Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    22. Srpanj 2018. 11:08

_svjesna

Gricko3

_svjesna

Gricko3

_svjesna

Jao Gricko koje divne vijesti!!! Cestitke. Samo se opusti svima nam se iste misli na pocetku motaju po glavi ali samo pozitiva dolazi u obzir :*

Nisan dugo bila tu na forumu. Jel sve u redu kod tebe i mrvice? Kako je vrijeme vec proletilo

Zasad je sve ok, imali smo problema, hematom i krvarenje, ogromne kolicine duphastona i heparin uz saku lijekova ali eto guramo pomalo. Znam kako ti je trenutno, isto sam se osjećala i samo ti mogu savjetovati da se radi svog mira sto ranije javis dobrom ginekologu koji ce ti voditi trudnocu i koji ce sve provjeriti da te nista ne iznenadi osim ako priroda to ne odluci. Tako sam ja, u rukama sam izvrsne i preskupe doktorice koja nista ne prepusta slucaju i koja je specijalizirana za slucajeve poput moga i gubitke trudnoce tako da mi je uz nju lakse. Ali samo optimizam i sve ce biti ok.
    Jesi uradila sve pretrage nakon spontanog jel sve bilo ok? Zna li se ikakav uzrok?

Bit ce to sve dobro ❤ i ja sam u drugoj T imala krvarenja, hematom veliki iznad bebe, pola trudnoce strogo mirovala, sa 17tj lazne trudove umirala samide od bolova nisu me htjeli ostavit u bolnici citiram 'sta ces nam u 17tjednu' 😢 i na kraju rodila na termin cudo pravo, pravi dar sa neba tako da i tebi isto zelim i bit ce sve dobro i sama kazes da si u rukama super doktorice mora bit sve dobro!!

A ja nikakve pretrage nisan radila, meni je najgore sta sam ja u njemackoj okruzena groznim ginekolozima. To je prestrasno. Sad sam trenutno u Hr pa cu se narucit privatno na pregled al jos cu pricekat malo. Prerano je ovo da bi se ista iti vidilo. Tako da doslovno se tamo neman,na koga niti oslonit niti trazit pomoc. Zadnju trudnocu ako se sjecas krvarila 1sam 3 tjedna, niko se nije sjetia radit mi betu, dat mi barem duphastone za cuvanje trudnoce, nista. Briga njih ;(

Pa onda nadji neki drugi nacin, uradi pretrage na trombofiliju barem privatno u Hr kad dodjes. I ja sam skoro sve radila privatno i u svojoj režiji jer je socijalna gin smatrala da ne treba nista i da je sve ok, jer sam imala tek samo 1 spontani.

A ja san u hr jos koji dan i odoh. A u njemackoj nema tako za otic privatno. Ja san ih molila da mi uzmu urin na pretragu jer san sklona e.coli i, zbog nje sam imala prvi spontani ali ne nista oni. Kazu nema potrebe. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

WannaBeMama
    22. Srpanj 2018. 13:42

Jel itko od vas ostalih imao iskustva sa testom clearblue koji moze 4 dana prije vidjet trudnocu? Pa da mu je mozda bio negativan i onda nakon par dana pozitivan? Jer me brine ovaj izostanak od 4 dana a nikad prije mi se to nij dogodilo...nisam pila nikakve ljekove niti sam bila bolesna ni ista...nikakvih drugih simptoma bas i nema osim proljeva i navecer me zna probadat kao da cu dobit a onda nista...i tako sigurno vec 6 dana za redom

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.
    1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
    2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….

WannaBeMama
    22. Srpanj 2018. 13:43

Aurora87

WannaBeMama, radila sam s takvim testom ali je bio negativan. Inace nemam puno iskustva s testovima jer sam prvi mjesec pokusavanja radila pa izludila. Sad cekam da mi prođe par dan od ocekivane M pa cu onda raditi jer mi je tako manje stresno….samo nikako da mi vještica zakasni.
    A to gledanje po kalendaru ti ne mora nista znaciti…ja sam ti pretprosli ciklus imala ovulaciju 22.dc, prosli 19.dc. mozda ti bila kasna ovulacija pa i implementacija pa je zato negativan.
    A sto se tice krvi iz nosa….dok sam bila na pilulama meni je to bio znak da dolazi M…ali meni je bila sukrvica. Sve je to individualno tako da ti zapravo preostaje nazalost cekanje…😞. Drzim ti fige da docekas plus umjesto M😉

Aurora hvala na odgovoru i ja tebi u skoroj buducnosti zelim velik + ko 🏡

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️

• baby
    22. Srpanj 2018. 14:28

Pozdrav..Na uzv mi je opet pronađen polip ( prošli puta mi se sam odljuštio), ginekolog mi je prepisao Duphastone tablete i opet kontrolni uzv..od trudnoće još ništa, spominjao mi je da može doći do spontanih pobačaja  :(

tata_me_zove_zlato
    22. Srpanj 2018. 16:03

Mala Tajna, i Svjesna i ja smo ugledale plus 12i dan od O. Tako da sutra ujutro pisni test jer simptome imas vec desetak dana, msm grudi. 

url=https://lilypie.com]

Tena92
    22. Srpanj 2018. 16:21

Sve kojima kasni M napravite test čim kasni 10 dana i ako je pozitivan bježite doktoru.. tako ću sada ja raditi i jedva čekam sutra da obavim pregled i da možemo dalje ❤❤❤❤
    Držite fige da će sve lijepo samo otići i da ću moći što prije nastaviti rad na bebici 💓💓💓💓💓

22. Srpanj 2018. 16:42

Malatajna, cestitam na ustrajnosti jer te u potpunosti razumijem, ali ja sama ne bih izdrzala 😂 cekamo vijesti što prijeee 🤞
    Tena, puno sreće sutra na pregledu, drzim fige :)

MalaTajna222
    22. Srpanj 2018. 21:04
    Drage sve , od jutra osjetim jako jajnike. I imam vodenasto zuckasti iscjedak povremeno.uzela u dm test veceras first sign , i reko ujutro cu ga , ali sam imala u kuci mullerov od 13 kn i sad sam ga napravila u 8ipo navecer  !
    Drage sve , od jutra osjetim jako jajnike. I imam vodenasto zuckasti iscjedak povremeno.uzela u dm test veceras first sign , i reko ujutro cu ga , ali sam imala u kuci mullerov od 13 kn i sad sam ga napravila u 8ipo navecer  !

Drage sve, od jutra osjetim jajnike i bradavice ko da su se udvostrucile preko noci. Taman veceras u dm uzela test first sign ali reko ujutro cu ga , ipak mi danas 25dc. Ali sad bila u wc i puno vodenasto zuckastog iscjetka, i reko ajde da pisnem mullerov test koji sam imala u kuci(onaj od 13kn). Ova slabo roza linija pojavila se za 30ak sekundi. Ne znam je li da se radujem , brinem, sta da radim ?? Uradit cu ujutro i drugi test.💋💋

WannaBeMama
    22. Srpanj 2018. 21:24

MalaTajna222

Drage sve, od jutra osjetim jajnike i bradavice ko da su se udvostrucile preko noci. Taman veceras u dm uzela test first sign ali reko ujutro cu ga , ipak mi danas 25dc. Ali sad bila u wc i puno vodenasto zuckastog iscjetka, i reko ajde da pisnem mullerov test koji sam imala u kuci(onaj od 13kn). Ova slabo roza linija pojavila se za 30ak sekundi. Ne znam je li da se radujem , brinem, sta da radim ?? Uradit cu ujutro i drugi test.💋💋

Mislim da je to to 😬😬😬😬 cestitam!!!!

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️

_svjesna
    22. Srpanj 2018. 21:25

Aaaaaaaa!!!! Pa to je to!!!! 
    Cestitam! Reci cu onu svoju staru: "Rekle smo ti!" 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.