Jao Gricko koje divne vijesti!!! Cestitke. Samo se opusti svima nam se iste misli na pocetku motaju po glavi ali samo pozitiva dolazi u obzir :*
Nisan dugo bila tu na forumu. Jel sve u redu kod tebe i mrvice? Kako je vrijeme vec proletilo

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Misica nisi li ti to uranila? Meni danas tek 10dpo.
Gricko, cestitam na trudnoci.bit ce sve kako treba ne boj se.vidis da bebac odlucio doc samo 3 mj nakon 🙏😗.kako te bole grudi ovo sto si rekla , par dana prije ? Drugacije nego u pms? Mene uvijek bole 4 ili 5 dana prije al ovaj puta od 17dc danas 24dc.ciklus traje 29 dana
Cure hvala puno..nadam se da ipak necu trebati ici..
Gricko čestitam...neka sve bude u redu!!!
Meni je ovo 4 trudnoća i nemam djece...nadam se da će uskoro uspijeti sve do kraja.
Gricko, cestitam. Ma sve je ok. Imala si neuspelu, uspelu, neuspelu, ova je sad ta cetvrta i prava. Ali potpuno razumem tu napetost, potpuno. Bas sam se obradovala sad kad sam procitala!☺️❤️

url=https://lilypie.com]
Gricko cestitam! Mogu mislit kako si napeta. Drzim fige da sve bude u redu. Sretno!

Jel se nekoj od vas dogodilo da nakon zadnje popijene duphaston tablete nije dobila M ni 8 dana nakon? Svaki put nakon popijenog duphastona u ovih pet ciklusa dobila sam tocno nakon tri dana. Ovaj ciklus nista jos ni nakon 8 dana. Koliko dugo vremena nakon zadnjeg duphastonca je moguce neprokrvariti zna li netko? 👀

Hvala tii, a mene ti grudi ne bole u pmsu tako da kad me bole pred M znam da sam trudna. I takk je evo 3 puta bilo...ali opet nema pravila...
TENA92 nadam se da je sljedeci put to to mora bit, molimo Boga. ❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Mala Tajna, pozz lh trakica mi je bila 11. i 12.dan. Danas je 24.
Mislis stvarno da je mozda rano? Ajme 🤣
Jao Gricko koje divne vijesti!!! Cestitke. Samo se opusti svima nam se iste misli na pocetku motaju po glavi ali samo pozitiva dolazi u obzir :*
Nisan dugo bila tu na forumu. Jel sve u redu kod tebe i mrvice? Kako je vrijeme vec proletilo
Zasad je sve ok, imali smo problema, hematom i krvarenje, ogromne kolicine duphastona i heparin uz saku lijekova ali eto guramo pomalo. Znam kako ti je trenutno, isto sam se osjećala i samo ti mogu savjetovati da se radi svog mira sto ranije javis dobrom ginekologu koji ce ti voditi trudnocu i koji ce sve provjeriti da te nista ne iznenadi osim ako priroda to ne odluci. Tako sam ja, u rukama sam izvrsne i preskupe doktorice koja nista ne prepusta slucaju i koja je specijalizirana za slucajeve poput moga i gubitke trudnoce tako da mi je uz nju lakse. Ali samo optimizam i sve ce biti ok.
Jesi uradila sve pretrage nakon spontanog jel sve bilo ok? Zna li se ikakav uzrok?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji