Jao Gricko koje divne vijesti!!! Cestitke. Samo se opusti svima nam se iste misli na pocetku motaju po glavi ali samo pozitiva dolazi u obzir :*
Nisan dugo bila tu na forumu. Jel sve u redu kod tebe i mrvice? Kako je vrijeme vec proletilo
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Misica nisi li ti to uranila? Meni danas tek 10dpo.
Gricko, cestitam na trudnoci.bit ce sve kako treba ne boj se.vidis da bebac odlucio doc samo 3 mj nakon 🙏😗.kako te bole grudi ovo sto si rekla , par dana prije ? Drugacije nego u pms? Mene uvijek bole 4 ili 5 dana prije al ovaj puta od 17dc danas 24dc.ciklus traje 29 dana
Cure hvala puno..nadam se da ipak necu trebati ici..
Gricko čestitam...neka sve bude u redu!!!
Meni je ovo 4 trudnoća i nemam djece...nadam se da će uskoro uspijeti sve do kraja.
Gricko, cestitam. Ma sve je ok. Imala si neuspelu, uspelu, neuspelu, ova je sad ta cetvrta i prava. Ali potpuno razumem tu napetost, potpuno. Bas sam se obradovala sad kad sam procitala!☺️❤️
url=https://lilypie.com]
Gricko cestitam! Mogu mislit kako si napeta. Drzim fige da sve bude u redu. Sretno!
Jel se nekoj od vas dogodilo da nakon zadnje popijene duphaston tablete nije dobila M ni 8 dana nakon? Svaki put nakon popijenog duphastona u ovih pet ciklusa dobila sam tocno nakon tri dana. Ovaj ciklus nista jos ni nakon 8 dana. Koliko dugo vremena nakon zadnjeg duphastonca je moguce neprokrvariti zna li netko? 👀
Hvala tii, a mene ti grudi ne bole u pmsu tako da kad me bole pred M znam da sam trudna. I takk je evo 3 puta bilo...ali opet nema pravila...
TENA92 nadam se da je sljedeci put to to mora bit, molimo Boga. ❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Mala Tajna, pozz lh trakica mi je bila 11. i 12.dan. Danas je 24.
Mislis stvarno da je mozda rano? Ajme 🤣
Jao Gricko koje divne vijesti!!! Cestitke. Samo se opusti svima nam se iste misli na pocetku motaju po glavi ali samo pozitiva dolazi u obzir :*
Nisan dugo bila tu na forumu. Jel sve u redu kod tebe i mrvice? Kako je vrijeme vec proletilo
Zasad je sve ok, imali smo problema, hematom i krvarenje, ogromne kolicine duphastona i heparin uz saku lijekova ali eto guramo pomalo. Znam kako ti je trenutno, isto sam se osjećala i samo ti mogu savjetovati da se radi svog mira sto ranije javis dobrom ginekologu koji ce ti voditi trudnocu i koji ce sve provjeriti da te nista ne iznenadi osim ako priroda to ne odluci. Tako sam ja, u rukama sam izvrsne i preskupe doktorice koja nista ne prepusta slucaju i koja je specijalizirana za slucajeve poput moga i gubitke trudnoce tako da mi je uz nju lakse. Ali samo optimizam i sve ce biti ok.
Jesi uradila sve pretrage nakon spontanog jel sve bilo ok? Zna li se ikakav uzrok?
Sortiraj odgovore
Najstariji