Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    20. Srpanj 2018. 13:13

Pa da mogu, imam te kineze kojima i tako uskoro istječe rok trajanja 

Ana Donna
    20. Srpanj 2018. 13:39

MalaTajna222

I imam danas neki obilniji iscjedak , kremasto bijeli koji je rastezljiv ko onaj ovulacijski.da nije od tog ovitrella sve to, ali opet prosli mj.nije bilo nicga a isto sam primila ovitrelle

MalaTajna, samo sa ti kazem da to može bit od ovitrella...meni je prosli mjesec tak bilo, iscjedak bijeli, od tih hormona, klomifena itd...M je bila drugacija, simptomi ono drugaciji...prosli mj me grudi tek zabolile kad sam dobila M, a sad imam još 7-8 dana do M i broj su mi veće...tak da više ni sama ne znam...mislila sam da prepoznajem već svoje pms simptome da su bar svaki mj slični, ali nije...
    Nadam se da je to znak i da ces nam javiti veliki plus +++ 😊
    Minicooper, šta ti sad piješ za regulaciju ciklusa? Jel ti dala duphastone? Jel ti muž ima normalan spermiogram( znam da si pisala ali se ne sjećam)...ja bi ti preporucila ako ces ici na stimulaciju da to ides iza ljeta, kad je manje guzva, vrucina, posla...još pokusajte sad prirodno :) 

MalaTajna222
    20. Srpanj 2018. 14:02

Tata, Svjesna koje ste vi zene pozitiva , lakse je nama sto vas imamo❤❤
    Ana , mene grudi uvijek zabole 25 ili 26 dc i onda znam da stize M.nije mi ostale mjesece bila neka razlika zbog klomifena. ovaj mi je cudno jer grudi su pocele 17dc i to su ko pec vruce.ma vec ce vrijeme pokazati treba li se nadati ili ne hehe😏😘 kako je s tobom, ima li nade za plusic ovaj mj, jeste sve pokrili?

Ana Donna
    20. Srpanj 2018. 14:14

MalaTajna222

Ana , mene grudi uvijek zabole 25 ili 26 dc i onda znam da stize M.nije mi ostale mjesece bila neka razlika zbog klomifena. ovaj mi je cudno jer grudi su pocele 17dc i to su ko pec vruce.ma vec ce vrijeme pokazati treba li se nadati ili ne hehe😏😘 kako je s tobom, ima li nade za plusic ovaj mj, jeste sve pokrili?

Iskreno da ti kazem, ne znam kad mi je bila O,jesmo bili u akciji ali ne znam jesmo pogodili te dane :)  nemam više trakica, ne kupujem ih više jer sam još luđa nego inače 😂 nakon ljeta ćemo ići opet na stimulaciju i inseminaciju, jer smo sad oboje umorni od posla i ne da nam se vozat po bolnici...ako bude bit će, ta mi je mantra trenutačno u glavi...ali i dalje vas aktivno pratim jer čekam tvoj plusić, od Mini, Grizli, Anymany itd :) 💕

MiniCooper26
    20. Srpanj 2018. 14:31

Ana Donna

MalaTajna222

I imam danas neki obilniji iscjedak , kremasto bijeli koji je rastezljiv ko onaj ovulacijski.da nije od tog ovitrella sve to, ali opet prosli mj.nije bilo nicga a isto sam primila ovitrelle

MalaTajna, samo sa ti kazem da to može bit od ovitrella…meni je prosli mjesec tak bilo, iscjedak bijeli, od tih hormona, klomifena itd…M je bila drugacija, simptomi ono drugaciji…prosli mj me grudi tek zabolile kad sam dobila M, a sad imam još 7-8 dana do M i broj su mi veće…tak da više ni sama ne znam…mislila sam da prepoznajem već svoje pms simptome da su bar svaki mj slični, ali nije…
    Nadam se da je to znak i da ces nam javiti veliki plus +++ 😊
    Minicooper, šta ti sad piješ za regulaciju ciklusa? Jel ti dala duphastone? Jel ti muž ima normalan spermiogram( znam da si pisala ali se ne sjećam)…ja bi ti preporucila ako ces ici na stimulaciju da to ides iza ljeta, kad je manje guzva, vrucina, posla…još pokusajte sad prirodno :)

Je je, pijem duphastone od 14.do 26.dana ciklusa tako mi je propisala, znaci jos 2 dana ga pijem i pijem jos prenatal od novalaca i gynositol. Moram jos endokrinologa posjetit da viidm oce mi on dat sta za stitnjacu. Muzev nalaz ok, dijagnoza normozoospermia 

MiniCooper26
    20. Srpanj 2018. 14:32

Ana Donna

MalaTajna222

Iskreno da ti kazem, ne znam kad mi je bila O,jesmo bili u akciji ali ne znam jesmo pogodili te dane :) nemam više trakica, ne kupujem ih više jer sam još luđa nego inače 😂 nakon ljeta ćemo ići opet na stimulaciju i inseminaciju, jer smo sad oboje umorni od posla i ne da nam se vozat po bolnici…ako bude bit će, ta mi je mantra trenutačno u glavi…ali i dalje vas aktivno pratim jer čekam tvoj plusić, od Mini, Grizli, Anymany itd :) 💕

Ana Donna

MalaTajna222

Iskreno da ti kazem, ne znam kad mi je bila O,jesmo bili u akciji ali ne znam jesmo pogodili te dane :) nemam više trakica, ne kupujem ih više jer sam još luđa nego inače 😂 nakon ljeta ćemo ići opet na stimulaciju i inseminaciju, jer smo sad oboje umorni od posla i ne da nam se vozat po bolnici…ako bude bit će, ta mi je mantra trenutačno u glavi…ali i dalje vas aktivno pratim jer čekam tvoj plusić, od Mini, Grizli, Anymany itd :) 💕

Uf draga nitko sretniji od nas ❤️😘

20. Srpanj 2018. 16:27

Poz cure, nisam jucer bila tu, slobodan dan pa sam odmarala, a onaj spotting se pretvorio u m kako sam i mislila. Ovaj mjesec kupujem vise trakica iz razloga sto ne bih bila disciplinirana s mjerenjem temp 😭
    Grizli, hvala na savjetu,  jucer sam njemu kupila l karnitin a sebi nocurak + b6. On nema bas zavidne prehrambene navike pa se nadam da ce ovako nadoknaditi, ali isto kao Aurora, serviram mu svaki dan pa nema odbijanja 😂
    Malatajna, kako uzbudljivo,  jedva čekam dan testiranja i veeeeliki plus!! Mislis li da ces izdrzat do ocekivanog dana? Kad ono pada, nekad iduci tjedan? 😂

Tena92
    20. Srpanj 2018. 16:28

Evo me s nalazom. Prije tjedan dana beta je bila 3335 a danas je 2304. Nadam se da neću morati na kiretažu i da će sve otići samo ali me malo brine tako malen pad bete u 7 dana.. kaj vi kažete?

_svjesna
    20. Srpanj 2018. 17:50

Tena sta ti je doktor rekao? Po meni je bolja opcija da ides na kiretazu da se ne bi sta zakompliciralo, presporo pada, a vide li ista u materici da vide bar imaju li sta da pociste, cini mi se da si rekla da se na uzv nista ne vidi a tolika ti beta??

Grizli
    20. Srpanj 2018. 19:46

Tena zao mi je. Po meni ta beta sporo pada. Jel jos krvaris?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.