Da na uzv ništa nego se stvorila posteljica i ako mogu u detalje, ispale su mi dvije povelike grude tkiva. I da..još krvarim. Ginekologica mi je rekla ako bude beta u padu i ako krvarim da necu morat na kiretazu. Joj bojim se toga ali se nadam da necu morati jer krvarim i velim..dosta tkiva je vec isplo.
Jel ima koja da je bila na kiretazi? Jel totalna anestezija? Samo da nije na pola na živo jer...uhhh
Tena, ja sam bila dva puta nazalost. Potpuna anestezija i kratak oporavak. Ja sam vec sutradan kao nova bila fizicki. Jer jednom mii je ciscen plod, a jednom revizija posle porodjaja jer je ostao deo posteljice. Isto kao i Svjesna, ja bih otisla na tvom mestu, sporo pada i mucis se brigom i gubis vreme... Nemas se sta plasiti, najstrasniji mi je deo bio kada sam posle budjenja iz anestezije skontala da su mi ugurali mrezasti ulozak i da ga moram izvuci...eto
url=https://lilypie.com]
Tena i ja sam to prosla, pod totalnom anestezijom, najgore je cekati da to sve pocne, kad te uspavaju i kad se probudis sve je gotovo nista ne boli ( malo kao menstrualni blagi bol poslije zahvata), pijes antibiotike i uzmes si vremena da to prezalis. Bice bolje, drzi se, vidis i mi smo to prosle pa je sve ok. Bez brige i ako te to bude cekalo trazi i ako treba plati totalnu anesteziju ne pristani da te rade pod lokalnom.
Evo i mene napokon :/
TENA zao mi je, imala sam kiretazu 2 puta, uspavaju. Zadnji put je bilo prije skoro 3mj iako je sve izaslo iz mene svakako me ginekolog htio kiretirat...
I evo jutros napravila test za trudnocu i POZITIVAN.
Dobila sam s oprostenjem proljev od straha. Kako da se opustim nakon 2 spontana :( umrit cu.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Jao Gricko koje divne vijesti!!! Cestitke. Samo se opusti svima nam se iste misli na pocetku motaju po glavi ali samo pozitiva dolazi u obzir :*
Gricko čestitke !!! Zelim ti urednu trudnocu ovog puta i razmisljaj pozitivno, odmaraj ukoliko mozes i cuvaj mrvicu
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Gricko, iskrene čestitke, i da prođe sve u redu! Nova sam na temi, koliko dugo pokusavas? Jesi li imala neke simptome ili ti je samo kasnila m?
Gricko cestitaaaaam
Napokon neki plusic opet ❤️❤️
Jutros sam vadila betu, 24.dc (12dana od pozitivne lh trakice) i 0.2ml/U je. Opet nista ni ovaj mjesec. 🤦🏻♀️
Sto je - tu je, idemo dalje...
Mala Tajna imas sve simptome, daj uradi test?
Gricko, iskrene čestitke, i da prođe sve u redu! Nova sam na temi, koliko dugo pokusavas? Jesi li imala neke simptome ili ti je samo kasnila m?
Hvala cure puno, nemogu se nikako opustit uuh.
Pokusavamo od 1mj 2017, pa sam ostala trudna u 3mj 2018 i imala spontani, i evo sad san opet trudna. Al opet mi je los filing 😢😢😢valjda bude sve dobro napokon! Ja uvik znam da san trudna i par dana prije nego mi kasni. Bole me sise i to je kod mene znak trudnoce. Ovo mi je cetvrta trudnoca, al imam samo jedno djete.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji