gricko, pa nemoj tako…🙁 Znam da si prosla svasta i da se na taj nacin mozda i pripremas za lose vijesti, ali ja se iskreno nadam da ih neces cuti🤞😗.
    Zasto mislis da ce biti lose? Imas kakvih losih simptoma ili…?
    MalaTajna, bi li htjela staviti tu svoj graf BT ciklusa u kojem si ostala T? Mislim, znam da smo sve razlicite, ali kako mjerim temp i ja, bas bih voljela vidjeti😊

Pa neman nikakvih simptoma i ne osjecam se trudno. Nemam taj osjecaj jednostavno. Mislim mozda mi je jednostavno lakse mislit da nije dobro pa da se iznenadim. Neznan😢🙏🙏 vidit cemo. 

• misica35
    03. Kolovoz 2018. 11:31

Daj Gricko pa nemoj tako... Samo pozitivno i glavu gore! 😍
    Pino ja pocnem raditi trakice 4,5 dana prije ocekivane O. Jucer mi je 6.dan ciklusa i jucer je vce druga crtica bila dosta roza, inace mi o bude 11, 12.dan.
    Aurora i mene zanima graf od Mala Tajna, i ja sam pocela mjeriti bazalnu. 37.0 mi je svako jutro 🤦🏻‍♀️

_svjesna
    03. Kolovoz 2018. 11:39

Pa Gricko cemu taj pesimizam? Znas da ti to samo odmaze, ja se u prvih 12 tjedana uopce nisam osjecala trudno, pa jos uvijek nisam svjesna toga. Samo pozitiva znam da zbog prethodnih iskustava je tesko ali moras se potruditi. ❤️

03. Kolovoz 2018. 12:04

Aurora  ,primjecujes li kakve promjene otkad ste poceli uzimati dodatke? Puuuuno srece ovaj ciklus s obzirom da ste sve pokrili, kad ne ocekujes m?

Gricko3
    03. Kolovoz 2018. 12:41

_svjesna

Pa Gricko cemu taj pesimizam? Znas da ti to samo odmaze, ja se u prvih 12 tjedana uopce nisam osjecala trudno, pa jos uvijek nisam svjesna toga. Samo pozitiva znam da zbog prethodnih iskustava je tesko ali moras se potruditi. ❤️

A vjeruj da se trudim. Hehe a vidit cemo sve. Hvala vam na svakoj rici podrske ❤

tata_me_zove_zlato
    03. Kolovoz 2018. 14:14

Gricko, ja se iskreno bojim da ces sama prizvati los ishod jer ako razmisljas tako negativno sve vreme, pre ce psiha odraditi svoje nego sto ces prijatno iznenaditi. Sto kaze Svjesna, evo ja na pragu 15e nedelje, nista od simptoma nemam, nista! Osim sto sam danas prvi put osetila bebicu😍 
    Prosli put si prokrvarila , ali sad nema krvi, zar ne? 

url=https://lilypie.com]

Gricko3
    03. Kolovoz 2018. 14:36

tata_me_zove_zlato

Gricko, ja se iskreno bojim da ces sama prizvati los ishod jer ako razmisljas tako negativno sve vreme, pre ce psiha odraditi svoje nego sto ces prijatno iznenaditi. Sto kaze Svjesna, evo ja na pragu 15e nedelje, nista od simptoma nemam, nista! Osim sto sam danas prvi put osetila bebicu😍
    Prosli put si prokrvarila , ali sad nema krvi, zar ne?

Prvu trudnocu nisan prokrvarila bilo mi je ka sad nikakvi simptomi nista i plod se nije razvija i morala na kiretazu. A ovu prosli T sam pocela krvarit lagano i tako 3 tjedna po par kapi svaki dan. A sad za sad nista al tek sam 6tt. A ja se trudim viruj mi. Na moru kad sam s malom onda sam bas opustena i zaboravim da sam trudna i bas uzivam. Al kuci ubija me to razmisljanje, nemogu protiv toga. A moran nekako pocet pozitivnije razmisljat. Jos me mala svaki dan pita kad cu joj rodit seku, stalno nesto cuva i sprema seki. Pocela je i umisljat da je seka tu pa mi i to stvara nervozu i tugu i svasta nesto... 

• Ana994
    03. Kolovoz 2018. 15:02

Cao cure. Ima li ko iskustva sa macinom travom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.