Pozdrav drage moje...treba mi vase misljenje ili iskustvo..evo ovako....menst.cilklus mi uvijek traje 27 dana... vjesticu sam trebala dobit u cetvrtak medutim evo treci dan i ona jos nije dosla...inace mi je uvijek u dan tocna,samo jednom mi je kasnila jedan dan i nikad vise od toga....bolne grudi su mi se pojavile ima mozda 5 dana..sad me malo bole pa malo ne...grcevi lagani ko da moram dobit pa onda produ pa onda opet pocmu (a inace imam jaaako bolne menstruacije) ... jutros sam se probudila i oko 11sati isla u ljekarnu,kupila test dosla kuci i napravila test koji je bio negativan a prije toga sam dva puta vec mokrila znaci nije bila prva jutarnja mokraca, jeli moguce da je jos pre rano za radit test ili da se ne nadam nicemu? 🙄
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….
Pozdrav drage moje…treba mi vase misljenje ili iskustvo..evo ovako….menst.cilklus mi uvijek traje 27 dana… vjesticu sam trebala dobit u cetvrtak medutim evo treci dan i ona jos nije dosla…inace mi je uvijek u dan tocna,samo jednom mi je kasnila jedan dan i nikad vise od toga….bolne grudi su mi se pojavile ima mozda 5 dana..sad me malo bole pa malo ne…grcevi lagani ko da moram dobit pa onda produ pa onda opet pocmu (a inace imam jaaako bolne menstruacije) … jutros sam se probudila i oko 11sati isla u ljekarnu,kupila test dosla kuci i napravila test koji je bio negativan a prije toga sam dva puta vec mokrila znaci nije bila prva jutarnja mokraca, jeli moguce da je jos pre rano za radit test ili da se ne nadam nicemu? 🙄
Znas li kad si imala ovulaciju? Mozda je bila kasnije pa je zato negativan…
Po kalendaru po kojem pratim ispada da sam imala odnos tocno na prvi dan plodnih dana...poslje toga nismo imali odnose...a po kalendaru mi je ovulacija dosla 5 dana nakon toga...e sad jel tocno tako ne znam i ne vjerujem...i znam da ni vi ne mozete znat al me zanima jel koja imala slicne simptome i situacije..a zaboravila sam napisati da me prije ocekivane vjesice drzao uzasan zatvor, dok sad cak imam i lagano proljev...
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
Nova sam u svemu ovome i ne razumijem se bas najbolje pa se nadam da ce te mi vi nekako pomoc 😬
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
Misica , i ja sam na 24dc.ali meni je O bila na 14dc. Hm, osjecas li ikakve simptome? Koji dan trebas nedobit?
Pina, test bi trebala tek u cet raditi sad vidit cu i sama sta cu. Ne zelim se nadati nicemu tako da sam spremna na sve.🤤
Meni svaki mjesec M 👿 dodje tocno 14 dana poslije ovulacije. Dakle najkasnije u ponedjeljak bih trebala dobiti.
Po tome smatram da nije rano... 😢
Simptome nikakve nemam, osim bolova u stomaku nisko, ali to imam svaki mjesec i ne pridajem vise tome paznju.
Ti ces onda cekati cetvrtak za test?
Tena sretno di no neba!
Wanna be, uradi ujutro opet test s prvom jutarnjom, mislim da je to najpametnije!
Ako nemas test, mokri u casicu cim se dignes, i onda otidji po test, a urin neka priceka. Ili ponesi sa sobom! Sva sredstva su dozvoljena 😂😂😂
Tako ces znati tocno na cemu si i gotovo! 😀
Jao Gricko koje divne vijesti!!! Cestitke. Samo se opusti svima nam se iste misli na pocetku motaju po glavi ali samo pozitiva dolazi u obzir :*
Nisan dugo bila tu na forumu. Jel sve u redu kod tebe i mrvice? Kako je vrijeme vec proletilo
Zasad je sve ok, imali smo problema, hematom i krvarenje, ogromne kolicine duphastona i heparin uz saku lijekova ali eto guramo pomalo. Znam kako ti je trenutno, isto sam se osjećala i samo ti mogu savjetovati da se radi svog mira sto ranije javis dobrom ginekologu koji ce ti voditi trudnocu i koji ce sve provjeriti da te nista ne iznenadi osim ako priroda to ne odluci. Tako sam ja, u rukama sam izvrsne i preskupe doktorice koja nista ne prepusta slucaju i koja je specijalizirana za slucajeve poput moga i gubitke trudnoce tako da mi je uz nju lakse. Ali samo optimizam i sve ce biti ok.
Jesi uradila sve pretrage nakon spontanog jel sve bilo ok? Zna li se ikakav uzrok?
Bit ce to sve dobro ❤ i ja sam u drugoj T imala krvarenja, hematom veliki iznad bebe, pola trudnoce strogo mirovala, sa 17tj lazne trudove umirala samide od bolova nisu me htjeli ostavit u bolnici citiram 'sta ces nam u 17tjednu' 😢 i na kraju rodila na termin cudo pravo, pravi dar sa neba tako da i tebi isto zelim i bit ce sve dobro i sama kazes da si u rukama super doktorice mora bit sve dobro!!
A ja nikakve pretrage nisan radila, meni je najgore sta sam ja u njemackoj okruzena groznim ginekolozima. To je prestrasno. Sad sam trenutno u Hr pa cu se narucit privatno na pregled al jos cu pricekat malo. Prerano je ovo da bi se ista iti vidilo. Tako da doslovno se tamo neman,na koga niti oslonit niti trazit pomoc. Zadnju trudnocu ako se sjecas krvarila 1sam 3 tjedna, niko se nije sjetia radit mi betu, dat mi barem duphastone za cuvanje trudnoce, nista. Briga njih ;(
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni svaki mjesec M 👿 dodje tocno 14 dana poslije ovulacije. Dakle najkasnije u ponedjeljak bih trebala dobiti.
Po tome smatram da nije rano… 😢
Simptome nikakve nemam, osim bolova u stomaku nisko, ali to imam svaki mjesec i ne pridajem vise tome paznju.
Ti ces onda cekati cetvrtak za test?
Nezz draga vidit cu nekako mi daleko , a opet neda mi se ugledati jos jedan minus. Ili u sri kad ce biti 2 sedmice od O.nocas sam imala bolove dole ko kad dobijem M, budila se svako 2 sata , tako da mi ni bt danas nije pouzdana.😨😨
Joj da si bar rano radila, dok god ne dodje vjestica, ljube ima nade😘😘
Jao Gricko koje divne vijesti!!! Cestitke. Samo se opusti svima nam se iste misli na pocetku motaju po glavi ali samo pozitiva dolazi u obzir :*
Nisan dugo bila tu na forumu. Jel sve u redu kod tebe i mrvice? Kako je vrijeme vec proletilo
Zasad je sve ok, imali smo problema, hematom i krvarenje, ogromne kolicine duphastona i heparin uz saku lijekova ali eto guramo pomalo. Znam kako ti je trenutno, isto sam se osjećala i samo ti mogu savjetovati da se radi svog mira sto ranije javis dobrom ginekologu koji ce ti voditi trudnocu i koji ce sve provjeriti da te nista ne iznenadi osim ako priroda to ne odluci. Tako sam ja, u rukama sam izvrsne i preskupe doktorice koja nista ne prepusta slucaju i koja je specijalizirana za slucajeve poput moga i gubitke trudnoce tako da mi je uz nju lakse. Ali samo optimizam i sve ce biti ok.
Jesi uradila sve pretrage nakon spontanog jel sve bilo ok? Zna li se ikakav uzrok?
Bit ce to sve dobro ❤ i ja sam u drugoj T imala krvarenja, hematom veliki iznad bebe, pola trudnoce strogo mirovala, sa 17tj lazne trudove umirala samide od bolova nisu me htjeli ostavit u bolnici citiram 'sta ces nam u 17tjednu' 😢 i na kraju rodila na termin cudo pravo, pravi dar sa neba tako da i tebi isto zelim i bit ce sve dobro i sama kazes da si u rukama super doktorice mora bit sve dobro!!
A ja nikakve pretrage nisan radila, meni je najgore sta sam ja u njemackoj okruzena groznim ginekolozima. To je prestrasno. Sad sam trenutno u Hr pa cu se narucit privatno na pregled al jos cu pricekat malo. Prerano je ovo da bi se ista iti vidilo. Tako da doslovno se tamo neman,na koga niti oslonit niti trazit pomoc. Zadnju trudnocu ako se sjecas krvarila 1sam 3 tjedna, niko se nije sjetia radit mi betu, dat mi barem duphastone za cuvanje trudnoce, nista. Briga njih ;(
Pa onda nadji neki drugi nacin, uradi pretrage na trombofiliju barem privatno u Hr kad dodjes. I ja sam skoro sve radila privatno i u svojoj režiji jer je socijalna gin smatrala da ne treba nista i da je sve ok, jer sam imala tek samo 1 spontani.
WannaBeMama, jesi li napravila test?
WannaBeMama, jesi li napravila test?
Nisam jutros jer nisam bila u mogucnosti otic u ljekarnu...mislim da cu to obavit sutra ujutro...jer vjestice jos uvijek nema a jutros mi je tekla krv iz nosa sto mi se nikad nije dogodilo do sada...e sad jel to povezano s tim ili ne ne znam...zaboravila sam napomenuti da sam jucer radila test koji navodno moze pokazat trudnocu i 4dana prije ocekivane menstruacije...jesi imala ti kakvog iskustva sa takvim testom?
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji